Sök

Hur bildredigeringstjänster spelar en viktig roll i e-handel

E-handelsbranschen är centrerad på bra produktbilder. Din produktbild är det som gör att du sticker ut i det stora havet av konkurrens. Om dina produktbilder är enastående kommer dina marknadsföringsinsatser också att få ett uppsving eftersom det är mer sannolikt att webbplatsklick konverterar. Clipping path-tjänster används för att omvandla enkla bilder till produktinformationsguider där produktdetaljerna syns mer levande.

Låt oss förstå hur bildfotografering spelar en viktig roll i e-handel.

  1. Kunder utforskar innan de köper

Kunder gillar att noggrant utforska produktdetaljerna och dess specifikationer innan de fattar sitt köpbeslut. Om de inte får en rättvis uppfattning om produkten från din e-handelsportal kommer de att gå vidare och kolla in andra webbplatser. Tillsammans med dina produktbeskrivningar bör produktbilden vara fängslande för att fånga kundens uppmärksamhet.

  1. Kunderna är digitalt medvetna

Det är en ålder av högkvalitativa bildverktyg som multimedia och som ger exceptionella bildresultat. Millennials är omgivna av emojis, Gif-bilder och visuella plattformar som Instagram, Pinterest och Flicker som skryter med underbara bilder. Den här generationen säger ett absolut nej till vanliga eller undermåliga bilder och därför är professionellt färdiga bilder ett måste.

För bildredigering är några punkter att komma ihåg:

  • Var uppmärksam på bildupplösningen
  • Spåra bilder exakt med verktyg för urklippsbana
  • Placera bilden mot en lämplig bakgrund
  • Se till att bilderna är ljusa, skarpa och tydliga
  1. Kunderna vill ha valuta för pengarna

Våra konsumenter idag är läskunniga och medvetna. De köper produkter först när de är övertygade om att det ger valuta för pengarna. Om produktbilden i din e-handelsbutik inte är tilltalande kommer den inte att säljas. Samtidigt, om samma produkt säljer bra i en annan butik, vad kan det bero på?

Presentation av produkten.

Se till att produktens belysning och bakgrund är optimal. Ojämna eller mörka bakgrunder ger inte önskade effekter. Skuggor och bländningar måste också undvikas. En viss mängd redigering och retuschering med hjälp av urklippsbanatjänster kan göras för att uppnå önskat resultat.

  1. Håll dig före dina konkurrenter

Även om detta kan kräva en del spioneri på din konkurrents aktiviteter, är detta drag avgörande för att avgöra din konkurrents drag och skapa dina egna strategier. Studera deras produktbilder och förstå varför de ser mer tilltalande ut än dina produkter. Om de använder några speciella bildredigeringsverktyg som ger bra resultat, måste du också ta reda på det och använda detsamma.

  1. Hantera dina kostnader

Även om det kan vara dyrt att använda tjänsterna från en kompetent bildredigeringsbyrå, lönar det sig om produkterna säljs. Adobes fotoredigeringsverktyg som urklippsbana och andra tjänster för borttagning av bakgrund gör rättvisa åt en produktbild och presenterar den i bästa möjliga form. Därför är det alltid tillrådligt att ta hjälp av en urklippsvägsexpert, eftersom det ger bra avkastning på dina investeringar.

Sammanfatta

Även om fotoretuschering och redigering var en mycket kostsam affär för några år sedan, har dessa tjänster blivit mycket prisvärda nu. Att få skarpa och tydliga produktdetaljer är möjligt genom att visa upp e-handelsprodukten mot en vanlig bakgrund. Bakgrundsborttagningstekniker som urklippsbana är ett utmärkt sätt att placera bilder mot rätt bakgrund.

relaterade inlägg