Sök

Klicka på Sådana foton som uppmärksammas av tidningsägare

Att publicera bilderna i tidningen är som en dröm för alla som när de går i uppfyllelse ger en fantastisk känsla. Är det inte fantastiskt att se din egen digitala signatur i tidningen under bilden som du klickat på? För att bli framgångsrik och nå de högre höjderna i din karriär är det viktigt att förstå att du inte är den enda fotografen på marknaden.

Klicka på Sådana foton som uppmärksammas av tidningsägare

De välrenommerade fotograferna har nära kontakter med tidningsredaktörer så sanningen är att det inte är så svårt att få sina bilder publicerade. För att ta karriären på topp får fotograferna sina bilder presenterade i tidningarna.

Så här visar du dina foton:

Skapa en snygg och tilltalande portfölj

För att fånga tidningsredaktörernas uppmärksamhet, skapa en snygg portfölj som visar upp din talang för hela världen. Med en sådan portfolio skulle det vara mycket lättare att ta redaktörernas prisbelönta uppskattning. Beroende på dina färdigheter, entusiasm och passion kan du visa din portfölj för en bredare publik. Men frasen "Gör hö medan solen skiner" gäller här underbart eftersom, när redaktören är redo att se din portfolio, måste du göra allt för att få den publicerad.

Vad är bättre än att ge en kort fin titel till din portfölj? Nu kan ingen hindra dig från att segla din egen båt i det stora vida havet!

Lista din favoritutgivare

Skicka aldrig din portfölj till flera förlag när du tänker efter. Lista en av dina favoriter som passar dig och är bekväm att arbeta med förutom att landa på flera val! Det kan hända att dina bilder publiceras i en tidning som du inte riktigt gillar, vilket gör dig stressad. Så det är alltid ett bra alternativ att kontakta favoriterna och få dina bilder publicerade värda din tid.

Behåll äganderätten

Inom fotografering är det viktigt att behålla äganderätten. För att ha kontroll över dina bilder, be förlagen att betala dig det belopp som är värt besväret. Detta är en viktig praxis för en professionell fotograf som alla måste ha i åtanke innan de skickar iväg bilderna.

GE SIG TILL TÅLS

Fotografer har det svårt i inledningsskedet av sin karriär vilket gör det viktigt att ha tålamod för att fortsätta. Oavsett om du är frilansare eller proffsfotograf är det inte rätt att ge upp. Tålamod är den enda utvägen när du gör någon karriär och när det handlar om att få dina saker publicerade, var bara passionerad och tålmodig för att uppnå de fruktbara resultaten.

Tilltalande bilder är en stor biljett för att få arbete på väg med höga intäkter.

Sammanfatta

Tidningar är det mest eftertraktade papperet som kan vara fördelaktigt för din karriär. När dina saker börjar bli uppmärksammade kommer du att börja respektera ditt yrke med ett stort hjärta. Så följ dessa tips och ge aldrig upp innan det är för sent. Lycka till och ha en bra dag!

relaterade inlägg