Sök

Professionell fotoredigering för att låna ut ett professionellt utseende till e-handelsportaler

På senare tid är e-handelsportaler ett raseri och folk älskar att shoppa på webbsidor. För det första finns det mycket variation på nätsajterna och för det andra visas allt framför ögonen. Vem som helst kan se vad som helst när som helst och var som helst utan att störa ägaren. Är du tillräckligt upptagen för att inte besöka något köpcentrum eller butik för att köpa saker? Eller stänger galleriorna när du blir ledig? I så fall är e-handelsportaler ett utmärkt alternativ.

Under det senaste decenniet har onlineportalerna gjort en speciell plats i branschen över hela världen. Eftersom alla är upptagna med jobb och yrken, kommer e-handelssajter som en total räddare. Nu har du någonsin undrat vad som gör e-handelsportalen framgångsrik? Det är presentationen och utseendet som gör shopping till en spännande och populär sak. Låt oss utforska punkterna eller delarna eller tipsen som får verksamheten att växa:

Hur är e-handel annorlunda?

E-handelssajter har tagit sig till människors hjärtan och sinnen. Eftersom sajterna är lättnavigerade, enkla att bläddra i och kategoriskt uppdelade, är det lätt att hitta produkten. Men det sparar tid, ansträngningar och pengar också på grund av de pågående rabatterna och erbjudandena. Du kan få fantastiska erbjudanden och erbjudanden online vilket inte är möjligt i gallerior eller butiker. Dessutom kommer de nyanlända och moderiktiga föremålen till e-portalerna som du kan köpa till överkomliga priser.

För att lägga till produkterna på portalen är det viktigt att först ta produktbilderna och sedan redigera dem på ett intressant sätt. Det är viktigt att locka tittarna och pusha dem att köpa produkterna. Det är endast möjligt när produktbilderna tilltalar tittarnas ögon. Ingen vill se suddiga eller bleka bilder, så låt oss börja med att lära oss om de bildredigeringsmetoder som vanligtvis används.

Vissa bilder kan behöva retuscheras, manipuleras eller färgkorrigeras. Här är de vanligaste och vanligaste teknikerna för e-handelsbildredigering:

Ghost Mannequin

Halsled eller spökdocka är en teknik som används för att ge en 3d- eller hollow man-effekt till bilderna. Vanligtvis appliceras det på kläder eller plagg som annars är svåra att visa. Med nackfogsservice ser plaggen perfekt formade och passande ut och tittarna kan föreställa sig att de bär det plagget. Photoshop används för att tillämpa denna metod i efterbearbetningsfasen.

cLIPPINGBANA

För att ta bort oönskade områden eller bakgrunder i bilden, används urklippsbana. För e-handelsportaler är det nödvändigt att fotografera produkterna mot vit bakgrund och här kommer urklippsbanan väl till pass. Om produkterna har mönstrade, färgade eller dåliga bakgrunder används pennverktyget för att radera dem.

Färgkorrigering

Ibland, när du tar bilder, kommer några oönskade reflektioner eller skuggor som påverkar bildens färger. Så det blir nödvändigt att redigera bilderna och korrigera färgerna för att förbättra deras utseende. För det kan du använda den automatiska färgkorrigeringsfunktionen som är tillgänglig i Photoshop som automatiskt justerar de dåliga färgerna och tonen i bilden.

Skuggskapande

Skuggor är en integrerad del av bilderna, särskilt produktfotografering. Det förstärker bildens tilltalande och får objektet att dyka ut från sin respektive bakgrund. För att ge objektet eller produkten en mer realistisk touch, används skugg- och spegelreflektion. Slagskugga ser autentisk ut och får produkten att se attraktiv ut från alla vinklar.

Slutsats

Hoppas du lär känna vikten av fotoredigeringsmetoder som ger e-handelssajterna ett professionellt utseende. Det här är de metoder som används i stor utsträckning av fotografer och e-handelsägare som håller sajterna konsekventa. Utan dessa tjänster är det nästan omöjligt att föreställa sig onlinevärlden eftersom perfektion är nyckeln till framgång.

För att uppnå perfektion krävs bildredigering och för bildredigering är dessa tjänster ett måste. För oavbruten försäljning och högre intäkter, lägg till dessa fotoredigeringsmetoder i ditt onlinesystem och se hur du får kvalitet och genuina kunder.

relaterade inlägg