Sök

Hur man får bästa bilder för en e-handelswebbplats

Det finns ett antal e-handelswebbplatser som bara använder modeller för att visa sina senaste samlingar. De litar bara på modellfotograferingen för att få bästa respons i sin försäljning men på något sätt får de inte det eftersom de inte hade insikt om att få bättre bilder på modellerna klädda med deras senaste kollektion, men oroa dig inte, jag är här för att hjälpa dig med dessa smarta tips för att ta de bästa bilderna från din karriär. Dessa tips kommer att förbättra ditt sätt att fånga bilderna och är mycket användbara för e-handelswebbplatserna eftersom det är ditt innehåll som påverkar din varumärkesimage. Så läs dem noggrant

Ge god atmosfär

God atmosfär är kravet från varje anställd som arbetar under en organisation. Atmosphere kommer att återskapa stämningen hos dina anställda och göra dem superenergiska. För att ha en bra atmosfär på din plats måste du göra dem bekväma och måste servera dem några energidrycker, förfriskningar för att få upp humöret och energin. Föredrar att servera några hälsosamma alternativ efter deras smak.

Bestäm utseendet i förväg

En annan viktig sak som du kan göra innan är att du kan diskutera modellernas outfitutseende i förväg innan de kommer till fotograferingen. Detta kommer att eliminera ditt mycket krångel. Tänk också på att du gör kläderna rätt anpassade till modellen så att du kan fånga produkternas bästa utseende.

Ha en bra diskussion med stylisten

Du behöver verkligen den bästa stylisten för att göra din fotografering framgångsrik. Så anlita en stylist som kan bevaka allt inklusive outfitkombinationerna, det är ångande, stylar modellen och så vidare och hjälper dig att få den slutliga bilden av fotograferingen framför ögonen innan själva fotograferingen. Du kan specificera dina mål, mål och blanda det med hans råd för att få bättre bilder.

Boka hår- och makeupartist

Att improvisera dina slutliga bilder betyder hårstil mycket. Så har den avancerade bokningen av hår- och sminkstylisten som kan ge bästa utseende till dina modeller som verkligen passar bäst med deras outfit.

Ordna professionell belysning och kamerautrustning

Nästa viktiga tips att tänka på är belysningen och kamerautrustningen som är det främsta kravet för varje fotografering. Du fotograferar med de levande modellerna så du måste investera i massor av utrustning som finns på marknaden för att få ett förfinat slutligt utseende. Du köper redskap enligt skjutningens preferens. Du kan till exempel välja diffusorn om du vill ha mjukt ljus och kan använda reflektor om du behöver studsande ljus. Båda har sina egna fördelar så välj den du är bekväm med.

Gå efter referenser

För att uppnå din tekniska vision måste du göra ditt mål dina krav synliga för den modell och stylist som du har anlitat för den specifika fotograferingen. Du kan använda dina tidningar, moodboards, lookböcker och instagrambilder effektivt för det.

Bekräfta odlingar och fotografera i rät vinkel

Följ de rätta riktlinjerna för inramning för fotograferingen. Om du behöver konsekventa bilder, välj de konsekventa ramarna för varje modell. Kunden tycker också att det är bekvämt att handla med webbsidorna med passande och lämpliga ramar. Håll din kameraposition konsekvent och undvik att luta eftersom det kan orsaka förvrängningar.

Stil guide

Skapa din egen stilguide för referens för alla som är en del av produktionsarbetsflödet. Detta är den visuella referenshandboken som tydligt definierar vinkeln som modellen ska posera, eller vilken typ av bilder som behövs, och även om belysningen och mycket mer för referens.

Använd set

Det finns några outfits som du kommer att behöva lite scen för. Så tänk på dem och ordna uppsättningarna efter att ha diskuterat ordentligt med scenograferna. Föredrar alltid neutral bakgrund för att få bästa utseende på produkten.

Anta bra sätt att förbättra produktionsarbetsflödet

Om du har tid, använd det för att göra bilderna mer produktiva. Ha ett örnöga på varje hörn av fotograferingen och ta bort alla defekter som du hittar oavsett om det är i outfiten eller i upplägget av platsen

Så det här är de bästa och fantastiska tipsen för att fotografera med modellerna. Följ dem för att ta din webbplats till toppen.

relaterade inlägg