Sök

Bästa smartphoneapparna för fotoredigering

Smartphonekameror har visat sig vara ett fantastiskt substitut för professionell utrustning och redskap inom produktfotografering. Eftersom vi vet att inte alla företagare har råd med dyra proffs eller fotoutrustning för produktbilder, har kameror kommit som en frisk fläkt till en sådan belastande miljö.

Men uppgiften görs inte enbart med fotograferingen. Efter det måste redigering ske. Ibland tycker vi att vi har tagit spektakulära bilder. Men när vi ser dem på den bärbara datorn eller datorskärmen är det så mycket som vi vill redigera. Men när våra smartphones hjälper oss att ta fantastiska bilder, varför skulle de då inte lägga fram de val som kommer att hjälpa till vid redigering också? Tycker du inte att det är nödvändigt?

Jo killar, det är inte bara viktigt utan det är också möjligt. Det finns massor av mobilappar som kan hjälpa dig att göra dessa redigeringar och ta bort trycket från ryggen. Dessa appar gör användningen av smartphones mer potentiell.

Att välja rätt app för dig har blivit väldigt enkelt nu för tiden. Appar får också utmärkelser för sin bästa prestanda. Du kan också kontrollera apprecensioner och rådfråga en professionell för att välja rätt sak.

Vi listar nu de bästa apparna som har fått fantastiska recensioner-

Skjutning– För fotograferingsändamål föreslår vi att du använder standardkameraappen som redan finns i din telefon. Om resultaten inte är som du vill kan du alltid hänvisa till betalappar för Android eller iPhone. Camera Zoom FX är en Androidbaserad app som också har rankats som nummer 1 på marknaden. Den här kommer säkert att ta dina bilder till en nästa nivå.

iPhone Camera+ är förstås en app för iPhone-användare. Standardkameran i iPhone själv är väldigt fantastisk. Men om du inte är nöjd med kvaliteten föreslår vi att du använder den här appen.

Redigera– När du har tagit bilderna är nästa du vill ha en app som kan hjälpa dig med redigeringarna. Vi rekommenderar Adobe Photoshop Express som är en gratis redigeringsapp tillgänglig för både Android och iPhone. Denna app är det enda svaret på alla dina redigeringsproblem.

Dela– För expressförsäljning är det viktigt att ta dina produktbilder till sociala medier. För det måste du ha grundläggande appar för sociala medier som instagram, facebook, twitter och Pinterest till hands i din telefon. Apparna för alla dessa SM-plattformar är lättillgängliga på smartphonemarknaderna. Vissa av redigeringsapparna ger dig också en kanal för att direkt dela bilderna på alla dessa plattformar. Men hur som helst, du måste först ha dessa appar installerade i din telefon.

Smartphone produktfotografering och redigering har blivit en viktig del i e-handelsvärlden. Om du fortfarande saknar efter så är vi säkra på att efter att ha läst detta kommer trenderna i din verkstad också att dyka upp.

relaterade inlägg