Sök

Visa upp produkterna med hjälp av modeller eller skyltdocka – vilket är bättre?

Professionella modeller används för att fotografera produkterna och är ett bra sätt att visa upp dem på portalen. Men i få fall är det inte alltid effektivt att använda modellerna och istället får man satsa på spökdockor. De ser bra ut och produkterna kan visas på ett bättre sätt då skyltdockorna är lätta att arbeta med. Det finns ingen anledning att berätta saker för modellen som pose, vinklar, uttryck etc. Här presenterar jag varför du ska välja skyltdockor för produktfotografering, låt oss se:

Inga extra kostnader

Med skyltdockor behöver du inte lägga ut extra pengar och det kan sparas mycket pengar. Du kan köpa dem till riktigt billiga priser efter dina behov men att hyra modellerna är ganska dyrt. Med skyltdockor kan du arbeta när som helst och var som helst utan att ge någon övertid som modellerna.

Produkten passar lätt

Eftersom du kan få skyltdockan att bära produkten som du vill är de bättre än modellerna. Det är lätt att koppla ihop den stora klädseln om skyltdockan är liten och det finns alltid ett sätt att styla med din egen kreativitet. Modeller fungerar för dig men passformen är verkligen viktig. Det kan hända att kläderna inte passar modellen ordentligt så i så fall måste du leta efter ett alternativ. Men när det kommer till skyltdocka kan du använda nålar eller klämmor för att förbättra passformen. Köp den genomsnittliga skyltdockan och styla den efter klädstorlekarna.

Varumärkesfrågor

Bara för att skyltdockorna inte kan prata eller se kan du inte använda samma sak för varje produkt. Om din webbplats säljer bohemiska produkter bör du köpa vintagedockor för att stärka ditt varumärkes rykte. Att ha olika skyltdockor för olika produktsortiment lockar kunderna bättre. Eftersom varje företagsägare har sina egna krav och stil kan du välja 3d-dockateknik om det passar. Du kanske har sett produkterna som bärs av någon men att någon är osynlig och det är vad vi kallar 3d-teknik eller osynlig skyltdocka.

En osynlig skyltdocka är en ganska imponerande teknik som är en kombination av tre eller fler bilder. Först och främst fotograferas produkten normalt och placeras sedan om på ett sätt som täcktes av skyltdockan är fotografen senare. Slutligen kombineras bilderna till en enda bild för att slutföra metoden.

Slutsats

Tja, spökdockor är kostnadseffektiva och fördelaktiga; de används av många företag och stora varumärken. Tvärtom, modeller är också bra men alla har inte råd att anlita dem. För att nå framgång inom begränsad budget är skyltdockor perfekta och de ser också mycket professionella och sofistikerade ut.

relaterade inlägg