Sök

Uppdateringar: April 2017 – Helt nya funktioner på Cut Out Image

Cut Out Image - April Nyhetsbrev

 

3 GB per bild & 5000 XNUMX bilder i en enda beställning (Behåll hierarki-mappstruktur) & introducerar nya supportkanaler, betalningsmetoder, enkla filöverföringsmetoder, papperslös NDA, månatliga fakturor, utökad nedladdning!

Företag letar alltid efter de interaktiva och intressanta funktionerna att lägga till på sina webbplatser och denna trend har kommit långt. Vi har också anammat detta mantra och lanserat några spännande funktioner som supportkanaler, nya betalningsmetoder, enkel filöverföring, obegränsad storlek och kvantitet, hierarkisk mappstruktur, papperslös NDA, månatliga fakturor och mycket mer. Kolla in dem på hemsidan!

Klipp ut bildstödskanaler

Supportkanaler:

Vi har introducerat mycket spännande nytt supportkanaler att upprätta en snabb kommunikation med våra kunder. Du kan knacka på oss när som helst med hjälp av följande kanaler.

  • e-post: Vår allmänna supportkanal som du kan använda för att kontakta oss 24×7 och vi är ett tryck bort för att svara dig på din fråga. Fråga oss vad som helst på: [e-postskyddad]
  • Chattar: Njut av möjligheten till livechatt med våra experter och Customer Success Manager med hjälp av Intercom-ikonen i sidfoten. Få dina frågor lösta inom några minuter eller en timme.
  • Telefon: Du, som våra hedrade kunder kommer att ha en telefonsupport där du kan ringa oss under våra normala öppettider från 6:00 – 10:00 & måndag till fredag, Bangladesh standardtid (05:00 – 09:00 & söndag till torsdag, Pacific Standard Time).
  • Slack / Skype: Fortsätt slappa eller lägg till oss på Skype. Kontakta oss när du behöver hjälp med någon av våra tjänster. Skriv ett e-postmeddelande till oss för att få vårt Skype-ID.

Det är nu enkelt att nå oss med alla dessa supportkanaler!

Klipp ut bild - Betalningsmetoder

Betalningsmetoder:

Att göra betalningar har nu varit enklare med alla betalningsmetoder som PayPal, betal- eller kreditkort, Stripe och Bitcoin.

  • Rand: En av de ledande betalningsportarna och är den nya standarden inom onlinebetalningar. Stripe är den bästa mjukvaruplattformen för att driva ett internetföretag och vi är under huven. Nu tar vi direkt emot betalningar via betal- eller kreditkort bearbetade genom Stripe.
  • Bitcoin: Förutom PayPal, Payoneer, Payza, Google Wallet, 2Checkout, Skrill, Debet eller Kreditkort – accepterar vi nu Bitcoin via Stripe.
Obegränsad filstorlek och antal:

Med tiden har tekniken tagit en innovativ och avancerad vändning. På samma sätt skapar kameran du använder med högupplöst bild stor filstorlek som är svår att hantera. Vi har nu designat vår Serviceportal där du kan ladda upp 5000 bilder vardera på upp till 3GB i en enda beställning vilket innebär att du kan ladda upp 14.65 TB filer på en gång.

Alternativ för överföring av klipp ut bildfiler
Enkel filöverföring:

Vi har byggt ett mycket enkelt och användarvänligt användargränssnitt för våra kunder så att de enkelt kan ladda upp och ladda ner sina filer från sitt konto. Du kan enkelt komma åt vilken beställning som helst på ditt konto eftersom vi förvarar alla register på ett ställe. Förutom att använda vårt förenklade beställningssystem kan du även skicka/ta emot filer via Google Drive, Dropbox eller WeTransfer.

