Sök

Använd Pinterest för att öka tillväxten för ditt företag

Sedan lanseringen av Pinterest 2010 har den nått en otrolig tillväxt. Pinterest är bland de berömda sociala nätverken och har blivit det centrala steget i marknadsföring om du är ny inom affärsbranschen. Att fästa inläggen är ett ganska vanligt fenomen som alla företag följer för att bli uppmärksammade av olika människor.

Med över miljarder aktiva användare på Pinterest är det lätt att dela idéer med en bredare publik. Allt du behöver är ett slående inlägg som folk omedelbart fäster på sin vägg. Med så mycket i sin kattunge är de nya företagen inte medvetna om dess värde. Så låt oss kolla in hur Pinterest är en inspiration för ditt varumärke:

Pin regelbundet

Pinterest handlar om PINNING! Ja, den här plattformen bygger din närvaro på webben om du gör regelbunden pinning. Eftersom bilder spelar en stor roll på Pinterest, längtar folk efter de bästa visuella upplevelserna. Glöm aldrig att ligga steget före dina konkurrenter genom att sätta högupplösta bilder. Lägg till tilltalande beskrivningar så att dina inlägg visas i sökningarna när folk söker efter något.

Skapa relevanta anslagstavlor

Nya varumärken kämpar hårt för att få sitt rykte och Pinterest är en fantastisk plattform för det. Anta att du sysslar med livsstilsprodukter som handgjorda tvålar, skapa smarta och kreativa tavlor som: njut av ett kvällsbad, säg adjö till stekheta somrar, eller fräscha nätter etc. Sådana tavlor framkallar en intressant känsla bland tittarna och det är svårt att motstå att fästa den här typen av brädor.

Väck intresse med dina bästa pins

Marknadsför de pins som du gillar från dina pins och andra märken också. Samla dem på ett ställe och välj de bästa nålarna för att visa upp dem inför tittarna. Naturligtvis gillar folk frestande bilder så här är din idé att visa de snygga och presentabla bilderna för att få deras uppmärksamhet. Lägg inte till flashiga bilder eftersom det inte kommer att göra någon nytta utan stöta bort tittarna istället.

Pins är långvariga

Till skillnad från tweets och FB-inlägg håller pins längre. Anslagstavlor finns alltid kvar och du kan fortsätta lägga till bilderna där. Livslängden på stiften är i månader jämfört med tweets som bara är i timmar. Pins är också inspirerande eftersom de motiverar människor att anta en bra livsstil eftersom bilder lämnar ett evigt intryck på sinnet.

Hoppas du är medveten om frasen att "handlingar talar högre än ord"! Det gäller på stiften på grund av att allt som uppfattas genom bilder kommer ihåg under en längre tid. Verkligen…

Var regelbunden med pinning, säsongsbetonade tillägg är inte så lönsamt och en sådan handling kommer snart att få dig att tappa tittarna. Tänk på att det är svårt att få ett lojalt fan som följer oavsett vilken plattform du är på! När du marknadsför eller marknadsför ditt varumärke, ha tålamod eftersom det är en tidskrävande process och du kan inte förvänta dig framgång över en natt.

För att kröna allt, var kreativ, pålitlig och autentisk om du faktiskt vill vara show-stjulen.

relaterade inlägg