Körsbärsblommor bakgrund

Körsbärsblommor bakgrund

"Körsbärsblommor, körsbärsblommor,
Över vårhimlen,
Så långt ögat når.
Är det dimma eller moln?” 

Den traditionella japanska folksången som illustrerar våren får oss att föreställa oss de rosa och vita molnen som spårar vinterns slut och betecknar vårens början. Körsbärsblommor, Japans nationalblomma, blommar med naturlig skönhet under våren. Den estetiska körsbärsblomman har inspirerat många citat för att beskriva deras skönhet i landskapet. 

Planerar du att delta i körsbärsblomningsfestivalen i år? Letar du efter estetik Körsbärsblommor bakgrund idéer till din bild? Du landar på rätt sida för att utforska idéer. Fortsätt läsa vidare!

Topline Sammanfattning: Bloggen kommer att täcka alla väsentliga detaljer om Cherry Blossoms Background, inklusive betydelsen, betydelsen, muttrarna och bultarna för körsbärsblommor. Den kommer också att täcka tips och idéer för Cherry Blossoms Background. Här är innehållsförteckningen:  

Tips för att fånga bakgrunder med körsbärsblommor

"Kom och se körsbärsträden i en vattenkonstellation och det snabba universums runda nyckel, kom vid elden av ögonblickligt blått, kom innan dess kronblad förtärs" - Pablo Neruda

Vad symboliserar körsbärsblommor?

Körsbärsblommor är mjuka, ljusrosa eller vita blommor som blommar på våren i körsbärsträdens grenar innan de bär frukt. Körsbärsblomman, även känd som Sakura, symboliserar utvecklingen av mänskligt liv genom att representera övergången från en kall, mörk årstid till en livlig, färgstark årstid med elegans och skönhet.  

Körsbärsblommor skildrar ett djupt rotat buddhistiskt koncept, "mono no aware", som påminner oss om att mänskligt liv är kort och vackert. Körsbärsblomningens varaktighet symboliserar livets tillfällighet med dess korta blomningstid, och dess skönhet korrelerar med att mänskligt liv försvinner.  

Dessutom illustrerar de nedfallna kronbladen av körsbärsblommor själarna hos japanska samuraier med ädla karaktärer utan rädsla för döden.

 "På grund av sin korta blomningstid är Sakura-blommor en metafor för själva livet: vackra men ändå flyktiga." - Shannon M Mullen

Fakta om körsbärsblommor

Körsbärsblommor, kända som Sakura i Japan, färgar vårens natur, vilket indikerar livets övergående natur. Men om du planerar att se skönheten med körsbärsblommor och fånga dig själv i Cherry Blossoms Background i år, bör du känna till några fakta innan du hoppar in för uppdraget. Här presenterar några viktiga fakta om körsbärsblommor: 

#01. Ursprung:

Att fira körsbärsblomning är en månghundraårig tradition av japansk kultur. Men det finns debatt om ursprunget till denna körsbärsblom. He Zongru, verkställande ordförande för China Cherry Industry Association, avfärdade påståenden till Southern Metropolis Daily, en stor kinesisk tidning, "Vi vill inte hamna i ett ordkrig med Japan och Sydkorea, men vi vill hävda ett faktum : Många historiska dokument bekräftar att körsbärsblommans ursprung är i Kina. Enkelt uttryckt har körsbärsblomman sitt ursprung i Kina och blomstrade i Japan. Sydkorea har ingenting med det att göra."

#02. Sorter av körsbärsträd:

Hundratals körsbärsträd finns tillgängliga över hela världen. Bland dem är Yoshino-körsbärsträden de mest populära. Det är körsbärsfestivalens stjärna. 

Fakta om körsbärsblommor

 

 Några fler varianter är som nedan: 

 • Rosa skal
 • Rosa perfektion
 • Tai-Haku
 • shogetsu
 • Sargent 
 • Fujimae
 • Umineko
 • Shirota
 • Takasago
 • kwanzan

#03. Kortaste blomningsperioden:

Även om körsbärsblomningssäsongen varar ungefär en månad, bleknar skönheten med körsbärsblommor snabbt och varar upp till en vecka för ett enskilt träd. Alla körsbärsträd blommar vid olika tidpunkter på olika platser under säsongen. Så det skulle vara bäst om du besökte olika platser och träd för att uppleva blomningens skönhet under en lång tid.

