Sök

Upptäck de kraftfulla nya funktionerna i Photoshop version 13

Photoshop 13 Nya funktioner

Sedan 1990, året då Adobe Photoshop lanserades, har denna programvara stött på många uppdateringar och tjänat innovationer. Varje ny version av Photoshop välkomnade episka nya funktioner som förenklade användningen och gjorde den mer intressant och fyndig. För närvarande använder vi 13th version av Photoshop som är fint inkapslad med fantastiska nya funktioner och uppgraderingar. Dessa funktioner lockar alla öga. Oavsett om du är nybörjare i Photoshop eller är en professionell inom webbdesign eller fotografering, skulle du älska att lägga till dessa häpnadsväckande funktioner i din Photoshop-kunskapsbok.

Den här artikeln kretsar kring 3 av de stora tilläggen i PS. Det finns många anmärkningsvärda uppgraderingar som du skulle älska att lära dig om. Den här artikeln kommer att ge dig en inblick i de senaste delarna och för den detaljerade kunskapen; du kan alltid hänvisa till en komplett utbildning för PS element 13. Du kan hitta anmärkningsvärda böcker på marknaden skrivna av några av de skickliga spelarna inom Photoshop-design.

Låt oss gräva lite mer efter de tre inflytelserika tilläggen av PS Element 3:

Beskärningsförslag:

Tja, detta är det första tillägget i Element 13 i Photoshop. Det här verktyget är tillgängligt för att ta fram fyra förslag om beskärning av bilden. Du kan sedan välja det alternativ som kan leda till de flesta professionella resultat. Det är helt i användarens hand om han vill välja något av de föreslagna alternativen eller bara vill förneka rekommendationerna och välja sitt personliga val av beskärning.

Photoshop beskärningsteknik

 

Användningen av detta verktyg är ganska enkel. Öppna helt enkelt valfri bild medan du provar verktyget. Klicka på beskärningsknappen i alternativfältet och som ett resultat kommer du att se fyra miniatyrer som omedelbart visas på skärmen. Dessa miniatyrer är de föreslagna beskärningsalternativen som du kan kolla in och välja enligt dina krav.

Snabblägeseffekt:

Versionen av Photoshop har utökats till många ytterligare undernischer. Allt är utformat med fantastisk ny undertext. Till exempel, nu kan du njuta av 4 varianter av de mest önskade effekterna för en förbättring med 50 ett klick. När du använder expertläget kommer effekten att visas på ett duplicerat lager, uppfyllt med lagermask. Det låter dig dölja effekten från vilken del av bilden som helst och visa den där det behövs. Detta tillägg är till stor nytta för personer som gillar att experimentera med effekter och filter på bilderna i PS.

Skapa effekt i photoshp

Fotosammanfogningspanorama:

Tja, funktionen i Photo Merge Panorama låter dig klubba flera bilder tillsammans i en bild. Du kan använda flera bilder, t.ex. landskapsscener i många delar och använda dem för att skapa en panoramavy i en bild. Alla hörn fylls enkelt i med denna funktion. Du hittar funktionen genom att gå till filmenyn. Klicka på Automatisera och gå sedan till funktionen Fotosammanfogning. När du väljer bilder av dina sannolikheter kan du slå samman dem och använda blandningsalternativ för ytterligare berikning av bilden.

Panorama - Sammanfoga bilder

relaterade inlägg