Sök

Inflytelserika sätt att fotografera kläder för en e-handelswebbplats

Olika produkter har olika fototips. Det är viktigt att du inte blandar dem med varandra. Klädprodukter är inte lika knepiga som smyckesprodukter. Du behöver inte fånga glansen och varenda detalj när du fotograferar kläder. Ändå tänkte vi ge dig lite hjälp med att göra klädfotograferingssträvan enklare för dig. För alla som äger en klädbutik och letar efter bra tips som kan förbättra deras produktfotografering, det här är tipsen som kan hjälpa dig på bästa sätt-

  • Om du någonsin har observerat, använder de flesta klädwebbplatser skyltdockor eller levande modeller för att ta produktbilder. Det är alltid bättre att ge kunderna en livevy av hur produkten kommer att se ut när de kommer att bära den. Spektrum av att sälja ett klädesplagg ökar avsevärt när det porträtteras på en levande modell eller skyltdocka. Om du inte har råd med en modell kan du alltid satsa på skyltdockor, de kommer inte att debitera dig något trots allt.
  • Det går inte att förneka det faktum att kläder kan fungera bra på en skyltdocka. Men om du vill gå till de extrema ändarna och pengar inte är ett problem för dig, finns inget bättre val än en modell. Ett charmigt ansikte som bär dina vackert designade plagg och försöker uppmuntra tittarna att omedelbart trycka på "Köp"-knappen på sina webbskärmar är som en dröm som går i uppfyllelse. Tro mig; försäljningen är extremt hämmad om du inte använder rätt taktik för att multiplicera dem. Nackdelen här är att modellerna är extremt dyra att ha råd med, men om pengar inte är ett problem för dig så är detta vad vi uppmuntrar dig att göra.
  • Spökdocka är också ett utmärkt sätt att presentera dina kläder online. Men det verkar lite läskigt eftersom dina kläder flyter på webbutrymmet eftersom en osynlig skyltdocka bär den. Men hur som helst, många e-handelsägare är på väg mot detta också. Med den här tekniken kan du också ge en 3-d vy av produkten. Processen med att ta spökdocka är inte ett stycke gammalt grepp men det är mycket effektivt. Det sparar komplexiteten för att visa en skyltdocka och kostnaden för att hyra en modell. Allt som krävs är att ta bilder av en produkt framifrån, bakifrån och ut och in. Bakgrunden tas sedan bort med urklippstekniker eller något annat som din designer godkänner.

Det finns otaliga sätt som kan förbättra olika typer av produktfotografering. Det här är bara en nybörjarguide för att komma igång när du är ny i klädbranschen. Varje innehavare av e-handelswebbplatser måste vara medveten om olika tips som är avgörande för produktbilder. Jag hoppas att du vid det här laget förstår hur viktiga dessa saker är och att du gör extra ansträngningar för dem. Se till att kläderna stryks perfekt och att det inte finns något fel i tygstycket innan du skickar det för fotografering. Produktfotograferingen är det enda sättet att bjuda in fler människor till din webbplats och uppmuntra dem att göra köp på ett tyst sätt.

relaterade inlägg