Sök

Hur Shopify Pay och New Chip & Swipe Reader hjälper köpare och säljare?

 

Att fylla i fälten i kassan är det mest irriterande som vi alla stöter på. Online shopping har nått toppen av berget som har minskat de landbaserade shoppare i stor utsträckning. Med så mycket att köpa online blir kunderna frustrerade när de måste registrera sig och mata in mycket data för att klara det slutliga köpet.

Men nu har Shopify tagit ett steg framåt genom att introducera Shopify Pay som låter kunderna betala pengar genom att helt enkelt fylla i den sexsiffriga verifieringskoden. Denna kod skickas till telefonen som hjälper dig att kolla in sidan på några sekunder för att slutföra köpet. Denna funktion kommer att tillhandahållas av alla Shopify-drivna butiker under de kommande veckorna och det också utan extra kostnad.

Erbjud ett säkert och pålitligt sätt att betala

Även om Shopify Pay påskyndar utcheckningsprocessen, erbjuder det en pålitlig och säker betalningsresa. Dessutom har det tusentals användare associerade som kommer att öka snart för att ge en bättre omvandlingsfrekvens. Eftersom Shopify har en annan Chip and Swipe-läsare är det den säkra metoden att betala pengar online.

Informationen lagras på PCI-kompatibla servrar i en krypterad form som säkerställer att endast ägaren får betala med Shopify Pay.

Arbetsförfarande

Du kanske har hört talas om cookies som sparar din information när du surfar på internet. Shopify pay fungerar på samma agenda men uppenbarligen med mycket bättre servrar. Vid det första besöket måste du ange frakt- och betalningsuppgifterna som Shopify Pay sparar. Så nästa gång du besöker någon Shopify-butik, skriv bara in e-postadressen och all information som är relaterad till dig kommer att hämtas automatiskt.

Att köpa är enkelt med Shopify Pay eftersom du måste göra ett enda tryck och så är det! Se din försäljning växa med en blixtsnabb hastighet med Shopify Pay. Innan du loggar ut att läsa artikeln skulle jag vilja upplysa dig lite mer om Shopify Chip och Swipe Reader som har gjort försäljningen enkel.

Shopify Chip and Swipe Reader

Med Shopify Pay i handen är det viktigt att samla lite kunskap om Chip and Swipe-läsaren. Det är mer som en kreditkortsläsare som är ganska enkel att använda! För att komma igång behöver du bara den här läsaren oavsett var du är. Ta en titt:

Hämta Chipet

Det är en fantastisk läsare som accepterar kredit- och betalkort. Den här läsaren stöder EMV-chipteknologi och har ett säkert betalningsalternativ som garanterar säkerheten. Allt du behöver göra är att sätta in kortet i läsarens topp och samla signaturen på skärmen.

Bärbar och kraftfull

Till skillnad från andra POS är den här läsaren kompakt och kraftfull. Den har möjlighet till trådlös anslutning via Bluetooth för Android-telefoner, iPhones och surfplattor etc. Ingen oro för att sälja på vägen när du har Shopify Chip and Swipe-läsaren! Dessutom är den utrustad med en bra batteritid som klarar upp till en vecka med en laddning. Du kan enkelt göra omkring 350-400 transaktioner.

Denna fantastiska produkt kommer med en bas som kan placeras på skrivbordet eller bänkskivan. Gör dig redo för enorma försäljningar utan att bry dig om laddningen eftersom basen håller läsaren laddad.

Shopify har allt

Shopify är en bra plattform att sälja online så varför vänta då? Byt till Shopify och utnyttja dessa fördelar som endast är tillgängliga här. Utför transaktionerna sömlöst när du som köpare har Shopify Pay och som säljare är Chip och Reader klart.

Ta tag i läsaren gratis när du laddar ner Shopify POS-appen idag!

relaterade inlägg