Dela på Dropbox: [e-postskyddad]
Dela på Google Drive: [e-postskyddad]
Använd WeTransfer Channel: https://bd.wetransfer.com

Hierarki mappstruktur:

Att underhålla mapp-/katalogstrukturen är en av våra mest eftertraktade funktioner efterfrågade av kunder. Låt säga att du har några foton som måste klippas ut på vit bakgrund. Du skapade ett mappnamn som heter "Sommarsamling". Inuti den här mappen finns det några fler mappar som: Herr, Dam, Barn eller det kanske finns några märkesnamnsmappar om du är en onlineåterförsäljare som: Nike, Adidas, Chanel, Gucci, Versace, Burberry etc. och i dessa mappar kan du har produktfoton enligt deras kategori eller varumärken. Nu kan du dra och släppa huvudmappen och den kommer att laddas upp enligt deras mappstruktur och när beställningen levereras kommer du att få filerna på samma sätt och hierarkin av mapparna kommer att behållas. Det enda du behöver göra är att dra och släppa mapparna i uppladdningsområdet, systemet gör resten.

Papperslös NDA:

Vi har utvecklat ett system för att minska besväret med att hantera det pappersarbete som krävs för att underteckna NDA (Paperless & Painless Non-Disclosure Agreement) i båda ändar medan du uttryckligen inte vill att dina bilder ska lämnas ut till tredje part eller användas av någon utan ditt föregående och skriftliga medgivande. Vi var vanligtvis tvungna att skriva ut NDA, underteckna den och skicka tillbaka den till dig innan vi började arbeta. Nu behöver du inte ens vänta på att få den undertecknade NDA. När du gör en beställning vänligen Kolla upp lådan "Skicka in med NDA" för att ta emot NDA som är undertecknat och lagligt för det syfte vi använder och du får det omedelbart. Du kan granska exemplet på NDA du kommer att få när du skickar en beställning med NDA aktiverat.

Exempel NDA: https://portal.cutoutimage.com/nda-example

Skydda bildmetadata:

Vi tar vanligtvis bort varje bit av metadata som följer med bilderna förutom Teknisk metadata. Sådan information bäddas automatiskt in i bilden och innehåller vanligtvis detaljer som ISO, bländare, DPI, slutartid, datum/tid, kameramodell och märke etc. GPS-positionen för bilden fångas också i metadata. Vi har nu lagt ett alternativ och du kan markera det om du inte vill förlora Beskrivande metadata (Manuellt tillägg av information i bilden av någon kallas beskrivande metadata. Även om denna information gör bilder lätta sökbara, har den stor betydelse vid fotografering. Bildskapare/författare, titlar, bildtexter och kommentarer, URL, upphovsrättsmeddelande, etc. är några exempel på effektiva beskrivande metadata).

Betala alla eller valda fakturor:

En viktig och värdefull funktion som efterfrågas av några av våra kunder har lagts till. Från och med nu kan du betala alla obetalda fakturor på en gång eller till och med betala endast de utvalda fakturorna. Vi hoppas att du kommer att älska den här funktionen.

Månatliga fakturor:

På vår serviceportal servar vi dig med en faktura för varje order och även det finns några småfakturor för varje order. Du kommer dock alltid att behöva en enda faktura som inkluderar alla beställningar som du lämnat under månaden för att bifoga din SKAT-fil. Från och med nu kommer du att se en månadsfaktura under din fakturaflik och du kan skriva ut den eller ladda ner den som PDF.

Nedladdningsbar – förlängt utgångsdatum (90 dagar):

Vi är glada att kunna meddela att du kommer att ha tillgång till dina slutförda beställningar i upp till 90 dagar och att du kan ladda ner det ett obegränsat antal gånger under denna utökade 90-dagarsperiod. Tidigare var det 30 dagar.

Vi hoppas att du skulle gilla dessa fantastiska funktioner som läggs till på webbplatsen för att erbjuda dig en vänlig och trevlig upplevelse. Skapa så många beställningar du vill med några få klick och hantera dem alla enkelt med dessa fantastiska funktioner. Förändring är alltid bra om den är felfri.

Byt till en bättre portal och utnyttja våra bästa tjänster! Om några frågor, låt oss veta.

 

relaterade inlägg