Sök

Hur fungerar urklippsbanan för en klockbutik online?

Urklippsbana, som ni alla vet är en metod för att extrahera objekt och ta bort den oönskade bakgrunden med hjälp av pennverktyget. Det är för att förstärka bildens övergripande attraktionskraft genom att släppa dåliga bakgrunder och fokusera mer på det viktiga elementet i bilden, dvs huvudobjektet som hela bilden kretsar kring.

Även om tekniken för urklippsbana verkar ganska enkel, är den faktiskt inte det! För din information krävs expertis och färdigheter för att få jobbet gjort rätt. När vi nu kommer till ämnet, ja, urklippsbanan fungerar för en klockbutik online. Istället fungerar det för nästan alla typer av nätbutiker.

Det finns ett obestridligt behov av urklippsteknik för varje företag, oavsett om det är litet eller stort. Och när vi pratar om en klockbutik online kan du bara inte förneka att du använder den här fantastiska tjänsten med vilken du kan ta folk till din portal och få dem att köpa klockan de gillar.

Hur fungerar det för en klockbutik?

Tja, har du någonsin besökt någon klockbutik online? Ja? Så vad är det första som lockade dig att besöka sidan? Så vitt jag vet är det deras presentation hur klockorna har visats på annonserna och kampanjerna. Höger?

Nu är frågan om oro att om presentationen inte var bra så hade du kanske inte klickat på webbplatslänken, eller hur? Så hela tillvägagångssättet ligger kring denna sak bara att hur produkterna visas upp. För en onlineklockbutik klickar du på bilderna och redigerar dem sedan med olika fotoredigeringstekniker som urklippsbana, retuschering, bildmaskering, manipulation och fotorestaurering etc. Det förbättrar det övergripande utseendet på bilderna och ger dem ett överlägset utseende.

Hur visar man klockorna med urklippsbana?

För att väcka ett intresse hos tittarna blir det din skyldighet att klicka på bilderna på bästa möjliga sätt. Till exempel, när du klickar på klockan, oroa dig inte för bakgrunden eftersom du när som helst kan ändra eller ta bort den med urklippsbanan i Photoshop. Jo det kan du!

Fortsätt bara att klicka försiktigt på bilderna och om något distraherat eller oönskat element klickas in, ta bort det med pennverktyget. Låt klockan dyka upp från bakgrunden så att tittaren känner för att köpa den genom att se varje liten detalj. För att göra klockan ännu mer presentabel, vad du kan göra är att be en modell att bära klockan och sedan klicka på den. När kunderna ser modellen som bär klockan kan de ansluta bättre och se hur klockan kommer att se ut på handleden om de överväger att köpa den.

Hela onlineklockbutikerna använder i stor utsträckning urklippsbana och fotoretuscheringstekniker (för att dölja hudfel, om några). Eftersom det är viktigt att behålla de gamla kunderna fungerar metoden bättre för de nya kunderna. Ärligt talat, jag älskar att köpa saker från webbplatser som har fantastiska produktbilder och de flesta kunder är sådana eftersom de inte kan hålla produkten i handen. Så se till att skapa snygga produktbilder och tjäna fler potentiella kunder.

Bonus tips: Du kan spara omkostnader för att hyra en modell genom att be din syster eller mamma eller fru att posera för dig. Fördelen här är att bara handleden behöver klickas för att visa klockan så det kan vara vem som helst som poserar.

 

relaterade inlägg