#04. Inkonstans i blomningstid:

I allmänhet börjar blomningssäsongen från slutet av mars till början av maj. Du kan inte fastställa ett datum för blomningen i förväg eftersom blomningstiden för körsbärsblommor varierar årligen för nedanstående specifika fakta: 

Vädret är en av punkterna som påverkar blomningstiden. Blomningarna kommer att bli sena om vintern varit iskall. 

Geografiskt läge är en annan faktor som gör skillnad i blomningstiden. Till exempel börjar körsbärsblomningen i början av januari på de sydligaste subtropiska öarna. 

berg Markens höjd där körsbärsträden planteras är en annan faktor som påverkar körsbärets blomningstid. Vanligtvis börjar blomningen senare på högre mark än den lägre.

#05. Skada körsbärsträd straffbart:

Eftersom du planerar att se körsbärsblomman är det ett viktigt faktum att du bör känna till. Körsbärsträd är känsliga för skärning och skrapning eftersom de kan ruttna hela trädet och få det att dö. Att plocka någon blomma eller bryta eller skada någon del av körsbärsträdet anses förstöra nationell egendom i Washington, DC. Därför kan du bli arresterad eller straffad för sådana aktiviteter medan du njuter eller fotograferar körsbärsblomningen i Washington, DC

#06. Kronblad och löv är ätbara:

Du kommer att bli förvånad över att veta att körsbärsblommans kronblad och blad är ätbara tillsammans med körsbäret. Japaner använder dessa blad och kronblad när de förbereder sina traditionella sötsaker och te. Du kan köpa dem från stormarknader eller varuhus mathallar i Japan.

Fakta om körsbärsblommor

 

Lägg 1-2 blommor i en kopp varmt vatten, du kan förbereda Sakura aromte, smaka salt och surt. Du kan smaka sakurabladet genom att slå in den wagashifyllda mochi-kakan med bladet. Du kan också köpa säsongsbetonade godis och choklad med sakura-smak.

#07. Firande av körsbärsblommor:

Körsbärsblomman är en japansk nationalblomma, och japanerna är så förtjusta i den att de reserverade en speciell dag för att fira körsbärsblomman. Cherry Blossom Association i Japan lanserade den 27 mars som "Sakura No Hi" eller "The Cherry Blossom Day" 1992. 

Körsbärsblomningsfirande

 

Den här dagen dyker körsbärsblomman upp i allt från traditionell konst och målningar till tapeter, tatueringar etc. USA firar också körsbärsblommor som en symbol för den långvariga vänskapen mellan Japan och USA

#08. Kända platser för körsbärsblommor:

När vi tänker på körsbärsblommor är det namn som först kommer att tänka på Japan eftersom det har en omfattande samling av sorter. Utsikten över rosa körsbärsblomningsträd med klarblå himmel i berget Fuji är ett vanligt landskap för utsikt över körsbärsblommor. 

Berömda Cherry Blossom platser

 

Tidal Basin och Thomas Jefferson Memorial i Washington DC är också känd som den största platsen för körsbärsblommor i USA. Macon, Georgia, har dock titeln Cherry Blossom Capital of the World. 

