Steg mot spökdockafotografering

Steg mot spökdockafotografering

Ghost mannekängfotografering är en kreativ stil för att presentera bilderna på webben. Detta är en mycket prålig stil som används för att marknadsföra produktbilder. Denna 3D-effekt kommer att lägga till en supernaturlig effekt till dina produktbilder och göra dem väldigt fantastiska i utseende, vilket i slutändan leder till mer försäljning och fler kunder. Detta får din produkt att se professionell ut genom att ge dem exakt form och storlek med vilken kunden också kan visualisera produkten som den bärs av dem. Att använda skyltdocka är den distraherande tekniken för kunderna, så det är bättre att använda dess alternativ som är spökdocka. Du måste prova denna unika och trendiga stil för vilken stegen anges nedan:

Filöppning och skapande av lager i Photoshop

Börja stegen genom att öppna filen i Photoshop. Du måste öppna skyltdockabilden i Photoshop. Välj sedan skyltdockabilden för att skapa det nya bakgrundslagret som förblir vitt. Du måste märka lagren som kommer att vara till hjälp för att organisera och du kan enkelt skilja mellan alla lager.
Använd urvalsverktyget för att välja klänning

Det andra steget går med valet av produkten som ska visas på skyltdockabilden. Välj nu ditt bästa urvalsverktyg som kan vara trollspö, snabbval eller lasso. Dessa tre urvalsverktyg hjälper dig att välja klänning. Du behöver bara välja en och gå med den. Ett bra råd är att använda den vita bakgrunden eftersom det hjälper dig att enkelt ta bort skyltdockan på grund av separation av färgen mellan bakgrunden och produkten.

Ger förfining och placera masken

Nästa steg kräver förfining av den valda produkten för att göra den snygg och tät genom att ta bort skyltdockan och bakgrunden. Du gör det enkelt med hjälp av förfina kantverktyget som du får upp i valmenyn. Nu är det tur att klicka på ok och att placera masken på lagret. Detta steg ger dig den flytande produkten som kommer att flyta på den vita bakgrunden som du skapade i början. Du kan ge ett rent och professionellt utseende med förfining och om du önskar kan du återigen förfina kanterna och maskera något.

Upprepa stegen med bilden uppifrån och ned

Nu måste du upprepa alla steg för bilden uppifrån och ned genom att växla växlar. Om du verkligen vill skapa den rena illusionseffekten måste du arbeta på insidan och ut bilden av produkten. Om du gör det snyggt kommer det att ge den önskade mannekängeffekten i slutet av din bild. Steget går så här att skapa ett nytt lager, sedan välja produkten och till sist skapa och förfina masken.

Kombinera bilderna

Detta steg kräver en kombination av bilderna genom att dra masken på bilden uppifrån och ned till den riktiga skyltdockabilden. Båda bilderna innehåller täta, rena masker så det blir lätt för dig att dra. Du måste organisera bilderna på det sätt som bilden uppifrån och ner visas under skyltdockabilderna. Justera nu proportionen smart och få lagret att passa perfekt bakom mannekänglagret.

Borttagning av onödiga delar av top-down-skikt

Ta bort alla onödiga delar av lagret eller göm dem med hjälp av borsten genom att fokusera på urringningstriangeln som måste vara mellan axlarna. Du kan ta bort snöret uppifrån och ner om skyltdockabilden redan har det. Korskolla en gång för att säkerställa att utseendet är rent och i linje.

<

h4>Lägg till skuggor och spara

För att ge produkten lite djup måste du lägga till skuggorna mellan lagren och det sista jobbet är att spara filen i Photoshop och efter det kommer du att slå samman eller platta ihop alla lager och spara denna bild igen med ett annat filnamn. När du har slutfört detta sista steg kommer du att kunna se den professionella och verkliga bilden.
Så uppgiften att detaljera steget slutar här nu är det dags för utförande av denna fantastiska teknik.

relaterade inlägg