Sök

Hur man skjuter damsandaler på en bordsskiva?

Att fotografera ett par sandaler för att få din webbutik att se professionell ut kan vara bra med hjälp av den här artikeln. Det är en tidskrävande process om du är nybörjare så håll dig fast och ta reda på rätt teknik för att fotografera ett par damsandaler från olika möjliga vinklar. Dessutom, vad du än äger som en onlinebutik eller en landbaserad butik, kommer denna metod att hjälpa dig att designa en lookbook eller katalog om det behövs för att marknadsföra varumärket.

Låt oss börja med att fotografera men samla ihop dessa verktyg först:

  • Ett par sandaler
  • En högkvalitativ kamera
  • Studio LED-belysning
  • Ett tunt nylonsnöre för att hålla snören uppe och raka
  • Vanlig tejp för att markera positioner
  • Dubbelhäftande tejp för att hålla remmar och spännen på plats

Framskjuta

Placera sandalerna

Till att börja med, placera dina sandaler ordentligt på en ren och snygg plattform. Dessutom, om det finns dammpartiklar på sandalerna, torka av dem med en trasa. Sätt den vänstra sandalen parallellt med bordet bakåt och den högra sandalen i ¾ vinkel. Det viktigaste att hålla koll på är konsekvensfaktorn för att upprätthålla en standard på hela webbplatsen. För det kan du göra ett märke på bordsskivan och följa det för alla par.

Fäst hängremmarna

Eftersom sandaler har remmar, kollapsar de när de sätts ned på vilken yta som helst. För att få dem att se snygga och professionella ut, ta ett tunt nylonsnöre och knyt det någonstans för att hålla upp remmarna eller spännena.

Styla snören och banden

Ett annat viktigt steg är att göra ett snyggt mönster av remmarna så att de ser tilltalande ut. Knyt dem i en rosett eller gör någon form av kurvor som du vill för att förkorta den överskjutande längden på remmarna. Om du ser att remmarna eller spännena är oanvändbara för skottet, använd dubbelhäftande tejp och placera dem försiktigt men göm dem inte eftersom kunden kommer att känna sig förrådd.

Skjut framsidan av sandalerna och flytta sedan till baksidan.

Tillbaka skjuta

Placera sandalerna

Vrid sandalerna för att visa baksidan och placera den vänstra parallellt med bordskanten och den högra på samma sätt som du gjorde i det främre skottet.

Justera remmarna

Återigen genom att använda nylonsnöret eller -tråden, placera om remmarna exakt och se till att snöret är osynligt i skottet.

Styla snören och banden

Håll snören, spännena och remmarna snyggt knutna för att ge tittarna ett imponerande utseende och få dem att köpa produkten direkt.

Och fota baksidan av sandalerna med din högkvalitativa kamera. Du kan använda stativ för att bli av med skakiga eller suddiga bilder. Glad skytte

relaterade inlägg