Sök

Sätt att få produktbilden att se imponerande ut med Reflection Shadow Adding

E-handel har blivit en rationell och mest tilltalad plattform på minimal tid. Allt om det måste vara imponerande och slående. Du kan betrakta designers som magiker och programvara som källan till deras kraft. Med hjälp av några få klick kan designers få fram bästa resultat till vilken bild som helst och få den att se verklig och levande ut. Medan man räknar med programvaran, är den som är märkt som den bästa bland andra känd som Adobe Photoshop.

 

Adobe Photoshop är utformat med en mastodont av bra funktioner som är tillräckligt lovande för uppror i designvärlden. För att få bilden att se mer meningsfull och uttrycksfull ut måste du använda Photoshop-effekter. Speciellt om du använder Photoshop för att pryda dina produktbilder kan det göra dem till något som påminner om. Idag kommer vi att diskutera om Shadow Effect i Photoshop som gör att varje bild ser tilltalande och mycket framträdande ut.

När vi pratar om bildskuggning menar vi först och främst Drop Shadow-effekten. Förutom det finns det få andra skuggor som kan appliceras på dina phoducts som skugga som kommer att skapa en iögonfallande look av produkterna. Du kanske har sett att många säljare på eBay, Amazon, Poshmark, SEARS, Storenvy och etc. har gott rykte höga försäljningsprofiler. Jo, produkters kvalitet och förtroendedrivna faktorer är ett måste, men har du någonsin tittat på deras produktbilder? Om så är fallet, bör du säkert upptäcka att de har en bra kvalitet produktbilder samt några Fotoredigeringsteknik tillämpas som foton utskurna på en vit bakgrund eller ljusgrå bakgrund, en reflektionsskugga eller spegeleffekt har lagts till. Förutom skugga eller bara en skugga, kan det vara ett bra alternativ att behålla produktens ursprungliga skugga på en anpassad bakgrund för att visa produktens verkliga utseende. Designer tillämpar sin konst blandat med dessa förformade funktioner för att porträttera superlativa produktbilder för webbplatser.

Nedan är typerna av skuggeffekter och hur de kan användas:

  • Böjd Skugga: För det första skulle jag vilja presentera dig med Curved Drop Shadow-effekten som låter motivet ta lite utrymme mellan bilden och den applicerade skuggan. Denna appliceras längst ner på bilden. Det enda syftet med böjd droppskugga är att ge en naturlig look till produktbilden. Denna funktion är så använd att den får din produkt att se verklig ut.
  • Centrumböjd skugga: För att skapa en skugga i mitten av bilden kan du använda det här alternativet. Den används med hjälp av en kurva som skapar en skugga längst upp och längst ner i mitten av bilden. Detta kommer också att hjälpa bilden att se mer inneboende ut. För att skapa effekten måste du rita ett duplicerat lager i form av en förmörkelse. Placera sedan bilden ovanför lagret. Detta hjälper bilden att markera skugga från mitten.
  • Stående Bild Skugga: För alla stående bilder är denna effekt helt enkelt den bästa. Det är också den minst komplexa skuggeffekten som du kan ge i Photoshop. Skuggan placeras bakom eller ovanför bildlagret på den nedre delen.

Så det här är några av Drop Shadow-effekterna som används i Photoshop. Det är en rolig aktivitet och du kan prova dessa hemma.

 

relaterade inlägg