Sök

Hur rankar Google vår e-handelsbutik?

När du designar din webbplats är den viktigaste faktorn som varumärken säkerställer Googles ranking. Om du följer reglerna och kraven för en Google-sökningsrankning kommer Google att hänvisa till din webbplats och den kommer att synas högt i sökningarna.

Förutsättningar för bilder som laddas upp på webben

Människor söker ständigt efter produkter online. Din webbplats måste ha kvalitetsinnehåll som är tilltalande och informativt. Bilderna ska inte bara vara attraktiva; de måste vara tydliga och koncisa. Dessa produktbilder laddas upp av marknadsförare och säljare på nätbutiker efter att de har gått igenom en omgång med redigering och polering. Produktbilderna måste vara webboptimerade så att kunderna enkelt kan hitta dem. När en bild har klickats redigeras den av grafiska designers som använder avancerade verktyg som Adobe Photoshop. Bildredigeringsprocesser som urklippsbana, färgkorrigering och bildmanipulation och skuggtillägg görs för att förbereda bilderna för webben.

Vissa delar av SEO

Högkvalitativt innehåll

Dessutom bör innehållet som beskriver bildprodukterna vara av hög kvalitet och unikt. Den bör beskriva produkten och dess specifikationer utförligt. Dessutom måste säljare se till att bilden och dess beskrivning är synkroniserade. Om du till exempel har en webbutik som säljer skjortor, bör du konsekvent ladda upp innehåll som talar om skiftande trender inom kläder, olika stilar av skjortor, tips om underhåll etc. Håll en blogg där du också kan diskutera rådande modetrender, tips om att hålla kläder säkra, tvätttips med mera. Få kontakt med dina fans och svara på kundernas frågor och svara på deras kommentarer.

Vikten av sökord och "titeltaggar"

Du kan använda titeltaggar för att rikta in dig på specifika sökord som du vill ranka. Titeltaggar visas när webbplatsen är öppen, inte sidan. De visas på fliken /webbläsare som namn på fönstret. Titeltaggar har en effekt på din sökrankning eftersom när Google genomsöker din sida blir titeltaggen namnet på din webbsideslänk.

Länkbyggnad

Det är nu dags att börja bygga länkar till dina webbplatser från auktoritetswebbplatser som Google föredrar. Ju mer du bygger länkar till pålitliga webbplatser, desto mer kommer Google att tro att du är en pålitlig leverantör/webbplats.

Översikt

SEO är den viktigaste aspekten av en webbplats eller en e-handelssatsning. Google tillhandahåller en nystartad SEO-guide som varumärken kan ladda ner för att studera mer om Google SEO-koncept. Titta på myndighetens webbplatser för att lära dig var de får browniepoäng. Varje fas, oavsett om det är att ladda upp korrekta bilder på webbplatsen eller till och med länkningsfasen, bör följa Googles rankningsregler.

Sammanfatta

Att tillhandahålla kvalitetsinnehåll är det bästa sättet att tillföra värde till din webbplats och förtjäna auktoritetsförtroende. När du lägger till produktbilder på webbplatsen, se till att de ser naturliga och realistiska ut för den faktiska produkten. Kunden bör få en exakt uppfattning om den faktiska produkten när han tittar på bilden.

 

relaterade inlägg