Sök

Lägg vantarna på dessa smartphone-appar för att hantera onlineportaler

Affärsmän eller entreprenörer som äger de enorma företagen reser mycket för möten, evenemang eller konferenser med utländska kunder. Utöver det är det ganska vanligt att ta en paus från det monotona arbetsschemat och bege sig till en lång semester. Allt tack vare tekniken finns det ingen anledning att gå till internetcaféerna för att kolla e-post eller meddelanden. Luta dig bara tillbaka och kommunicera med dina kunder via Smartphone-apparna.

Verksamheten är aldrig stängd när du är på semester – nu kan du driva ditt företag på telefon. Är det inte goda nyheter? Hantera dina onlineportaler när du är på språng med dessa 7 användbara smartphone-appar och håll dig uppdaterad när du är borta från skrivbordet:

Evernote

Hantera dina listor och idéer när du är på pendling med denna fantastiska applikation som heter Evernote. Har du några idéer som snurrar i ditt sinne? Notera dem omedelbart i Evernote installerat i din telefon och anteckna det på den bärbara datorn när du kommer tillbaka till kontoret. Glöm inte tankarna när de kommer till dig när du har Evernote till hands.

dropbox

Dropbox är en catchall för alla som inte sitter på kontoret länge. Dela, lagra och hantera filerna med Dropbox-appen. Få ett omedelbart meddelande när du får något i appen och vänta inte med att komma åt det från din telefon. Handla omedelbart när du är på språng från var som helst, när som helst och var som helst. Ge din bärbara dator lite vila och slå på telefonen för fildelning.

MailChimp

Mailchimp är ett lättanvänt program som ger dig full kontroll över analysdata och e-postlistor. Skicka ut e-postmeddelanden och håll reda på användarens engagemang i realtid när du är på resa eller semester. Få gratis tillgång till statistiken när du får tid eftersom det är gratis för upp till 2000 e-postmeddelanden.

Shopify

Ännu en enkel och lättanvänd applikation är Shopify. För Shopify-användarna har det blivit lätt att hålla koll på de dagliga sysslorna med ett enda klick. Gör de nödvändiga inställningarna som att få aviseringar när någon försäljning görs utan att logga in någon stor gadget som en bärbar dator eller en dator!

PayPal

Skicka eller ta emot betalningar utomlands genom denna användbara applikation, dvs. PayPal. Jag älskar den här appen eftersom den ger mig en fördel i förhållande till att hantera och byta betalningar i flera valutor. Installera den här appen på din telefon om du är en vanlig användare och överför/ta emot pengar även när du är på resan.

Slak

Kontrollera försäljningen, kundsupport, e-postprenumeranter, förfrågningar och mycket mer genom effektiv användning av Slack. Kanske är det en fantastisk app som låter dig kommunicera och övervaka olika aspekter av ditt företag. Tänk på att göra din telefon till en enda lösning för att analysera webbplatsens prestanda, låter det inte otroligt?

skype

Få dina frågor lösta i realtid, prata med dina vänner, kollegor, familjemedlemmar, kunder eller någon i hela världen med Skype. Skype är en magisk app som låter dig ta upp möten eller riktiga konferenser när du är hemma, var du än är. Så enkelt är det!

Upwork

Upwork är den bästa plattformen som motiverar talesättet "Den tidiga fågeln fångar masken". Arbeta eller anställ på den här plattformen för att ge din karriär den önskvärda uppsving som ingen annan plattform kan. Installera Upwork och få omedelbara meddelanden om nya meddelanden, jobberbjudanden, sökande, etc.

Närbild

För att sammanfatta det, att använda dessa användbara applikationer underlättar ditt liv mycket eftersom du inte behöver slå på den bärbara datorn om och om igen. Få ett enormt värde om du har dessa appar installerade på din smartphone eftersom de gör dig till en bättre person och entreprenör.

Prova dem alla och jag slår vad om att du kommer att älska dem säkert!

relaterade inlägg