Berömda Cherry Blossom platser

 

Dessutom kan du njuta av körsbärsblommor från andra vanliga regioner över hela världen, inklusive Kina, Korea, Nepal, Indien, Pakistan, Iran, Afghanistan, USA och andra områden i norra Europa. Några av de mest ikoniska globala destinationerna för Cherry Blossoms inkluderar:

 • Hirosaki-festivalen: Hirosaki, Japan
 • Filosofernas väg: Kyoto, Japan
 • Shinjuku Gyoen Park: Tokyo, Japan
 • The National Mall: Washington, DC
 • Keukenhof Gardens: Amsterdam, Nederländerna
 • VanDusen botaniska trädgård: Vancouver och Victoria, British Columbia
 • Köpenhamns Sakura Festival: Köpenhamn, Danmark
 • Trocadéro: Paris, Frankrike
 • Trädtunnlarna: Bonn, Tyskland
 • Primavera y Cerezo en Flor: Jerte Valley, Spanien
 • Trinity College Dublin: Dublin, Irland
 • India Cherry Blossom Festival: Meghalaya, Indien

Körsbärsblomningsfestivaler

Japaner reflekterar sin tacksamhet för körsbärsblommor genom att fira den årliga körsbärsblomningsfestivalen som kallas "Hanami", vilket betyder "blomsterskådning". Människor över hela världen ansluter sig till festivalen nuförtiden och tar bilder i Cherry Blossoms Background. Men har du någonsin trott att festivalen kunde ha en bakgrund? 

 • År 1885 föreslog fru Eliza Ruhamah Scidmore först att plantera körsbärsträd vid vattnet i Potomac, men begäran ignorerades. Senare 1906 importerade Dr. David Fairchild 75 blommande körsbärsträd och 25 enkelblommiga svepningar från Japan för att experimentera med körsbärsträdens överlevnadsförmåga i Washington DC-miljön. 
 • 1909 bad Dr. Takamine Tokyos borgmästare, Yukio Ozaki, att stödja att ge körsbärsträd till United States, och borgmästaren avgjorde initiativen. Slutligen, den första damen av United States, Helen Herron Taft, gick med på att acceptera donationen av 2,000 XNUMX körsbärsträd. 
 • 1910 fann ett bedömningsteam från jordbruksdepartementet att träden var plågade av insekter och nematoder. De rekommenderade att förstöra träden för att rädda amerikanska bönder, och president William Howard Taft accepterade förslaget. 
 • 1912, Tokyos borgmästare Yukio Ozaki gav återigen 3,020 XNUMX rosa körsbärsträd till folket i United States som ett tecken på vänskap. Sedan planterade Helen Herron Taft och viscountess Chinda, fru till den japanska ambassadören, två Yoshino-körsbärsträd på den norra stranden av tidvattenbassängen. Sedan dess har arbetare fortsatt att plantera Yoshino-träd runt tidvattenbassängen. 
 • 1935 sponsrade många medborgargrupper för att fira den första "Cherry Blossom Festival". Slutligen, den 30 mars 1954, National Cherry Blossom Festival Association lanserade festivalen officiellt med tändningen av lyktan som gavs av den japanska ambassadören till United States.

För att välkomna körsbärsblomningssäsongen firar japanerna den traditionella blomstervisningsfesten som kallas "Hanami". Traditionen började med att monarker och medlemmar i det kejserliga palatset festade under trädens blommande grenar. 

Körsbärsblomningsfestivaler

 

För närvarande samlas människor under det blommande körsbärsträdet i parker eller slottsområden med vänner, familj eller kollegor för att njuta av körsbärsblomningens skönhet. Körsbärsblomningsfestivaler hålls också på natten i många städer som kallas "Yozakura", där de skapar en magisk atmosfär genom att hänga papperslyktor för att upplysa körsbärsblomningsträd. 

"I körsbärsblommans skugga finns det inget som heter en främling. " -Kobayashi Issa.

Populära platser för Hanami i Tokyo är: 

 • Ueno Park 
 • Shinjuku Gyoen
 • Showa Kinen Park
 • Koganei Park

För att fira blomningen brukar de breda ut en blå plastduk som matta, ta av sig skorna och sitta länge under blomningen. 

Körsbärsblomningsfestivaler

 

De tar också med sig olika japanska rätter, från salta rätter till sötsaker, och delar med gruppen. Några av de vanliga livsmedel är- 

#1: Hanami Bento – sushirullar, ris fyllt i stekta tofupåsar och vita fiskkakor.

