Sök

Smarta smycken fotografi rekvisita – Följ guiden

Att sälja smycken på onlineportaler är en utmanande uppgift eftersom människor är ganska medvetna när de köper något sådant som kräver mer investeringar. Och smycken är något som alla bryr sig om eftersom onlineportalerna inte accepterar returer av dessa produkter. Nu är det stora problemet hur man säljer smycken online så att det lockar folk till det och övertygar dem att köpa den produkt de vill ha. På Amazon finns det några riktlinjer som måste följas som ren vit bakgrund och rätt bildmått. Å andra sidan, om du har en egen hemsida kan du presentera bilderna som du vill men se till att göra dem tilltalande.

Här kommer behovet av fotografering med hjälp av vilken du kan lägga till en intressant faktor i produkten och förmå tittaren att köpa den. Smycken talar för sig själv med tanke på utsmyckningen, nitar och pärlor som är inbäddade på det, men för att förstärka det mer behöver du smyckesrekvisita och snygg bakgrund. Kreativa rekvisita hjälper till att öka försäljningen och anseendet på marknaden och även kunderna mår bra av att köpa från sådana sajter som är presentabla och attraktiva. Nu eftersom rekvisita spelar en stor roll för att avgöra om produkten ska säljas eller inte, här är en lista över olika typer av rekvisita som du kan använda när du fotograferar smycken.

Stativ för halsband

Halsbandsställ är mycket användbara, speciellt om du har många halsband att visa upp. Stativet ger en bättre uppfattning för tittaren om hur halsbandet kommer att se ut när de kommer att bära det. Dessutom är dessa stativ justerbara efter kedjans längd så för korta och medelstora halsband är de perfekta.

3d byst

En annan rekvisita är 3D-byst för halsband som är ett måste i ditt rekvisitakit. Bysten fungerar bra för upp till 18 tums halsband i prinsessstorlek utan hänge eller kortare med hänge.

Dubbryggar

För att fotografera örhängen måste du ha ett akrylställ med hål i för att hänga upp örhänget. Förutom det finns det ett annat alternativ där du kan ta en bild på en plan yta efter att ha lagt örhänget platt på det.

Ljuslåda

Lightbox är praktiskt när du måste hantera onödiga reflektioner som gjuter runt. I den här lådan, häng örhängena och tänd ljuset, ta ett skott och du är redo att gå. Du är också fri att välja skuggorna genom att modifiera ljusen.

Bordssats i akryl

Att fotografera smycken är en tidskrävande process så bordskit i akryl fungerar bra. Med detta bordspaket kan du använda olika vinklar och oändliga bakgrundseffekter. För att fotografera smycken är svart bakgrund ganska populärt eftersom stenarna och zirconia ser vackra ut och förstärkta mot svart. Dessutom kan du använda olika ljussättningar för att få naturliga reflektioner över produkterna du ska fotografera.

Handhållare

För att visa ringen eller armbandet, använd en handhållare eftersom den visar föremålets verkliga form. Tillverkad av plast, denna hållare är gjord i handform.

Ringhållare i trä

Du kanske har sett armbandshållare i trä som vanligtvis alla kvinnor har. Ringar är ganska enkla men att förvara dem kan vara en utmanande uppgift på grund av deras storlek. Så allt du kan göra är att ta en ringhållare av trä och sätta ringen i den. Dessutom har du möjlighet att göra din egen ringhållare med spackel eller vax som ringen fästs på. Användning av vit spackel rekommenderas för att spara det extra efterproduktionsarbetet.

Nu är vi klara med de rekvisita som råder på marknaden som du kan köpa när det passar dig. Men tänk om du inte vill gå ut och köpa saker? Här är några DIY smycken fotografering rekvisita som du kan göra på bekvämligheten av ditt hem.

DIY smycken fotografering rekvisita

Vitt pappersark

Ta ett vitt papper för smycken eftersom alla andra färger förvränger utseendet. Att fotografera produkter på vit bakgrund är inte så lätt och du måste använda ett plexiglas om du vill ha en ren vit bakgrund.

Limpistol

Som redan nämnts klistrar vit spackel föremålen och du kan få fantastiska bilder från olika vinklar. Här kan limpistoler och dubbelsidigt papper användas som ett kostnadseffektivt alternativ. När du använder limpistol, var försiktig och håll temperaturen till ett minimum för att inte förstöra produkten med överhettat lim.

Kartong

Gör en gör-det-själv kartong för smyckefotografering. Ta en kartong, vitt papper och tejp. För både små och långa halsband kommer denna kartong väl till pass och inte heller för tuff att göra.

Slutsats

Så här kan du se hur dessa färdiggjorda rekvisita ger dina smycken ett snyggt tilltal och du kan också göra handgjorda rekvisita med hjälp av dina kreativitetsnivåer. Vill du fotografera ringar, halsband, armband, fotlänkar, näsnålar, eller örhängen etc.? Välj dessa enkla att använda rekvisita och ta din smyckefotografering till en helt ny nivå. Eftersom dessa rekvisita är lättillgängliga på marknaden eller i ditt hem, kommer du gärna att veta att de inte heller kostar mycket. Använd dem för smycken fotografering om du vill sticka ut och över från dina konkurrenter. Dessutom är de handgjorda rekvisita också ett utmärkt alternativ, varav de flesta är mycket enkla att göra inom några minuter.

relaterade inlägg