Sök

Fotoredigeringstjänster för avancerade smycken

Juvelerare är särskilt noga med att visa upp och marknadsföra sina exklusiva smycken. Det är den visuella karisman som fängslar och lockar den potentiella köparen att visa intresse för den slående prydnadsbiten. Dessa bitar är så förtrollande att kameran kanske inte gör juvelerna fullständig rättvisa. Fotoredigeringstjänster är ett måste för prydnadsindustrin och en stor börda ligger på produktens visuella nåd. Låt oss se hur expertbildredigeringsdesigners förtrollar de dyrbara prydnadsdelarna.

Uppgiften som ligger hos experter på smyckeretuschering

Smyckesfotograferingar genomförs av häftiga fotografer som måste veta vilka vinklar de ska fånga bra. Dessa smycken har ett eget ljus, vilket ibland kan påverka fotograferingskvaliteten negativt. Här kommer fotografens erfarenhet väl till pass. Dessa små brister i fotograferingssessionen åtgärdas vid redigeringsbordet. Photoshop är en exemplarisk programvara som tar bort bristerna i en produkt och visar upp den med perfektion. Tekniker som urklippsbana och fotomaskering används för att ta bort prydnadens bakgrund. Ytterligare bild- och färgretuscheringstekniker, skuggtillägg och andra bildmanipuleringstekniker används för att polera produkten och ge den nåd.

Fotoredigeringstjänster för smyckesindustrin

Retuschering i Photoshop kräver behärskning och skickligt utförande av en grafisk designer som redigerar varje del av prydnaden intrikat. Det första steget innebär att man tar bort bakgrunden på juvelen och placerar den i en annan bakgrund som passar e-handelsbutiker.

Bakgrunden tas bort genom att applicera clipping path tjänster av Photoshop. Pennverktyget används för att markera en fin kontur av bilden och sedan lossas den från bakgrunden. I de flesta fall utskuren bild placeras mot en vit bakgrund för maximal fokus och klarhet.

I nästa steg separeras varje del av smyckena, som enstaka stenar. Varje del av bilden bearbetas individuellt. Stenarna poleras och färgen justeras med färgretuscheringstekniker. Kanterna slipas/mjukas upp och sedan monteras juvelen tillbaka.

Slutligen justeras ljusstyrkan och skuggeffekterna av prydnadsföremålet. Skuggor spelar en viktig roll för att förstora en juvels skönhet. De hjälper kunden att fastställa ädelstenens exakta glans och gnistra.

Andra fotoredigeringstjänster tillämpas på smyckesfoton

Färgbalans och ljusstyrka

Färgen och ljusstyrkan på en bild kan justeras i efterproduktionsfasen. Photoshop har inställningar för färg och ljusstyrka och du kan flytta reglagen tills du får önskad färg och ljusstyrka.

Oskarp maskering

Ibland ser kanterna på smycken väldigt skarpa och oattraktiva ut. Verktyget Oskarp mask i Photoshop kan användas för att mjuka upp kanterna på en prydnad. Vice versa, du kan också använda verktyget för att skärpa kanterna på prydnaden.

Nivå

Justera exponeringsnivåerna för bilden med hjälp av "nivå"-funktionen.

Sammanfatta

Smyckesmarknadsförare har inget emot att spendera på bildredigeringstjänster eftersom de förvandlar sina produkter till mer tilltalande prydnadssaker. Dessutom, eftersom smycken är dyra, ger utgifterna för bra bildredigeringstjänster dem hög avkastning på sina investeringar.

relaterade inlägg