Sök

Förbättra dina foton med texteffektapplikationer

Allt i onlinevärlden handlar om bilder. Oavsett om det är Facebook, Instagram, Pinterest eller någon annan applikation för sociala nätverk, har bilder en stor betydelse. Sociala nätverksappar håller vänner, familjer och kollegor tillsammans med dagliga inlägg och bilder. Medan alla dessa appar hjälper användaren att redigera sina bilder innan de laddas upp för att lägga till en tilltalande faktor för att locka fler människor.

Ingen applikation är så bra för att tillhandahålla alla grundläggande fotoredigeringsfunktioner, så här ger jag dig några texteffektappar som du kan använda för att lägga till tilltalande text på dina bilder. Dessa texteffektappar har funktioner som 3D, att lägga till skuggor och gradienter etc. Kolla in:

Font Studio

Font Studio-appen är gratis och tillgänglig på Android och iPhone som låter användarna lägga till text till bilderna. Det är ett utmärkt program som har en enorm samling teckensnitt som du kan använda för underbara typografieffekter. Framför allt är det gratis att ladda ner och ger dig även möjlighet att lägga till skuggor, färgad text och mycket mer. Det enda jag ogillar är annonserna i den här appen men det är helt okej när bilderna kommer ut utan vattenstämplar som andra appar brukar lägga till. Dessutom är bilderna i kvadrat så om du kan beskära den slutliga bilden i en annan app, skulle det vara perfekt.

Verba 3D

Denna applikation är tillgänglig på iPhone och har gratis såväl som betalda uppgraderingar. För att lägga till 3D-texteffekt till bilderna är Verba 3D helt rätt. Rotera, skala, lokalisera, lägg till färg och djup i texten med 3D-elementen för att få din text att se extremt fantastisk ut. Dessutom lägger det till vattenstämpel till bilderna så att du kanske måste gå till inköp i appen för att låsa upp fler funktioner.

PicLab

Tillgänglig på iPhone, Android och iPad, Piclab är en fantastisk applikation med fokus på textöverlägg. Det är en gratis app med betalda uppgraderingar och om du vill skapa något riktigt exceptionellt kommer den här att vara ditt val. Skriv din egen text och välj från en lista med teckensnitt. Annat än det, lägg till borstteckensnitt och extra filter, men dessa är tillgängliga i betalda uppgraderingar. Så ska du ladda ner den här appen?

TypoInsta

Denna applikation är för Instagram-användare och är tillgänglig för $0.99 på iPhone och iPad. Den är utrustad med 50 förgjorda texteffekter och en hel del ramar och klistermärken. Är du den som inte är fri att lägga till anpassade effekter? Den här appen är till för dig eftersom du inte behöver bråka med det och bara använda förgjorda texteffekter för att få fina resultat.

PicSee

Ännu en för att lägga till texteffekter på bilderna i PicSee. Denna applikation är väl lämpad för dem som är förtjusta i fotoredigering med olika funktioner och texteffekt är en av dessa. Eftersom den har utmärkta funktioner som gradient, färg, mönsterfyllningar, textrotation, böjd text, är det favoritappen för många. Jag rekommenderar den här texteffektappen eftersom den också har förgjorda stilar för att para ihop typsnitten och handritad konst.

Slutsats

Så det handlade om texteffektapparna som är bra för att redigera bilderna. Oavsett om du är proffs eller nybörjare, gör dessa appar underverk för att förbättra dina bilder. För att skapa snygga bilder behöver du inga komplexa fotoredigeringsappar.

relaterade inlägg