Hanami Bento

 

#2: Friterade och grillade rätter – benfri, lagom japansk stekt kyckling, grillade bläckfiskbollar, panerade stekta räkor.

Friterade och grillade rätter

 

#3: Tsukemono & sallader – Kinpira gobo, Shiro-ae, potatissallad och sallader gjorda på hijiki-tång och lotusrot.

Tsukemono & sallader

 

#4: Dessert- sakura mochi, Hanami dango

Efterrätt

 

#5: Frukt – Jordgubbar, apelsiner och kiwi skärs i lagom stora bitar. 

#6: Drick – Sake, chuhai, fruktjuice, te eller en läsk.

Dryck

"Från alla dessa träd, i salladerna, soppan, överallt faller körsbärsblommor." – Matsuo Basho. 

Om du tänker gå med i Hanami och fånga dig själv i festivalen med Cherry Blossoms Background kan du besöka flera platser. GoWithGuide kan hjälpa dig att besöka Tokyo och andra delar av Japan för att göra din Hanami-upplevelse roligare. Oroa dig inte för maten eftersom du kan köpa dem från stormarknader. Klipp ut Bild finns också där för att polera dina bilder och skapa söta minnen.  

Tips för att fånga bakgrunder med körsbärsblommor

Fotografering är en utmärkt praxis för att uppfatta naturlig skönhet, och körsbärsblommor är ett fantastiskt motiv som varar en kort tid i naturen. Så du måste fånga den vackra vårblomningen med rätt förberedelser, och här är några tips för dig- 

#01. Spåra datumet:

Eftersom datumet för att njuta av blomningen varierar beroende på typiska faktorer, finns det inget fast datum för körsbärsblomningen. Du kan dock spåra datumet på många sätt. Uppdateringen hittar du i lokala tidningar. Du kan också besöka Japan Weather Association och väderkarta, som ger körsbärsblomningsprognoser för hanamisäsongens start- och slutdatum på olika platser i landet.  

Tips för att fånga bakgrunder med körsbärsblommor

Japaner anger ofta frasen "Körsbärsblomfronten går norrut."

#02. Vänta på Golden Hour:

Körsbärsblommorna verkar blekta eller vita i direkt solljus. Därför är den bästa timingen för att fotografera djärva körsbärsblommor före gryningen och solnedgången när du kan uppleva den gyllene timmen med mjukt ljus.

Körsbärsblomningsbakgrunder

 

#03. Skapa en checklista:

En checklista kan hjälpa dig att göra din plan framgångsrik utan att missa något. Så skapa ett index över din planering som innehåller listan över aktiviteter att göra, idéer att genomföra och tillbehör att bära. 

Körsbärsblomningsbakgrunder

 

#04. Akta dig för regn:

Kontrollera väderprognosen innan du reser för att fånga körsbärsblomningen, för under våren i Japan kan du uppleva regn var du än är. Så glöm inte att ta med dig nedan: 

  • Varma och vattentäta kläder
  • Vattentäta promenadstövlar
  • Paraplyer och vattentäta överdrag

# 05. Kamerainställningar:

Kameran misslyckas ofta med att fånga blomfärgen perfekt. Korrekta kamerainställningar med rätt utrustning spelar in för att göra det möjligt. Jag rekommenderar att du ställer in fotograferingsläget manuellt för att justera slutartid, ISO och bländare. En anpassad vitbalans hjälper till att motverka oönskad färg, medan ett anpassat mätningsläge styr exponeringen. Linser på 24-70 mm är utmärkta val för enastående mångsidighet. Makrolinser är också bra för att fånga alla detaljer i en enda körsbärsblomma. jag föredrar Sigma 35mm f/1.2 DG DN Art att fotografera körsbärsblomman. 

#06. Ordna komposition:

Ett viktigt tips för bra bakgrundsfotografering av körsbär är att korrekt arrangera elementen inom ramen. Till exempel, medan du fotograferar närbilden av körsbärsblomman, försök att placera blomman utanför mitten för att skapa en dynamisk bild.

