Sök

Titta på 13 gratis och fantastiska Shopify-appar

Shopify kom ut ur det blå för ett decennium sedan för att erbjuda en problemfri upplevelse till såväl ägarna som användarna av butikerna. För att bygga en onlinebutik finns det ett stort behov av Shopify på grund av dess gratis och premium plugins som används för att anpassa funktionerna därefter.

Det är en plattform där över 400,000 XNUMX aktiva användare finns där och med tiden ökar antalet snabbt. För att lägga till knappar eller funktioner som Facebook-chatt, e-postmarknadsföring, belöningar, SEO eller kuponger etc. kommer dessa Shopify-appar till nytta. Här är några gratis Shopify-appar att fundera över:

Dass

Utöka din e-postlista från Shopify-butiken eftersom dess popup-fönster och banners lockar tittarna att skicka in sina e-postmeddelanden.

Lyckliga kunder

Placera den här anpassningsbara appen längst ner eller överst på webbplatsen var du än känner dig lämplig. Denna app visar antalet kunder som har beställt produkterna i din butik och det hjälper till att vinna fler kunders förtroende.

Försäljning Pop

Ge en kick till din försäljning med Sales Pop-applikationen eftersom den här appen visar de aktiva köparna för en viss produkt. Information skickas till tittarna om de aktuella kunderna och det hjälper dem att köpa dina produkter med större tillit och tro på din äkthet.

Snabbmeddelandefältet

Uppdatera kunderna om alla senaste kampanjer eller evenemang som händer i ditt företag. Du kan också schemalägga stapeln automatiskt för att visa uppdateringarna för de kommande månaderna om du vill.

Gratis frakt Bar

En av de viktigaste sakerna för näthandeln är fri frakt. Ingen vill betala denna extra summa och här kommer fri frakt som en lättnadens suck. Denna bar erbjuder gratis frakt till kunderna och visar meddelandet när beställningen är berättigad till fri frakt.

Oberlo

Har du någonsin hört talas om dropshipping? Det är en teknik där köpen görs via tredje part och sedan säljs till kunden. Hitta produkten från AliExpress och klicka på Oberlo-ikonen som sedan gör produkten redo att säljas på din portal.

Bättre kuponglåda

Visa de unika och kreativa kupongerna för besökarna och be dem att prenumerera, vilket ytterligare kommer att hjälpa till att öka försäljningen.

Smile.io

Vill du inte tjäna genuina kunder? Använd den här appen i din butik för att ge bort belöningarna till besökarna när de gör det första köpet. Ge dem kuponger på hänvisningar och när några vänner köper en produkt, ge en belöning till dem också. Undvik gästkassorna genom att erbjuda belöningar vid registreringarna.

Photo Resize

Ändra nu storleken på produktbilderna i ett enhetligt utseende och få din portal att se professionell ut än någonsin. Det är en automatisk app som kommer att ändra storlek på alla bilder i en kvadratisk form. Prova detta.

Dubbelt

Vill du verka internationellt? Lägg till Dubbel-appen och visa de lokala valutorna för de lokala kunderna, dvs USD, AUD, INR eller någon annan valuta. Använd detta gratis upp till 5 valutor.

AfterShip

Kunder behöver veta om deras produktleveransstatus och därför är AfterShip en viktig app för att visa dem vad de vill ha. Installera denna applikation på din webbplats för att låta kunderna spåra sina försändelser.

Konsekvent kundvagn

Jag älskar den här! Den här appen låter dig aldrig förlora föremålen som du sparar i varukorgen för framtida köp. Logga in från en annan enhet och få tillgång till alla objekt. Men överskatta inte appen när du inte är inloggad. LOL! Den kommer inte att visa föremålen i så fall, naturligtvis kan appen inte ta drömmar.

Lycklig e-post

Skicka ett tackmeddelande till dina kunder oavsett om det är vanligt eller tillfälligt. Denna app skickar ett automatiskt meddelande trettio minuter efter att köpet har gjorts på portalen. Är det inte ett bra sätt att interagera med kunderna och pressa dem att köpa mer på grund av det värde du ger dem?

Lägg till några eller alla dessa appar för att skapa en personlig känsla med kunderna när de besöker din webbplats. De fungerar underbart och otroligt för Shopify-butikerna, så varför vänta då? Varsågod och vänd ditt företag mot en ny kant!

relaterade inlägg