Sök

En snabbguide för att fånga skor för e-handelsbutik

E-handelssajter är trendiga i dessa dagar och det är inte svårt att få framgång om du vill starta en. Många artiklar eller produkter kan läggas till på e-handelssidan så länge de krävs av kunderna. Idag kommer jag att nämna om skorprodukterna, hur man tar bilder och deras redigering i efterbearbetningsfasen. Håll kontakten med denna fotohandledning för att få en överblick över sätten att fotografera ett par skor eller sneakers.

Utrustning som behövs

Innan du börjar fotograferingen, här är listan över utrustning du behöver:

Belysning: Belysning är mycket viktigt för att fånga de perfekta bilderna. LED-lampor är ett bra alternativ för korrekt exponering, färger, ton och snyggt skuggutseende.

Kameran: Det viktigaste för fotograferingen av skor är en kvalitetskamera. Välj en bra kamera som Canon eller Nikon för att få de bästa bilderna. För professionell fotografering får du inte kompromissa med kameran.

Skodon: Ett par snygga skor eller sneakers kommer att göra affären. Välj en snygg färg för att få det slutliga resultatet att se fantastiskt ut.

Papper: Fyll skorna med silkespapper för att hålla dem i rätt form. Eftersom skorna sannolikt kommer att förlora sin ursprungliga form, föreslås det att fylla dem med papper för dess struktur.

Tejp: Ta vanlig tejp och markera de positioner eller vinklar som du vill fotografera skorna i. Det hjälper till att hålla konsistensnivån eftersom du kan justera skorna efter märkena.

Låt oss nu börja med att ta bilderna genom att följa dessa steg:

Förbered skorna

Ta skon och rengör den med en trasa för att ta bort eventuellt damm. Om skorna är av mocka eller läder, använd inte vatten på dem. Knyt snören och få paret att se rent ut.

Placera paret

Placera nu paret skor parallellt med varandra och sätt dem på plattformen som du vill skjuta dem på. Välj en position som kommer att användas för alla par för att bibehålla konsistensen.

Tillbaka skott

Backskott är viktigt för att visa världen hur paret ser ut. Vänd paret och justera det för att skjuta det bakifrån. Placera skon parallellt med bordsskivans vänstra kant och förbered kameran.

Ta detaljerade bilder

Ta detaljerade bilder för att hjälpa kunden att bestämma om den ska köpa skon eller inte. När du är klar med att fotografera bilderna måste du göra fotoredigering som färgkorrigering, urklippsbana, bildmanipulation, lägga till skuggor etc.

Placera skon vid bordsskivan och se till att ta ett skott i taget för att bibehålla kvaliteten. För detaljerade bilder bör du också ta en sko efter att ha justerat positionerna och vinklarna ordentligt. För att fånga skosulan, håll den upprätt och zooma in för närbildsbilden.

Ta bort damm

För att ta bort damm, använd lite spray och få paret att se snyggt och snyggt ut. Ta bort alla fläckiga och fläckiga partiklar som förstör hela bildens utseende. När du är klar, ta bilderna med fullständig professionalism.

Slutsats

Nyckeln till framgångsrik fotografering är efterbearbetning av fotoredigering. Oavsett om fotograferingen är för e-handelsportaler eller inte, är det viktigt att använda expertkunskaper för att uppnå önskade resultat. För e-handelssajter är det absolut nödvändigt att tillämpa efterverkningarna för att öka försäljningen och tjäna bra intäkter. Så varför går du inte till dessa tips och börjar fotograferingen? Tack för att du läste igenom den, har du några kommentarer? Låt mig veta i kommentarsfältet!

relaterade inlägg