Körsbärsblomningsbakgrunder

 

#07. Neutral densitetsfilter:

ND-filter hjälper dig att få mörkare bilder utan att påverka skärpedjupet. Dessa filter används för att fånga långa exponeringar på ljusa dagar.

#08. Outfit färger:

Dämpade eller pastellfärgade outfits fungerar bäst för Cherry Blossoms Background. Japanerna tenderar dock att bära djärva färger, till exempel rött, mot körsbärsblommor. Denna tendens gör att motivet sticker ut och kontrasterar bakgrunden. 

bästa Cherry Blossoms Bakgrundsidéer

 

#09. Undvik överexponering:

Körsbärsblomman varierar från ljusrosa till vackert vit. Ett överexponerat körsbärsblomfoto kommer att förlora färg och detaljer, vilket kommer att vara svårt att återställa genom retuschering. Så underexponera dina bilder något om du fotograferar under dagsljus eller under en ljus himmel som du kan manipulera under retuscheringen.

 Användbar länk: Behöver ett proffs Fotoretuscheringstjänst? Kontakt Klipp ut Bild och börja med en gratis provperiod. 

#10. Var enkel och ha tålamod:

Naturen, särskilt själva körsbärsblomningsnaturen, är vacker. Så när du fotograferar körsbärsblommans bakgrund, desto mindre är bättre att hålla den enkel och vacker. Ha också tålamod medan du fotograferar och spendera mycket tid. Kom ihåg att tålamod och uthållighet ofta lönar sig! 

Körsbärsblomningsbakgrundstips

 

Körsbärsblommor Bakgrundsfotografiidéer

Ett betydande antal turister, fotografer, bloggare och influenser på sociala medier åker till Japan under Hanami-festivalen varje år för att ta bilder av körsbärsblommorna. Körsbärsblommor är ett vackert motiv, men alla kan inte fånga det finaste. Jag presenterar här några idéer för bakgrundsfotografi av körsbärsblommor för att motivera körsbärsblomningen. Så, låt oss gå vidare. 

#1. Fånga skärpedjupet:

En av Körsbärsblommors bakgrundsidéer är att fånga djupet av fältet och berätta en historia om körsbärsblommor. Du kan fokusera på hela områdets djup för att illustrera den vackra miljön. Du kan också fokusera på kort skärpedjup och visa dina tittare blommans design.

Körsbärsblommor Bakgrundsfotografiidéer

 

#2. Experimentera med olika synpunkter:

Lek med utsiktspunkterna för att fånga Cherry Blossoms-bakgrunden eftersom varje synpunkt kommer ut med en unik utsikt. Till exempel, lägg dig på marken för att skjuta det blommande trädet eller klättra på en kulle för att fånga nedanstående. Kom också ihåg att fånga från ögonhöjd och lägre vinkel. 

Körsbärsblommor Bakgrundsfotografiidéer

 

 Pro tips: Att fotografera körsbärsblommor mot en blå himmel är ett överlägset och pragmatiskt val eftersom färgerna kompletterar varandra. Undvik dock att fånga vänd mot solen direkt för att begränsa utbrott och parasitreflektioner. 

#3. Ta en närbild:

Om du vill illustrera skönheten i körsbärsblommor med exakta detaljer, bör du tillämpa makrofotograferingsidéer. Det kanske inte verkar lätt till en början, men efter lite träning kommer det att vara en piece of cake för dig. Fokusera på blomman exakt och fånga närbilden.  

Körsbärsblommor Bakgrundsfotografiidéer

 

#4. Cherry Blossoms som ledande linjer: En av de mest effektiva körsbärsblommornas bakgrundsidéer är att använda körsbärsblommornas grenar som ledande linje för ditt ämne. Alternativt, fokusera på en gren av kronblad som visar träet eller lyktorna som hänger på grenarna för att skapa en ledande linje. 

