Sök

Topp 6 Shopify-alternativ för förenklade onlinebutiker

Inte konstigt att Shopify är en fantastisk e-handelsplattform för att skapa och hantera onlineportaler. För de som inte kan få ett grepp om kodningen serverar Shopify en godis. Med den här plattformen får du tillgång till obegränsade teman och tillägg, men av vissa anledningar kanske du vill titta på några av dess alternativ.

Här är listan:

BigCommerce

BigCommerce hjälper till att bygga dina egna onlineportaler utan att behöva oroa dig för kodningsdelen. För att skapa en onlinebutik är BigCommerce en enda lösning eftersom den här plattformen är bra för att ta hand om alla backend och tekniska aspekter utan din inblandning. Konfigurationer, säkerhetsuppgraderingar och alla andra metodiska saker sköts av sig själv. Lägg bara till dina produkter, lägg till en betalningsport och du är redo att gå på scenen. Till din förvåning har BigCommerce 24×7 supportteam för att hjälpa dig med alla frågor eller frågor.

 

Volusion

Aktiverad med massor av funktioner, Volusion har moderna och lyhörda teman. Priset varierar från $15/månad till $135/månad och denna plattform har ansetts vara ett av de bästa Shopify-alternativen.  

 

LemonStand

LemonStand är en av de topprankade Shopify-alternativplattformarna som är utrustad med en betydande mängd funktioner som automatisering och flexibilitet. Sedan lanseringen har den fått mycket uppskattning och vunnit många mässpriser. För de innovativa företagen är LemonStand en fantastisk plattform med ett otroligt pris på $49/månad som går upp till $149/månad.

 

prestashop

Prestashop är ungefär som Magento och Opencart och lanserades 2007. Den har teknisk support som tillhandahålls under de betalda planerna och användarna kan få tillgång till det användbara forumet under gratisplanen. För att använda Prestashop krävs kodningskunskaper som kan visa sig vara en undergång för vissa användare. Det är gratis att ladda ner och har betalda teman och moduler.

 

Magento

Magento grundades 2008 och fungerar som ett innehållshanteringssystem med öppen källkod (CMS). För e-handelsportalerna är Magento bara en perfekt plattform. Företaget har två erbjudanden som "community edition" och enterprise edition" som helt rekommenderas för teknikkunniga personer. För handlare eller utvecklare finns det en möjlighet med gratis och betalda tillägg för att skapa en onlinebutik.

 

Opencart

Opencart är programvara som är ett bra Shopify-alternativ för att bygga e-handelsbutiker. Den är tillgänglig för gratis nedladdning och företaget erbjuder även dokumentation och supporthjälp som är till hjälp om du får problem med installationen eller uppgraderingsdelen. Mycket lättare att ställa in, Opencart har otaliga teman som finns tillgängliga på Themeforest. Det kräver lite kodningsförmåga för korrekt användning.

Jag hoppas att du får en rättvis uppfattning om de populära Shopify-alternativen som kan få din webbplats att se vacker och funktionell ut också!

relaterade inlägg