Sök

Viktigt för e-handelswebbplatserna – väloptimerade bilder

Att spendera pengar på att marknadsföra ditt varumärke är något som alla företag gör. När vi pratar om e-handel är det viktigt att göra ordentlig marknadsföring eftersom utan det kommer folk inte att få veta vad just ditt varumärke säljer. Oavsett om det är småskalig verksamhet eller storskalig, har marknadsföring och marknadsföring en viktig plats. För onlineportaler är det också viktigast att bilder av hög kvalitet som engagerar tittarna och övertygar dem att köpa.

Utan snygga bilder är det helt enkelt inte möjligt att fånga tittarnas uppmärksamhet eftersom det är riktigt svårt för dem att lita på dåliga bilder. Förutom det ökar kvalitetsbilder försäljningen också, så för att tjäna bra pengar måste du arbeta med några saker för att få fina bilder:

Skapa enkla bilder

Bilder ska skapas på ett enkelt sätt så att det är lätt att visa produkterna och inte distraherar betraktaren. Först och främst, när du fotograferar produktbilderna, se till att inte lägga till distraherade bakgrunder eller element eftersom de tenderar att trycka bort tittarna. Det beror på att tittarna går vilse i bakgrunden och glömmer produkten de letar efter. Så för att ge dem en tydlig uppfattning om vad de köper, håll bilderna enkla på enkla bakgrunder.

Presentera dina produkter på enkla och enkla bakgrunder utan onödig grafik och text. Välj olika vinklar som från sidan, baksidan, framsidan, nedan och visa upp de bästa vinklarna för tittarna så att de kan bestämma om de ska köpa produkten eller inte. För att visa produkten på det mest smickrande och informativa sättet, få dina bilder skarpa och tydliga. Det finns inget utrymme att överbetona produkten eftersom tittarna kan känna att det är ett bedrägeri från din webbplats. Håll bilderna naturliga men ändå eleganta med korrekt vitbalans.

Visuell presentation

Genom att leverera bilder av hög kvalitet kan du få riktigt bra och genuina kunder på sajten. Idag i den digitala världen är alla företag beroende av visuellt tilltalande bilder och videor så att du inte är mindre än andra. Se till att designa visuellt vackra bilder som omedelbart slår tittarnas sinnen och de överväger din portal för inköp. Eftersom alla är så upptagna har de inte så mycket tid att slösa på en dålig webbsida. Så tänk på att produktbilderna är av hög kvalitet.

Bildupplösning

Bildupplösningen måste uppmärksammas ordentligt eftersom det är viktigt att hålla upplösningen hög. Dessutom, om du har tagit alla bilder i JPEG-format, är det bra eftersom bilden kommer att vara av mindre storlek och färgerna kommer att vara i perfekt ton. När du klickar på bilderna, se till att hålla upplösningen hög så när kunderna zoomar in bilden, pixlarna inte går sönder.

Håll bakgrunderna rena

Börja med ren bakgrund och om inte, överväg att redigera bilderna i efterproduktionsfasen. De vita eller rena bakgrunderna har mer en tendens att locka tittarna så använd antingen vita skumbrädor mot produkterna medan du klickar eller lita på Photoshops urklippsbana för att klippa bort de oönskade bakgrunderna. Du kan också behålla en stor vit kartong för att få ut det bästa ur alla bilder. Glöm inte att använda ett stativ för konsekventa och tydliga bilder.

Gå till redigering

När du är klar med alla fotograferingsprocesser är det dags att optimera bilderna i Photoshop. Bildredigering är en avgörande process som måste göras mycket noggrant så att inga viktiga detaljer missas. I Photoshop finns det också så många verktyg så du måste analysera vilken typ av redigering som krävs och sedan använda det relevanta verktyget för att få rätt resultat. Du kan behöva anlita en professionell fotoredigerare för att få önskat resultat om du inte är så medveten om Photoshop-verktyg. Men om du tror att du kan göra det själv, läs handledningarna och försök experimentera för att spara extra kostnader. Annat än det tar fotoredigeringsföretag inte mycket pengar och levererar arbetet inom 24 timmar beroende på arbetsbelastningen.

fotoretuschering

Fotoretuschering är en annan aspekt av bildoptimering, eftersom du kan ta bort hud- eller kroppsfel med hjälp av en uppsättning Photoshop-verktyg. Ta bort ansiktsdefekter, röda ögon, fläckar, mörka fläckar etc. med hjälp av fläckläkningsborsten och klonstämpelverktyget. Allt du behöver är lite kunskap om hur du gör det och där kommer du med de fantastiska resultaten. Eftersom du vet att tid är pengar kan du lägga ut arbetet på fotoredigeringsföretagen för att spara tid.

Slutsats

 

Snygga produktbilder är ett måste för varje onlinebutik så håll dessa tips i åtanke när du skapar din egen e-handelsportal och håll dig före konkurrenterna.

relaterade inlägg