Cherry Blossoms som ledande linjer

 

#5. Lägg dig under körsbärsträdet:

Marken under körsbärsträdet är som ett naturligt blomtäcke. Välj ett blommande körsbärsträd och lägg dig under det i en ljus klänning. Sprid några körsbärsblommor eller kronblad på ditt hår och be fotografen att fånga från ovanstående genom körsbärsblommornas grenar. Det kommer att skapa en fantastisk Cherry Blossoms-bakgrund för att fånga dina följare på sociala medier.

Lägg dig under körsbärsträdet

 

#6. Fånga Blossom's Shadow:

Det är en unik idé om körsbärsblommors bakgrund att fånga körsbärsblommans skugga över vilket föremål som helst som ett paraply eller ditt ansikte. För att få det att hända måste du fotografera under soligt dagsljus.

Fånga Blossom's Shadow

 

#7. Gå genom blommande träd:

Fånga dig själv när du går genom de blommande träden för att illustrera vårstämningen och attityden till publiken. Ta flera bilder för att skapa ett korrekt utseende. Sådan körsbärsblombakgrund fungerar bäst för att porträttera individer, par eller grupper. Att använda en cykel eller cykel kommer att skapa en dynamisk atmosfär i bilden.  

Gå genom blommande träd

 

#8. Närbilder med körsbärsblommor:

Ta en nära bild av dig själv samtidigt som du behåller bakgrunden med Cherry Blossoms. Du kan fånga dina ögon och läppar eller lukta på blomman. För att förbättra utsikten kan du klipp ut bilden senare. Det är en utmärkt idé för porträttfotografering som du kan kombinera med en bakgrund med körsbärsblommor. Efter att ha tagit några bilder som den här stilen kan du skapa en fantastisk bild genom att kollage dem.

Närbilder Med Körsbärsblommor

 

#9. Imitera traditionell konst:

Körsbärsblommor är en integrerad del av japansk traditionell konst. Konstnärerna är så förtjusta i sakura att de har skapat många utsökta mästerverk. Så varför tar du inte inspiration från dem? Ta ett av dessa mästerverk och illustrera utsikten i din fotografering. Ge uppmärksamhet åt nyans, komposition och idé medan du imiterar bilden.

Imitera traditionell konst

 

#10. Körsbärsblommor i vattenreflektioner:

Vattenreflektioner kan vara otroligt fängslande, speciellt för körsbärsblomningen. Det finns en tendens bland japaner att plantera körsbärsblommor nära vattendrag som sjöar, bassänger, dammar, etc. Det skapar fantastiska landskap när körsbärsblommorna reflekterar över vattnet. Som en intressant idé för bakgrundsfotografering av Cherry Blossoms, fångar du scenen. 

Körsbärsblommor i vattenreflektioner

 

#11. Polariserande:

För att fånga körsbärsblommans bakgrund kan du använda polariseringen på en solig dag. Polariseringen kommer att filtrera det starka solljuset och skapa en mörk vy. De mörknade färgade blommorna mot en mörk himmel kommer att skapa otroliga landskap. Du kan använda kristallkula för att fånga reflektionen också. 

Körsbärsblommor i vattenreflektioner

 

#12. Fånga nattvyn:

Du kan fånga skönheten i körsbärsblommor i dagsljus och drömmande blickar på natten. På vissa platser som Naka-Megeo i Shibuya, är körsbärsträd upplysta med hjälp av lyktor som skapar ett fascinerande landskap. Japanerna kallar det Yozakura. Hur kan du missa det? Så ta tag i vyn och ramen i din fotografering som en bakgrund med körsbärsblommor.

Fånga nattvyn

 

#13. Fånga i elegant stil:

Att bära en flödande klänning med en hatt och fantastiska accessoarer i körsbärsblombakgrund kan skapa en elegant look. Var noga med att välja accessoarer och prova naturligt hår och sminkstil. Se till att kompositionen ser varm ut från pressen och att komponenterna matchar den önskade stilen.

Fånga i elegant stil

 

#14. Bröllopsbilder i Cherry Blossoms-bakgrund:

Körsbärsblommor skapar en estetisk naturlig bakgrund för bröllopsfoton som gör bilden levande med en romantisk look. Så om ditt bröllop överlappar med körsbärsblomningssäsongen bör du ta vara på möjligheten. Du behöver inte tänka på temat. Istället måste du posera, och den blommade bakgrunden gör resten åt dig.

