Sök

Är det möjligt att fotografera bikini på en spökdocka?

Även om det är möjligt att skjuta bikini eller underkläder på en spökdocka, krävs det mycket övning och professionalism för att uppnå önskat resultat. Att skjuta bikini är en utmanande uppgift eftersom den har intrikata spetsdetaljer som är svåra att justera på en skyltdocka. Så istället för att använda en skyltdocka är vi här för att ge dig lite kunskap om hur du fotograferar den på en annan plattform. För att förbättra en webbutik eller katalog kan bikinifotografering göras på ett platt bord.

Med den här artikeln kommer du att lära dig hur man skjuter dambikini och ser kreativ ut för världen. Det handlar om att styla remmarna och snörningsdetaljerna när det kommer till att klicka på sådana bilder. Här är några tekniker för att få det att se snyggt och snyggt ut när det läggs på bordet. För att lära dig det, samla dessa verktyg först för att förbereda dig:

Utrustning du behöver

En tabell

Du behöver ett bord med vit skiva för att fotografera bikinisortimentet. Om du inte har det vita bordet, behåll ett vitt ark eller redigera bakgrunden i efterproduktionsfasen.

Kamera

En högkvalitativ kamera gör underverk när det kommer till att fotografera produkterna. En Canon-kamera rekommenderas för professionell fotografering.

Studio belysning

LED-lampor rekommenderas för att se till att skuggorna, exponeringen och kontrasten är perfekta och konsekventa.

Uppsättning av kvinnor bikini

Håll bikinin redo som du vill fota på den vita ytan

Dubbelsidig tejp

Dubbelhäftande tejp är viktigt för att bikinin ska fästas på ytan så att den inte rör sig när du fotograferar.

Låt oss nu prata om stylingen av bikinin:

Lägg underkläderna på bordsskivan

Lägg både underkläder och behå på bordsskivan samtidigt som du håller tillräckligt med avstånd mellan dem. Den övre och nedre delen bör vara i enlighet med avståndet mellan midjan och bröstet på människokroppen för att bilden ska se naturlig ut.

Placera underkläderna säkert på ett rakt sätt

Här behöver du dubbelhäftande tejp för att hålla ner underkläderna säkert utan några linjer eller repor. Håll den på bordsskivan och se till att den ser symmetrisk ut. Ibland är tyget töjbart vilket gör att produkten ser dålig ut med ojämnt utseende så använd i så fall tejpen för att balansera tyget. Det är viktigt att sköta under- och överdelen av underkläderna och bh:n som har spänst i tyget.

Ordna bh-band

När du är klar med stylingen av underkläder är det dags att skjuta bh-banden på bordsskivan. För att göra det, gör tejpningen på baksidan av remmarna och fäst dem på bordet. Håll remmarna parallella och peka rakt för att ge ett tilltalande utseende för tittarnas ögon. För att ge den sista touchen, korsa de övre remmarna över för att göra en fin ögla och tejpa sedan ner dem med dubbelhäftande tejp.

Göm etiketterna

Eftersom det är svårt att retuschera etiketterna, föreslås det att du gömmer dem med en nål. Rulla etiketten hårt och du är bra att gå. Se till att framsidan och undersidan ser ut även om de fina linjerna eller skruvarna förstör hela utseendet.

Redo att skjuta

Ta nu kameran och börja klicka på bilderna från alla möjliga vinklar, om du vill.

Även om det kräver övning och expertis är det inte omöjligt om du följer handledningen rätt och har alla nödvändiga verktyg redo innan fotograferingen. Låt oss veta i kommentarsfältet om du har några frågor!

relaterade inlägg