Sök

Hur du marknadsför ditt företag på Instagram gratis

Det krävs mycket mer än att bara skapa ett konto på Instagram när du gör det med syftet att uppgradera och marknadsföra ditt företag. Hur marknadsför du ditt företag på Instagram gratis? Onlinemarknadsförare har konsten att visa upp rikedomen och produktiviteten på din webbplats och locka fler människor att besöka. Instagram är ett episkt verktyg för att öka din försäljning och multiplicera besöken på din webbplats.

Du måste vara medveten om att Facebook har förvärvat Instagram för några år sedan. Det är nu helt och absolut används för att marknadsföra online-företag. Och jag måste säga att det är ett fantastiskt verktyg för att marknadsföra ditt företag via bilder online. För det första måste du skapa ett konto på Instagram med ditt företags profilinformation. Det finns otaliga sätt som kan hjälpa dig att marknadsföra dina produkter och tjänster på Instagram.

Ett nytt utseende av produktbilder:

Jo, produktbilder med tråkig vit bakgrund, det är något som ingen är intresserad av att titta på. För plattform där du måste marknadsföra din webbplats via bildspråk finns det många åtgärder som ska övervägas. Du måste visa upp bilder i en tilltalande form så att besökarna faktiskt kommer förbi och kollar vad du har att erbjuda. Fortsätt inte bara planlöst att ladda upp bilder på Instagram. Använd din kreativitet och skapa en imponerande show. Du kan visa produkterna i valfritt format som att skapa ett collage eller kunder eller anställda som använder produkter eller siktar på tjänster.

Sälj dina produkter på Instragram

 

Idealiskt sätt för produktmarknadsföring:

E-handel bildredigering portaler har en ny produktlansering då och då. Instagram kan vara ett perfekt sätt för en storslagen produktintroduktion. Instagram kommer att tillåta kunder att kika-a-boo i vad som kommer härnäst. På så sätt får produkten en enorm lansering och innan den ens är tillgänglig på marknaden letar folk efter den.

Mervärde till bilderna:

Det är nödvändigt att tillföra mervärde till ditt arbete. Det bästa sättet att trassla ihop kunder är att ställa frågor och låta folk intressera sig för showen. Du måste ha hört talas om ordet "Caption". Det är i princip att lägga till lite innehåll med bilden. Det finns flera typer av beskrivningar som kan märkas med bilden. Du kan lägga till beskrivning om produkten eller tjänsten, webbadress, etc. Om du har en kupongsajt kan du också lägga till kupongkod med bilden. Detta kommer att uppmuntra kunder att ta en detaljerad titt på dina bilder och kommer också potentiellt att öka andelen besökare.

Fina produkter visa på instagram

 

Var personlig:

Vilken kund har något emot att utforska mer om produkten eller företaget. Det är en värld av social relevans och människor gillar att intressera sig för delfrågor. Du kan lägga till bilder som visar tillverkningen av produkter. Om du har att göra med onlinetjänster kan du alltid ladda upp bilder med kunder eller senaste händelserna på ditt kontor. Detta gör att användarna kan vara mer personliga för dig. Detta kommer också att skapa en serie bilder som folk kommer att se fram emot.

Porträttera din ande:

En annan sak att förstå är att det är viktigt att visa hur mycket dina anställda tycker att det är glatt att förknippas med dig. Det är också för att bygga upp kundernas förtroende och öka förkärleken för ditt varumärke. Med hjälp av uppriktiga bilder på Instagram kan du utföra uppgiften.

Var värd för tävlingarna:

Allt beror på din kreativitet och hur du uppmärksammar följare. Du kan också vara värd för fototävlingar på Instagram. Även om du inte direkt kan vara värd för en tävling på Instagram eftersom funktionerna inte tillåter dig att göra det, men du kan göra det på Statigram. Här på Statigram kan du hitta en feed-flik precis som Facebook. Här kan du skapa ett kollage av bilder och använda fotogalleriwidgeten för att ansluta tillbaka till din blogg eller webbplats. Om du inte vill använda Statigram för tävlingen kan du alltid använda "Hashtag" och få en länk tillbaka till din webbplats genom att använda bilden på Instagram.

Dela Dela och dela:

Att dela är det enda mantrat för att främja och öka försäljningen. Webbplatser online handlar om att göra optimala ansträngningar för att öka antalet besök på webbplatsen. "Hashtag" är det magiska ordet som hjälper dig att dela bilderna var du vill. Du behöver bara använda nyckelordet som följs av en hashtag. Det kommer automatiskt att koppla tillbaka nyckelordet till din webbplats. Produkterna kan vara av en specifik linje eller multinisch. Du behöver bara lägga till dem i en snygg bild och hämta länken tillbaka till din webbplats. Det föreslås att dela sådana bilder med communityn som vill ha produkter i samma linje. Det kommer säkert att öka besöken på din webbplats.

Andra sociala medier:

Länka Instagram-bilder med andra sociala medieplattformar som t.ex Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr, etc kan vara till stor nytta. Instagram kan också hjälpa dig att öka försäljningen på detta sätt.

Temaarbete:

Intressant del är att engagera kunder till något fascinerande. Teman fungerar alltid bäst för varje plattform. Det välkomnar också icke-intresserade människor och förföljer dem för att kolla in vad du har att sälja. När du lägger till bilder i ett tema, se till att du lägger till hashtagg med varje bild. Detta tar tittaren direkt till sidan där de kan handla produkten.

Klubba personalen tillsammans:

I sammanhanget för att dela personliga bilder kan du också be dina anställda att dela sina bilder som de tar på kontoret, bara för att öka den personliga anslutningen.

Bilder har en enorm roll att spela när de främjar verksamheten. Du måste bara se till att du följer rätt strategier för att uppnå det du vill. Produktbilder kan definieras så att utsikterna tilltalar tittarna och för dem till din webbplats. För varje e-portal spelar bildspråk en viktig roll och du måste bara ta till dig det faktum så att det blir ett framgångsrikt företag.