Sök

eBay Imagery Ethos: Några punkter att assimilera

Riktlinjer för eBay-bildlistning

Ett mycket välkänt faktum om tung onlineförsäljning är att högrankade webbplatser kan ge fler fördelar för ditt företag. När vi pratar om de styrande e-handelsmärkena är Ebay den som spontant blinkar i våra sinnen. Att lista dina produkter på eBay är att ta ett steg framåt mot ditt företags framgång. Idag kommer jag att ge dig en inblick i några viktiga aspekter som du behöver känna till när du levererar produktbilder på eBay.

  • Obligatoriska bilder för listor: Det fanns en tid då listning utan bilder var acceptabel, men nu, enligt de senaste uppdateringarna, har den helt övergivits. Du kanske erbjuder tjänster eller produkter som inte kan fotograferas. I så fall kan du söka hjälp från internet och ta reda på gratisbilder som kan åtföljas av tjänsten.
  • Minsta storlek på bilden: Du har nu möjlighet bilder för eBay har några standardstorlekar som ska följas när du designar och redigerar dem. Enligt kravet är den minsta bildstorleken 500 pixlar för den längsta sidan. Medan du redigera bilder för eBay, måste du ta storleken i det stora kontot. Medan du gör vissa kamerajusteringar, som att ställa in standard som hög eller medelhög fotokvalitet, kan du säkerställa bilder med optimal kvalitet. (Klicka här för att utbilda dig själv om bildstorleken med hjälp av denna demovideo)
  • Inga bildramar: eBay fotocenter tillåter inte att du använder bilder med någon form av kanter eller ramar. Det kan endast vara tillåtet om det finns en naturlig kant runt produkten med en mycket neutral färgbakgrund.
  • Policyer för vattenstämpel: Ta bilder för eBay är inget komplicerat om du följer några nödvändiga riktlinjer. Vattenstämpel är en viktig del av stockbilder, här är riktlinjerna för vattenstämplade bilder. Som sådan, bilder på eBay får endast ha vattenstämpel om du gör det för härkomst och för att nämna innehav av bilder av ditt varumärke. Inga reklamjippon är tillåtna via bilderna, till exempel någon form av specifika detaljer eller kundpolicyer. Regler för vattenstämpel är:
  1. Det bör inte vara mer än 5 % av bilden
  2. Opaciteten för vattenstämpeln bör vara 50 % så att det finns fullständig genomskinlighet för produkten.
  3. Du får inte infoga någon länk i vattenstämpeln.

För att säkerställa att ditt vattenmärke är enligt de definierade standarderna och inte hindrar standarderna för eBay bilder, kan du använda eBays tjänst för att skapa vattenstämplar. Alternativet kan finnas i listningsformulärsektionen med namnet "Väck ditt föremål till liv med bilder".

  • Hålla bilderna tydliga med text och grafik: All typ av textanvändning eller grafiska bilder på fotona är begränsade. Bilder på eBay bör vara tydlig från all logotypanvändning eller citat. Allt som är obligatoriskt att tagga tillsammans med bilden bör först placeras i rubriken, underrubrik och artikelbeskrivningssektionen för produkten.
  • Användning av Arkivfoton för nya föremål: Bilderna som redan används för någon tidigare listad produkt kan inte användas för ny produkt. Katalogbilder är tillåtna att användas men även i så fall får du inte göra dessa bilder som den primära bilden av den nya produkten. Undantagen ges endast när det gäller kategorier böcker, tv-spel, filmer, videor etc.. Det rekommenderas dock att komma med en unik bild för en helt ny produkt.
  • Underlättande av utvidgningen: Bilder med perfekt upplösning kan dra nytta av den kostnadsfria funktionen att zooma eller förstora så snart som knappen för visa objekt är aktiverad. För rekommenderade mått på bilderna kan du använda 800-1600 pixlar på den längsta sidan. Alla bilder som inte följer kriterierna kan inte dra fördel av förstoringsfunktionen.

Att ta eBay-bilder är ganska enkelt för fotografer som är väl medvetna om vilka standarder som ska följas. För all form av hjälp kan du också använda eBay fotoutrustning. Så för att sätta dina produkter på världens ledande plattform känner du nu till de obligatoriska aspekterna.

relaterade inlägg