Sök

Här är 13 spektakulära webbdesigner för e-handel från hela världen

"Första intrycket är det sista intrycket" och "En bild är värd tusen ord" är de två fraserna som är tillämpliga på webbdesignen, eller hur?

Oavsett om du vill visa upp ett fåtal produkter, visa mat eller lägga till de trendiga Apple-produkterna är webbplatser ett måste. Människor älskar att surfa på vackra webbplatser, särskilt när de säljer produkter, så idag är jag här för att leda dig genom de fantastiska designerna för e-handelswebbplatser från hela världen.

Det är ett mycket vanligt talesätt att folk köper det de tycker är attraktivt och iögonfallande. Om din webbplats inte håller måttet, inte tilltalande eller om produkterna inte visas snyggt, är chansen stor att du blir försummad gentemot konkurrenterna. För att öka försäljningen och marknadsföringen måste du veta att en smart design med alla nödvändiga element är nyckeln till framgång.

Kolla in den här listan med webbdesigner för att få verklig inspiration till att designa en ny webbplats eller göra om den befintliga webbplatsen.

Femtiotre
Fifty Three är utrymmet för att skapa idéer. Denna webbplats erbjuder en laddningsbar penna som är utrustad med en trådlös anslutning som aldrig misslyckas med att fungera under extrema förhållanden. Lägg mer tid på att skapa och oroa dig inte för andra saker. Verkar det inte bra att använda pennan som penna?

Wrightwood Möbler
Vacker webbplats som designar, hämtar och köper unika möbler från hela världen och sedan säljer det till kunderna. Roliga färger, rustika möbler, experthantverk och distinkt finish är några av de fantastiska egenskaperna hos våra föremål.

Kutoa
När du besöker webbplatsen lockar bannern dig direkt. När du rullar nedåt håller webbplatsen dig fast på grund av den fantastiska designen. Den här webbplatsen matar de hungriga barnen i lokala områden och runt om i världen, vars föräldrar arbetar under hemska förhållanden.

Au Lit Fine Linens
En webbplats med vit bakgrund är lika fridfull som färgen. Titta på hemsidan och du kommer att känna dig avslappnad när du handlar sängkläder, kuddar, bad, täcken, loungewear och stugbutiken etc. Fina sängkläder och bomullsmaterial säljs på webbplatsen över hela Kanada och USA. Missa inte att se den orörda layouten och den obefläckade samlingen!

seger
Bli hänförd av kanadensisk design på Victoire, butiken. Det är en vacker e-handelswebbplats av Shopify som handlar om en blandning av idéer och trender med klassiska plagg. Njut av en sömlös shopping av de kanadensiska designerna gjorda av kanadensiska designers och lyckas alltid se bra ut.

Ugmonk
Ugmonk är en shoppingwebbplats med modern estetik och utseende. Det handlar om kläder, arbetsytor, vardagsbyxor, tryckmaterial och mycket mer som piffar upp din livsstil på grund av den unika produkten har.  

Topman

Ett bra varumärke som handlar med exceptionella herrkläder som är designade med den ultimata lyxen och kvaliteten i åtanke. Produkterna som listas här är mycket hållbara och snygga som tillverkas speciellt för lyxiga människor där ute.

storheter
Ännu en webbplats för herrkläder, Greats är ett skomärke som fokuserar på att göra högkvalitativa produkter som passar varje fot. Produkterna säljs till kunderna direkt utan någon mellanhand vilket minskar extrakostnaderna och folk kan få de fina skorna till överkomliga priser.

Longboard Living
Som namnet antyder erbjuder webbplatsen alla typer av produkter för nivåryttare. Den har butiksfront såväl som onlinebutik som gör det enkelt att köpa produkter för en bredare marknad. Få tillgång till snygg topputrustning inklusive lastbilar, klistermärken, hjul, tillbehör och mycket mer som krävs för ombordstigning.

Bittermilk
Den här webbplatsen handlar om cocktailblandare med bittermjölk och har en tilltalande layout som lockar cocktailentusiaster att spendera pengar. Här säljs unik och kvalitetscocktailmix. Du kan också hitta recept för att göra det hemma när du inte vill köpa här.

Leif
Fyll badrummet med dofttvål, köp en kaffemugg, hitta en vacker inomhusväxt eller kolla in den enorma samlingen av tacklappar för att hålla koll på ditt dagliga liv. LEIF är en fantastisk webbplats med slående layout som hjälper dig att ge din livsstil en unik stil.

The Colossal Shop
Colossal finns överallt med sin unika design. National Geographic och Architectural Digest har presenterat den här webbplatsen och du kan tydligt förstå hur populär den är. Vill du utforska oefterhärmliga föremål med distinkt design? Colossal är en enda lösning, gå vidare och kolla in.

Förneka mönster
Sist på listan är Deny Designs som har en färgstark layout som engagerar tittarna i stor utsträckning. Handla den underbara samlingen av sängkläder, bad, väggartiklar, utomhusaccessoarer, konstnärsgallerier etc. för att piffa upp ditt vardagsrum.

Gillade du att utforska dessa webbplatser? Håll utkik så kommer jag tillbaka med fantastiska webbdesigner gjorda med Shopify.

relaterade inlägg