Sök

Sommarsäsongen är det bästa för att uppgradera din e-handelswebbplats

Under semesterperioden får e-handelswebbplatser enorm trafik av äkta kunder. Människor gillar att handla under reaperioden, särskilt under sommarsäsongen. Den här säsongen fortsätter fram till jul och folk kan köpa allt från kläder, skor och accessoarer etc. till fina rabatter. Kanske måste du som butiksägare tänka på att uppgradera webbportalen eftersom detta är den avgörande tiden för att locka tittare.

Människor kommer sannolikt att besöka fler under denna period så var förberedd i förväg genom att göra en otrolig makeover av portalen. Ta inte det här tillfället för givet eftersom en liten uppgradering kan ge trafikstörningar. Låt potentiella köpare besöka din finjusterade webbplats och dra nytta av fördelarna.

Skaffa Google Shopping

Google shopping är den nya funktionen som Google har erbjudit folket. Få Google shopping att lista produkterna och visa dem direkt i sökresultaten när en användare söker efter det. Anta att din portal har en gul halsduk, när någon söker efter den får han eller hon en direktlänk till din webbplats där köpet kan göras. Eftersom Google är en prisvärd plattform som drar nytta av dina intäkter i stor utsträckning, kan du dra maximal nytta av det om webbplatsen är tillräckligt autentisk.

Skapa relevanta videor

Folk älskar att se över att läsa! Så varför inte implementera denna strategi för din webbutik? Videoinnehåll är en perfekt marknadsföringsstrategi för onlinebutiker eftersom människor också kan sprida budskapet via YouTube. Den stora fördelen med videorna är att fler och fler människor kan ansluta på ett bättre sätt. Videor är visuella berättare som fäster tittarna länge och du kan förmedla budskapet effektivt.

Designoptimering

Konkurrensen är på topp och för e-handel är det mycket viktigt att slå konkurrenterna för samma produktsortiment. Så med de konkurrerande företagen måste du ha lust att presentera din webbplats på ett bättre sätt. Om din webbplats kräver en uppgradering är sommarsäsongen det viktigaste för det. För att optimera webbplatsen, gå även till en mobilwebbplats eller applikation som folk kan komma åt med lätthet av fingertopparna. Alla som reser kan använda mobilsajten för att göra inköpen och behöver inte vänta på att den bärbara datorn ska besöka webbplatsen i brådskande fall.

Bättre returer och återbetalningar

Jag gjorde nyligen ett köp från en anonym webbplats och efter att ha fått det gillade jag inte produkterna. Så jag kontaktade dem för att returnera paketet och till min förvåning hade de ingen returpolicy. Snarare bad de mig att returnera paketet och returkostnaden skulle stå för mig. Är det inte en dålig sak? Du skulle naturligtvis aldrig vilja göra det med dina kunder, eller hur? Erbjud den bekväma returpolicyn till kunderna så att de kan lita på dig och kan göra inköpen med avslappnat sinne.

En sådan upplevelse gör engångskunderna till de vanliga. Tjäna stora vinster med den bästa avkastningen och återbetalningarna.

Få ut det mesta av sommarsäsongen eftersom när den väl är över måste du vänta på hela ett år till. Trimma upp hemsidan och motivera kunderna även när försäljningen är AV!

relaterade inlägg