Bröllopsbilder i Cherry Blossoms bakgrund

 

#15. Construct Romantic Photo:

Om din bröllopsdag inte täcker med körsbärsblomningssäsongen, känn dig inte upprörd över det. Du kan inte ta bröllopsbilder, men du kan fortfarande ta romantiska bilder genom att konstruera en kärlekshistoria med din älskade. Du kan ge poser medan du interagerar med din partner, och fotografen kommer att fånga ögonblicket bakom blommande körsbärsgrenar. Du kan också kramas, dansa, hålla hand, etc. Kolla in idéer för outfit för parfotografering för att välja vad du ska ha på dig för fotograferingen. 

Konstruera romantiskt foto

 

#16. Fånga med fallna kronblad:

Körsbärsblad täcker marken magnifikt när de slutat blomma. Utnyttja möjligheten att använda denna vackra Körsbärsblommiga bakgrund för dina vårfoton. Det kommer också att tillåta dig att ta en bild genom att blåsa kronblad pose. Se till att kronbladen syns på bilden. Du kan också posera och be någon annan att strö körsbärsblad på dig. Det kommer att skapa en fantastisk och levande look. 

Fånga med fallna kronblad

 

#17. Mammafotografering i Cherry Blossom:

Körsbärsblommor är lugnande, lätta och graciöst flödande. Du kan imitera samma atmosfär med en flytande mammaklänning för din mammafotografering i körsbärsblom. Dessutom kan du lägga till en körsbärsblomma i ramen för att leda betraktarens öga till magen! Slutligen kan du titta upp som körsbärsträdet som står upp mot solen och be fotografen att fånga från ögonhöjd och toppnivå genom den blommade grenen. 

Mammafotografering i Cherry Blossom

 

#18. Cherry Blossom Family Photoshoot:

En bakgrund med körsbärsblommor är en lämplig bakgrund för familjefotografering. Du kan fånga vårstämningen medan dina barn leker under trädet med nedfallna blommor. Dessutom kan du fånga uppriktiga ögonblick när din familj njuter av körsbärsblomningen, går genom det blommande fältet eller har roligt och leker. Du kan också illustrera bandet mellan familjemedlemmar som håller körsbärsblomman som bakgrund.  

Körsbärsblommans familj fotografering

 

För att få ett elegant och vackert familjeporträtt i en bakgrund med körsbärsblommor, prova att bära en liknande struktur eller en klädstil som visar harmoni.

Sammanfatta: 

Körsbärsblomman är ett vackert tillskott till naturen under våren och är en perfekt komposition för blomfotografering. Du kan besöka vilket land som helst för att fånga bakgrunden av körsbärsblommor, men du kan samla en vacker upplevelse genom att fira Hanami-festivalen i Japan. 

” Det finns mycket att säga om körsbärsblommor, men de verkar så flygiga. De är så snabba att springa iväg och lämna dig.” - Murasaki Shikibu, 

Jag har delat med mig av alla muttrar och bultar angående körsbärsblommor i den här bloggen. Jag har också delat med mig av tips och idéer för att estetiskt fånga bakgrunden av körsbärsblommor. Nu behöver du bara ta förberedelser och hålla ett öga på uppdateringen för festivalen. Implementera sedan idéerna och skapa ett bestående minne med körsbärsblomman. Berätta för oss om ditt experiment i kommentarsfältet.

Dessutom kan du kolla in mina följande bloggar om olika fotoidéer för att få inspiration:  

Rubina Akter
Rubina Akter
Författare
www.cutoutimage.com

Jag är en skicklig och informativ innehållsskribent på Cut Out Image. Här skriver jag webbtjänstinnehåll samt bloggar för olika webbportaler. Mina kompositioner har olika tekniker för fotografering och bildpostproduktion. Tappa inte koll på mina andra bloggar som skriver fyndiga detaljer.

relaterade inlägg