Sök

Hur kan du påverka din försäljning med produktskugga?

E-handel handlar om att få din produkt att se fantastiskt tilltalande ut och ge en boost till försäljningen. Bild en kund som förlitar sig på en bild förtjänar åtminstone att ha en trevlig bild av produkten. Reflection shadows är ett säkert stunt som kan lägga till en kink till produktens överklagande helt. Det är dock en enkel teknik som är tillgänglig ger ett helt nytt utseende till produktens uppförande. För att skapa ett intryck med enkla tekniker kan ingenting falla av från nedsänkt reflektionsskugga.

[foogallery id = ”3299 ″]

Vad exakt gör en skugga? Tja, det gör bara att produkten ser mer realistisk och synlig ut. För att lägga till mer kan du säga att det ser ut som om produkten placerades på en glasyta eller reflekterande yta. Alla dessa metoder görs för att ge produkten den bästa formen och göra den mer tilltalande för köparna. Föremål som smycken rekommenderas starkt för att vara Photoshop med reflektionseffekt.

Nu är poängen hur används funktionen för reflektionsskugga? Tja, för att lära dig processen ombeds du att kika-a-boo nedan:

  • Processen ska börja med ett lager av din produkt. Ytterligare ett lager med vit bakgrund ska placeras bakom produktlagret. Det vita lagret som ligger bakom produkten ska väljas så att du kan maskera det. Sedan ska kanterna på lagret förfinas för en jämnare look.
  • Du kan sedan skapa en kopia av produktlagret och placera det vertikalt. Det kommer att resultera i att en spegelbild av produkten skapas. Detta lager måste placeras mycket noggrant precis under produkten så att det kan reflektera som en perfekt skugga.
  • Blekt gradientmask kan användas för att ytterligare förstärka produktens tilltalande. Denna effekt kommer att få reflektionen att se ut att blekna ner i marken. Sedan är det bara att lägga till lite oskärpa så att en tydlig skillnad görs mellan reflektionslager och produktlager.
  • För att få din produkt att se ännu realistisk ut, föreslås det att du lägger till skugga precis där produkten är placerad. Den kan förbättras genom att använda den utvalda urvalskurvan.

Därför är det här du kommer att hamna i att skapa bästa produktbild.

Vilka är fördelarna med reflektionseffekt?

Tja, om du har gjort processen snyggt och korrekt kommer du att skapa en fascinerande effekt av din produkt. Detta kommer att resultera i ökad försäljning och det kommer också att öka värdet på produkten. Det finns olika andra typer av skuggor som kan användas. Men grundfunktionen anses också vara den bästa för lämpliga produktbilder. Produkter som möbler, accessoarer, smycken, etc. förbättras ganska mycket genom att använda detta lilla knep. Kom alltid ihåg att produktbilden är det enda som kommer att få försäljning till din webbplats. Därför får dessa bilder inte tas för givna och alla möjliga åtgärder måste vidtas för att få bilderna att se attraktiva ut.

relaterade inlägg