Sök

Smartphones för högupplösta produktbilder

Det slutar vanligtvis med att vi spenderar massa pengar på skitsugande DSLR-kameror, de dyra linserna och många andra typer av utrustning som används för att hjälpa professionell produktfotografering.

På senare tid har det observerats att människor öppnar småskaliga e-handelsföretag från sitt hem. Men elixiret för närvaron av en e-handelswebbplats är dess produktbilder. Det är därför det är viktigt att ha en kamera.

Kamerautrustningen är en beskattningskostnad. Dessutom har vi inte alla råd med en professionell fotograf eller lära oss fotografi. Om jag bara är en lekman som äger en liten e-handelsbutik med handgjorda produkter, hur ska jag presentera mina produkter intressant online som kan öka min försäljning?

Så vad du måste göra är att köpa en smartphone.

Låter du galet?

Det är det faktiskt inte! De telefoner som lanseras nuförtiden fokuserar i första hand på kamerakvaliteten. Jag tror inte att jag behöver nämna varför? Naturligtvis människor, det är för selfie vurm som förökar sig för varje sekund.

Men här pratar vi inte om att göra roliga miner och ta bilder på dig. Här talar vi om en mycket professionell grej som kommer att öppna portarna för ökade intäkter för ditt företag och det får inte tas lätt på.

Ingen svett killar, din telefon förstår dina bekymmer och det kommer att hjälpa dig. Med den avancerade tekniken är det möjligt för dig att ta professionella bilder från din smartphone som kan gå direkt till din webbplats. Allt du behöver för att saker ska hända är en smartphone och ett stativ.

Detta val är genomförbart och otvivelaktigt prisvärt. I den här artikeln kommer vi att prata om tillbehören som du behöver för att skapa fantastiska bilder med hjälp av din telefon.

  • Bakgrund– Det är inte bara viktigt enligt e-handelsbildstandarder utan det ger mer liv åt dina produkter. Vit eller grå bakgrund får dina produkter att se subtila ut och hjälper till att eliminera alla typer av distraktioner. Ett ark eller en vanlig vit vägg kan användas för att skapa bakgrund hemma. På så sätt kommer ditt efterproduktionsflöde att påskyndas avsevärt.
  • Bord– För att produkten ska sitta högre är det viktigt att placera den på ett bord. Det hjälper också till att göra fotograferingen bekväm. Ett stativ används mest för att placera smartphonen men du kan också hålla den närmare produkten genom att placera den bredvid produkten på själva bordet.
  • Belysning– Det finns inget bättre alternativ till det naturliga ljuset. Det rekommenderas att ta bilder i solskenet så att du inte behöver göra manuella inställningar av din smartphone. Om du missade dagens solsken och produkterna är desperata att gå online så kan du alltid hyra en mjuk boxbelysningskit och skapa massivt ljus för fotografering. Men detta beror säkert på storleken på produkterna.

En smartphone idag kan hjälpa dig på ett seriöst sätt att ta fantastiska bilder. Om du inte har råd att en proffs gör handlingen åt dig är det minsta du kan göra för ditt företag att köpa en fantastisk telefon

relaterade inlägg