Sök

Sätt att få bilderna att se professionella ut – Kolla in

Fotografier finns överallt – på internet, i tidningar, böcker, broschyrer, kataloger, konton på sociala medier och tidningar etc. Vi kan inte förneka att vi använder fotografier eftersom våra liv kretsar kring dessa bilder och vi tenderar att klicka på många bilder för att vårda senare. . Eftersom ett foto säger mer än ord, är det extremt sant för onlinevärlden också. För att fånga någons uppmärksamhet kan en bild göra mycket mer än förväntat. Som du kanske vet kan bilder förmedla osagda saker på ett bättre sätt.

Men det är viktigt att skapa bilderna på ett rätt och relevant sätt för att ge en positiv inverkan när det kommer till onlineförsäljning. Här är de bästa sätten att få bilderna att se professionella ut och relatera till den yttre världen:

Skapa ett bra koncept

Att klicka på bilder bara i syfte att klicka görs inte när du ska ladda upp dem på onlineportalerna. Innan du gör en fotografering, luta dig tillbaka och fundera över varför du behöver dessa bilder. För att få ett foto att se professionellt ut är det viktigt att först förstå idén och sedan börja fotografera.

Arbeta med bakgrund

Anta nu att du äger en klädbutik, för det måste du ta klädernas bilder och om något går fel i bakgrunden finns det alltid ett alternativ att använda fotoredigeringsverktyg. På så sätt kan du skapa eleganta och professionella bilder genom att använda urklippsbana, klippa ut bild, verktyg för borttagning av bakgrund eller fotoretuschering efter önskemål. För e-handelsportaler är vita bakgrunder att föredra, så om du har tagit bilder mot färgade eller distraherade bakgrunder är det bättre att ersätta dem med vitt för att få fler tittares uppmärksamhet.

Belysning

Med dålig belysning kan du aldrig få bra bilder. Det måste finnas rätt ljus för att ge motivet synlighet och göra det enkelt för tittaren att se det ordentligt. Om du fotograferar i svagt ljus kan du redigera bilderna i efterproduktionsfasen genom att justera färger, toner och kontrast etc. Men det vore bättre om belysningen är perfekt endast i fotograferingsfasen.

Modeller för produktfotografering

Ingen e-handelsbutik är framgångsrik utan produktfotografering. Eftersom tittarna inte kan hålla produkten i handen måste du ge dem möjlighet att se produkten från alla vinklar innan de köper. Det är möjligt med produktfotografering där du kan hyra modeller för att visa upp din produkt på ett bättre sätt. Bilder ser mer professionella ut när modeller representerar produkterna och även här krävs fotoredigering för perfekta resultat. Klicka på fotona och redigera dem sedan i Photoshop genom att använda olika tekniker som urklippsbana, klipp ut bild, borttagning av bakgrund och retuschering för att lägga till en tilltalande faktor.

Slutsats

Så det här är några sätt att förbereda bilderna för onlineportaler. Det är verkligen viktigt att skapa professionella bilder för att få äkta leads och bättre konverteringar. Att använda dessa metoder hjälper till att uppnå fastställda resultat genom att ta portalen till en ny nivå.

relaterade inlägg