Sök

Varför behöver tryckerier en professionell bildredigerare?

Tryckerier är i ständigt behov av högkvalitativa och professionella bilder för att representera sitt varumärke och även få sina tjänster att sticka ut. Det är för att locka tittarna och sälja sina tjänster på ett bredare sätt. För trycksaker och grafisk design etc. kräver tryckerier bildredigeringsproffs som kan ge en ny form åt sina bilder.

Att representera produktbilderna på portalen är en utmanande uppgift men med hjälp av fotoredigering kan du verkligen rocka. Produkter som visitkort, broschyrer, flygblad, affischer, brevpapper, komplimanglappar, kuvert, broschyrer, banderoller, laminerade menyer, klistermärken, flaggor, självhäftande etiketter, canvastavlor, tygbakgrunder etc. måste alla skapas mycket noggrant när du har en webbutik. För att lägga alla dessa saker på portalen måste du designa dem på en snygg bakgrund för att få fler besökare till sidan.

Som du kanske vet är det mycket tuffare än du tror att locka till sig publiken i nätbutiker. Det beror på att du måste redigera bilderna efter att de har tagits. Som till exempel vill du ladda upp visitkortsdesignerna på sajten, för det är det viktigt att visa dem mot en fin vit bakgrund. Om det finns några distraktioner i bakgrunden kommer tittaren inte att kunna fokusera på visitkortet, vilket är viktigare än någon annan sak.

Varför krävs bildredigering för tryckeriet?

Eftersom varje företag nu kräver bildredigering, är tryckeriet inte mindre. Från Photoshop kan du förbereda snygga bilder för digitaltryck och andra kommersiella tryckändamål. Generellt sett redigeras bilderna efter publikens behov men när det kommer till bildredigering för tryckerier är det viktigt att förbereda varje bild efter dina önskemål. Varför?

För om du är nöjd så blir kunderna nöjda! Utseendet på bilder förändras efter utskrift så se till att produkten du har i handen är perfekt på alla sätt innan du fotograferar den. Ett annat exempel, du vill klicka på broschyrerna för att visa dem på webbplatsen. Vad kommer du göra? Lägg bara broschyren på bordet, klicka på bilden och ladda upp på webben, eller hur? Detta är ett ganska felaktigt tillvägagångssätt.

Du måste ta broschyren i handen och se om alla detaljer är finfördelade. Behåll den sedan på bordet, klicka på bilden och innan du laddar upp den på sajten, se till att skicka den under postproduktionsfasen. I denna fas utförs bildredigering för att konvertera färgläget till CMYK så att hela bilden ser lysande ut. Därefter, om det finns några oönskade distraktioner som enfärgad bakgrund, används urklippsbanateknik för att skära ut bakgrunden och ersätta den med en vit bakgrund för att ge professionalism och sofistikering.

Slutsats

Om du har allt klart i förväg är det inte svårt att förbereda bilder för ett onlinetryckeri. Håll alla produkter redo, klicka på bilderna i en professionell kamera och använd bildredigeringstekniker som urklippsbana, fotoretuschering, bildmanipulation, fotomaskering, restaurering och bildoptimering för att rankas högt i Googles resultat.

 

relaterade inlägg