Sök

Få fantastiska bilder med dessa enkla tips

Bilder är bara effektfulla tills de verkar hisnande betyder att det måste vara extremt fantastiskt och vackert och å andra sidan om bilderna inte är effektfulla kommer de bara att vara bilderna som inte hade konsten att berätta historien. Så den första regeln för fotografering är att ge bilderna ett fantastiskt och professionellt utseende och för det behöver du verkligen vässa dina kunskaper innan du sätter igång. Att ta fantastiska bilder är inte lätt; det kräver verkligen några hårt förvärvade ansträngningar. Men det är inte heller alltför svårt om du är medveten om vissa riktlinjer. Om du inte är det, oroa dig inte. Jag är här för att hjälpa dig att få bländande och extremt vackra bilder genom att dela med dig några av de viktiga riktlinjerna som listas nedan. Så låt oss börja:

Vanesammansättning

Att veta om komposition är mycket viktigt för fotografen för att fånga fantastiska bilder. Det första tipset du måste vara medveten om är kompositionen som måste vara perfekt för varje bilds behov. Om du inte gjorde dig medveten om kompositionen kommer det att vara ganska svårt för dig att fånga perfekta bilder eftersom perfekta bilder är den enda efterföljaren av den fantastiska kompositionen. För att veta om tick-tac-toe-brädan som är 3*3-brädor bör du titta på bilden mycket noggrant. Du måste också ha kunskap om att placera de intressanta föremålen där dessa två linjer skär varandra. Jag vet att du behöver träna för det men efter regelbunden träning kommer du att få instinkt av detta. För att göra din uppgift enkel, använd ett rutsystem som vissa DSLR:er och smartphones redan har.

Välj rätt ställen

Detta är definitivt något mycket viktigt ur synvinkeln för att få fantastiska bilder att du väljer dina fläckar mycket noggrant. Att välja rätt ställen är inte lätt för nybörjaren men efter lite tyst observation kommer du att kunna få den talangen i dina händer. En bra idé att upptäcka vissa mönster är att börja observera dina kollegor som är i fotografering sedan år eller desto bättre är att lägga märke till foton av arkitektoniska mästerverk som är världsberömda och välkända. När du väl skaffar dig ordentlig kunskap i detta ämne kommer detta att bli den bidragande punkten i fantastiska bilder.

Har insikt i ljusteknik

En annan viktig och kunnig punkt för din referens är ljusteknikerna som är ett måste för alla typer av fotografering. För att få extremt fantastiska bilder måste du vara medveten om varje ljusteknik, men om du är nybörjare så börja med att lära dig några viktiga tekniker. Några av de viktiga knepen för nybörjare är att känna till rätt position för objektet och att känna till belysning som kan utnyttja för att markera något på fotot. Om du är den som bestämmer dig för att fotografera inomhus måste du investera i belysningsutrustningen för att få tillräckligt med ljus. Och slutligen rekommenderas det starkt att ta landskaps- och stadsscener tidigt på morgonen och tidigt på kvällen för att få perfekta fotografier.

Vet om exponeringar

Det är också mycket viktigt att känna till exponeringarna som du kontrollerar med bländare, slutartid och ISO. Det här är de tre huvudsakliga sakerna som har stor inverkan på bildernas otrolighet. Lär dig dessa om du verkligen vill få dina bilder att lysa. De som inte är medvetna om effekterna av exponeringarna kan kontrollera det genom att ladda bilden i redigeringsprogrammet och genom att ha detaljer från histogramgrafen. Den vänstra sidan anger att bilderna är för mörka och den högra anger bildernas ljusstyrka.

Sista steget redigering

Detta är det sista och sista steget som kommer upp efter att ha gjort hela ansträngningarna på bilderna och om du verkligen vill sluta med de fantastiska bilderna måste du utföra efterbehandlingen av bilderna i redigeringsprogram som Photoshop och ljusrum. Dessa kommer att få dina bilder att glänsa och ge dem det fantastiska utseendet. Om du själv tycker att det är svårt kan du lägga ut ditt redigeringsarbete på entreprenad.

Det är allt. Det här är några av de viktiga tipsen som hjälper dig att ta hisnande bilder. Adoptera dem och få professionella och fantastiska bilder.

relaterade inlägg