Sök

Förbättra Amazon-produktannonser med Glam-produktbilder

Amazon har blivit den högsta onlineförsäljningsplattformen för många småskaliga och storskaliga säljare. Med hänsyn till produktannonser från Amazon är dessa de mest sålda annonserna och ett perfekt medium som väljs ut av många säljare. Bilder är det enda mediet för att övertyga din kund om att köpa vad du än säljer.

Utan tvekan är det mycket konkurrenskraftigt att sälja online. Du måste sticka ut från mängden och ge något extra till kunden så att de kan lämna andra och välja din produkt för köp. Det är därför dessa dagar; onlinesäljare lägger stor vikt vid sina produktbilder, vilket gör dem mer inflytelserika.

Ett anmärkningsvärt inslag här är att det finns ett litet beskrivningsutrymme med produktbilden; är det möjligt för dig att packa varje detalj om produkten i den lilla beskrivningen? Jo, säger jag, det enda som kan ge full tillfredsställelse för kunden är produktbilden, som kan säga tusen ord för den. Du måste tillåta dina bilder att förmedla vad produkten kan och spara energi när du skriver och får dem att förstå.

Den här artikeln idag handlar om att optimera onlineförsäljningen med hjälp av Amazons produktbilder. Personer som är i kontakt med Amazon måste vara medvetna om Amazons sponsrade produkter. Det är ett annat reklamverktyg som Amazon lånar ut till kunderna som inte bara marknadsför sina produkter på webbplatsen genom att också ge den enorma mängden försäljning till säljarna. Det ger maximal trafik till din Amazon-produktsida, vilket leder till enorm vinst. Denna teknik kan också ge en fantastisk skillnad för din personliga webbplats som är länkad till Amazon.

Jag kommer nu att vidarebefordra några förslag som kommer att berätta för dig om hur du förbereder dina produktbilder för Amazon-produktannonser:

Särskild betoning på riktlinjer:

Varje webbplats har vissa protokoll och så som Amazon när det handlar om produktbilder. Därför är det viktigt att studera allt som krävs för att en produktbild ska listas i annonsen. Du kan hitta en handfull guider på nätet som berättar om kraven. Du kan också använda nedladdningsbar säljarguide som inkluderar varje instruktion på ett längre sätt.

Den primära regeln som nämns i guiden handlar om bakgrunden till produktbilden. Varje produkt ska fotograferas på vanlig vit bakgrund. Det är inte nödvändigt att du har en professionell fotograf för att ta bilder på produkterna. I sådana fall kan du ta hjälp av onlineredigeringssatsningar som Cut Out Image.

För någon som inte är medveten om Photoshop-tricken, låt mig berätta att Photoshop är en magisk programvara som konverterar alla grundläggande bilder till en perfekt säljande produktbild med några få klick. Även om du är medveten om denna programvara kan du inte luta dig tillbaka och använda din tid medan du klickar med musen i varje skrymsle av bilden och omvandlar den till en professionell bild. Det är därför Cut Out Image är här för din hjälp. Du behöver bara frigöra bördan genom att tilldela redigeringsuppgiften för dina bilder till detta varumärke.

Mer om Amazons riktlinjer för bilder:

När vi kommer till nästa avsnitt bör produktbilder som används som Amazon-produktannonser vara tydliga och snygga. Det finns inget utrymme för någon distraktion eller vattenstämpel i bilden. Dessutom måste bilden av produkten täcka den maximala ytan av skärmen. Det krävs att bilden måste ta minst 85 % av visningsfönstret. Storleken på bilden bör vara 500 pixlar. Detta kan ge en förstorad bild av produkten och köparen kan enkelt fatta beslut om att köpa din produkt eller inte.

Men med det exakta storlekskravet för bilden hos Amazon, föreslås det att bilden har en storlek på 1000 x 1000 pixlar. Ju fler bilder är större och ljusare, desto mer kommer det att förbättra annonsen. Nu ska jag diskutera lite infografik som hjälper dig att tillgodogöra dig skillnaden och vilken annons som kommer att se bäst ut.

Se Och Välj

Dessa tre är tre olika typer av produktbilder listade som A, B, C. Nu måste du bestämma vilken bild som passar rätt in i Amazon produktbilds kravlista.

På den första bilden, dvs A, syns produkten ganska tydligt på bilden. Denna produkt kan vara en ny produkt eller det kan vara en begagnad modell. Men när du ser bilden läggs mer vikt på bakgrunden, vilket gör att produkten ser mer tilltalande ut. Men samtidigt är denna produkt inte i enlighet med kraven i Amazons standarder för produktbilder. Den här bilden kommer omedelbart att avvisas om den ansöks för Amazon-produktannons. Inte konstigt att produkten täcker nästan 85% av skärmytan men eftersom den inte är präglad på vit bakgrund kan den inte användas som produktbild.

Andra bilden - Som du kan se skillnaden mellan produkten som används i den första bilden och den andra bilden. Redigeringen är snyggt gjord på den andra bilden. Det finns fullständig bild av produkten och tack vare rätt belysning; det ser perfekt ut som en livsstilsbild. Men samtidigt kvalificerar den här bilden inte heller för Amazon. Detta går också med samma anledning som bakgrunden inte är vanlig vit.

Nu, i den tredje bilden, finns det inga distraktioner, produkten tar maximal yta av skärmen så det är ett perfekt skott för Amazon-produktannonser. Detta fungerar utmärkt eftersom när någon tittar på bilden kommer det inte att ge kunden någon aning om produkten har använts tidigare eller inte. Du måste nämna detaljerna i beskrivningen men bilden ska vara tydlig och attraktiv.

Hur gillar kunder att bilder från Amazon-produktannonser ska vara?

För varje säljare är det ganska viktigt att se produktbilderna med kundens öga. Medan du kollar in produkter online, är det du än tycker bör serveras exakt vad alla kunder förväntar sig av dina bilder. Du stöter på massor av e-böcker och vägledningsartiklar som lär dig om produktbilderna. Tja, det finns bara en agenda för att vinna kundens intresse, om du råkar vinna din medan du ser bilden som kund.

Tiden har förändrats och det är stor konkurrens på marknaden. Om du verkligen vill styra försäljning online måste du jobba extra hårt med produktbilderna. Varför lägger jag maximal vikt endast på produktbilderna? Detta beror på det faktum att första intrycket är det sista intrycket och varje gång någon ska besöka din sida är produktbilden det första som lockar fram dem. Om det distraheras och tas oprofessionellt, kommer folk inte att spendera en stund till att kolla in detaljerna.

Så om du behöver bästsäljande bilder för din Amazon-produktannons, rekommenderas det att ta hjälp av Cut Out Image och öka din försäljning massivt.

relaterade inlägg