Sök

Photoshop Essentials Volym 1: Hur man tar bort fläckar från ansiktet

Människor med fläckar i ansiktet i verkliga livet kan inte göra mycket för att utelämna dem från ansiktet. Men den magiska programvaran Photoshop kan hjälpa dig att ta en titt på din faktiska fläckfria skönhet. Att ta bort fläckar är en enkel uppgift. Det är extremt enkelt att göra. Dessutom är det mycket effektivt, med tanke på att du helt enkelt kan polera din look genom att ta bort oönskade fläckar.

För någon som får betalt för att ta bort fläckar med Photoshop, blir det till och med nödvändigt för dem att kontrollera bilden innan du gör några större ändringar. Det är onekligen en primär praxis som lärs ut i Photoshop men ändå måste du vara väldigt taktfull när du gör rätt rörelser för att utelämna fläckar, om du inte vill sluta med något humoristiskt.

När du arbetar för någon måste du vara väldigt smart när du frågar om fläckarna eftersom det är ett känsligt område och ingen vill ha ett utbrott om en svag punkt. Ordet "fläckar" är bäst att undvika. Tja, detta är bara ett tips ur sammanhanget. Du kan verkligen göra imponerande och berömvärda förändringar i utseendet på personen på bilden.

Det rekommenderas att behålla de permanenta ärren intakta eller så kan du göra ändringarna efter förhandsgodkännande från kunden. För om du inte söker tillstånd kan du störa din klient med arbetet och det kommer inte att göra någon nytta för verksamheten. Det främsta ämnet att fokusera här är att du måste göra grundläggande förändringar som ärr, skärsår, fläckar, solbränna, etc. Låt oss nu gå mot huvudprocessen och börja med korrigeringsprocessen.

Gå till Adobe Photoshop och öppna målbilden. Du kan öppna bilden genom att helt enkelt besöka den öppna fliken i huvudmenyn. Efter att bilden har visats på skärmen kan vi börja med processen.

I den här figuren kan du se några synliga fläckar. Att göra denna bild tydlig och fläckfri är vår uppgift för idag. Jag kommer att lära dig gissa stegen i form av hjälptips. När vi avslutar artikeln kommer du att vara medveten om det väsentliga som krävs för processen såväl som den process som ska följas.

Tips:

  • Först kommer vi att använda en läkande borste för att ta bort ärren och andra fläckar i ansiktet. Helande borsten används för att blanda fläckarna och den kommer att göra övergången smidig och knappt urskiljbar. Detta verktyg kommer att ge ett jämnt utseende till ansiktet som kommer att smälta samman med huden.
  • För perfekt implementering av alla processer i Photoshop måste du tillgodogöra dig rätt användning av penslar. Användningen av hård borste kommer att konvertera bilden till något mycket abstrakt. Hårdheten och avståndsmåtten beror helt på föremålet. Om fläckarna är ganska synliga och framträdande måste du öka såväl hårdheten som avståndet. Det finns ingen inställd diameter som kan anges då den också varierar från bild till bild. Du måste experimentera med dessa inställningar och under träningspasset måste du notera ändringarna efter förändring i varje inställning. Det är viktigt att assimilera vilken som gör maximala plusändringar på objektet.
  • För alla möjliga mindre förändringar i bilden kan Zoom-tangenten hjälpa dig mycket.

 • Du måste rikta in varje fläckigt område specifikt. Det finns olika typer av borstar tillgängliga för alla möjliga behov. Så det rekommenderas att använda mindre borstar när du riktar in dig på små områden.
 • Du måste placera borsten vid det område som ska sammanfogas på det fläckiga området. Du måste se till att det är det tydligaste området i ansiktet. Denna teknik ger de mest naturliga resultaten till den reviderade bilden.
 • När du placerar borsten på lämpligt område, måste du trycka på ALT-tangenten från tangentbordet och kombinera den med ett vänsterklick från musen. Det kommer att framhäva området som riktmärke och kan användas ytterligare för helande syften. Nu kan du börja med pjäsen. Ta bara penseln på det fläckiga området och börja måla. Hela processen måste göras genom att hålla vänster sida av musen intryckt.
 • Magin fungerar när du är klar med färgen och släpp vänster musknapp. För träning skulle jag rekommendera dig att leka med den och försöka förstå var hur du gör ändringarna. Om du inte provar det själv, kommer du inte att kunna förstå den rätta användningen av processen. Ibland när du börjar göra ändringar går du vanligtvis med flödet men det rekommenderas att inte överdriva uppgiften. Håll bildens utseende neutral och naturlig.
 • En gång när uppgiften är klar, åtminstone till din kännedom, rekommenderas att ge en djup titt på alla delar av ansiktet. Du måste upptäcka alla möjliga fläckar och ärr och använda samma process för att utesluta dem. Detta kan enkelt göras genom att zooma in bilden. Du måste bara komma ihåg att välja det närmaste området, varje gång platsen för ärret ändras. Dessa är perfekta för redigering av bröllopsfotografering eftersom du inte vill att några ärr eller fläckar ska förstöra din brudlook.

Så det här handlade om hur du kan ta bort ärr och fläckar från ansiktet med hjälp av Photoshop-verktyg. Denna teknik används mycket av fotografer, särskilt bröllopsfotografer. Även om din makeupartist har lämnat ett område av besvikelse för dig när det gäller att klä upp dig till det bästa, kan din fotograf alltid ta hand om bröllopsbilderna och få dig att se felfri ut.

relaterade inlägg