Sök

ETSY Photo Dimensions: Lär dig grunderna för produktlistor

ETSY Bilddimension

I dagens värld när modet med onlineshopping är på väg, blir standarden för e-handlare också hoppig. ETSY är en peer to peer e-handelswebbplats och en välkänd plattform för att köpa och sälja. Sedan 2005 har denna webbplats styrt e-handelsområdet. För köparna finns det inga bestämda standarder att följa, men för säljarna finns det enorma. Ämnet som vi kommer att ta upp idag relaterar till dimensionerna på produktbilder som säljare måste lista över webbplatsen i säljsyfte. Du kommer att få tillgodogöra dig vad webbplatsen rekommenderar, orienteringen av bilderna och några av de föreslagna bildredigeringsverktygen.

Låt oss ta en titt på var och en av aspekterna noggrant och på djupet:

Enligt kraven på bilderna måste du göra dem för en maximal storlek på 800-1000 pixlar breda. Om du använder den ursprungligen visade bilden av denna storlek kan den låta användare använda zoomknappen för att få en större bild av produkten. Det rekommenderas att använda bilder av den föreslagna storleken och inte mer än så. Om filerna råkar utöka den föreslagna storleken blir det svårt att ladda upp.

bild~~POS=TRUNC

När du listar den första bilden, föreslås det att du använder den horisontellt eller i liggande format. Detta för att säkerställa att bildens centrala brännpunkt visas på skärmen i beskurna miniatyrvyer.

Bildredigeringsverktyg

För att göra enkla redigeringar i bilden som till exempel beskärning behöver du egentligen ingen redigeringsprogramvara. Detta kan göras medan du listar bilden på webbplatsen. En gång när bilden är listad kan du klicka på pennikonen för att redigera bilden, främst beskära. Processen att beskära en bild är ganska enkel. Du behöver bara välja storlek och dra bilden från hörnen för att anpassa den efter behov.

För förhandsredigering rekommenderar vi att du använder programvara för fotoredigering. Vi har två bra förslag för dig som kan komma till en rutinmässig användning för massredigering av bilder och deras tjänster är tillgängliga gratis.

  • Aviary från Adobe: Ett av de bästa fotoredigeringsverktygen online som kan hjälpa dig att redigera bilder online och mycket enkelt. Du kan ladda upp bilder från din PC/Mac, använda foton från Creative Cloud eller så kan du helt enkelt ta bilderna med hjälp av din bifogade webbkamera.https://www.cutoutimage.com/blogx/wp-content/uploads/2015/09/Aviary-Screenshot.jpg
    Det finns många alternativ du kan hitta när en bild laddas upp eller tas till Aviary. Du kan justera ljus, beskära bilder, ändra storlek på bilder och andra justeringar. Om du har hört talas om att använda Adobe Photoshop för e-handelsproduktfotooptimering, finns de grundläggande alternativen för att justera ett foto. Se skärmdumpen nedan.
    Aviary redigeringspanel
  • Pixlr Photo Express Online: Pixlr kan vara ett alternativ för att redigera bilder online. Det är mest troligt detsamma som Aviary av Adobe.Pixlr fotoredigeringspanel

Folk verkar ha ganska stort intresse för denna programvara. Därför, med tanke på den höga betydelsen online, kan du välja något av de ovan nämnda alternativen för fotoredigering för ETSY.

Förutom dessa onlineverktyg kanske experter och professionella säljare vill använda professionella tjänster för e-handelsproduktlistning på ETSY och andras plattform. Professionell produktfotooptimering kan göras med Adobe Photoshop. Du kanske inte har mycket bekantskap med den här applikationen eftersom den kräver djupgående kunskaper om att redigera bilder i Photoshop och Lightroom. Om du någonsin tänkt på att använda tjänster för professionell fotoretuschering eller redigering, finns det massor på marknaden runt om i världen som tillhandahåller tjänster för bakgrundsborttagning och fotooptimering. Jag kommer att länka dig till en av de bästa namngivna "Cut Out Image – www.cutoutimage.com” för att prova om du har en budget.

relaterade inlägg