Sök

Bästa Shopify-teman för kläder

Letar du efter de bästa Shopify-temanen för kläder? Envato är en fantastisk marknadsplats för att välja några fantastiska och fantastiska teman att bygga dina egna e-handel butik. Alla marknadsplatser är inte så bra på att erbjuda kommande lanseringserbjudanden som Envato. Nu behöver du inte längre leta upp för att hitta det bästa temat för din butik eftersom du nu kan bläddra i några av de finaste teman från Envato till ett otroligt pris på 29$/månad.

Prenumerera en gång och njut av obegränsade nedladdningar från listan över 9000+ objekt. Få tillgång till kommersiell licens när du registrerar dig och du kan avbryta den när du vill. För alla dina projekt ger Envato en värld av möjligheter. Idag ska jag skriva ner några av de handplockade shopify-teman för dina e-handelsportaler. Här kommer listan:

BeStore – Premium Shopify-tema

Bestore är en onlinebutik för modekläder som ger tillgång till en handfull funktioner med några få klick och tryck. Använd detta tema, lista dina produkter och locka dina potentiella kunder att köpa produkter från din portal och lämna andra bakom sig. Färgpaletten och bakgrunden för detta tema har ett så varmt intryck på tittaren att din portal på nolltid kommer att bli allas favorit.

 

Elise – ett genuint multikoncept Shopify-tema

Med obegränsade alternativ och funktioner att bläddra från, är Elise en favorit bland shopaholics genom tiderna. Den kan användas för alla typer av shoppingbutiker som kläder, möbler, kosmetika, blommor, barnleksaker, skönhet eller smycken etc. Dess omfattande temaredigerare och administratörskontrollpanel gör den till det bästa valet för webbplatsägarna.

 

Fashionify – Responsive Fashion Shopify-tema

Fashionify är ett tema som gör e-handel lättillgänglig. Utrustat med funktioner som platt design och färgstarkt utseende, erbjuder detta tema en användarvänlig upplevelse. Den har en smart responsiv nivå och förbättrad katalog för en bättre shoppingupplevelse. Dessutom ger det tittarna en bra visuell upplevelse som gör det enkelt för dem att fatta ett rättvist beslut när de köper.

 

Jms Keramik Shopify-tema

En ren, modern och professionell design som är designad enbart för möbel- eller inredningsbutiker! Den har fantastiska och flexibla inställningar som ger snabbare support. Jms Ceramics är ett stilfullt designat tema som ser attraktivt och elegant ut medan folk surfar i butiken.

 

Titta på Store Responsive Shopify Theme - WATZ

WATZ är ett lyhört premiumtema som är designat för att visa upp lyxartiklar som klockor, armband, sportklockor, urmakare eller klockmakareportfölj etc. Designat med parallaxeffekt, har detta tema en layout med flera funktioner, parallaxbildspel och produktmålsida. De fantastiska färgproverna och avancerad filterproduktnavigering gör den unik i alla aspekter.

 

Megatron – mångsidigt Shopify-tema

Megatron är ett shopify-tema som har en tendens att locka tittarna med sina fascinerande och flashiga färger. Med detta tema kan du hitta informationen snabbt och enkelt.

 

Uptown Jeans – Shopify Multi-Purpose Theme

Uptown-tema är en ny version som lanseras 2016 med en responsiv design, kompatibel med mobiler. Detta tema är speciellt utformat för att visa Capri, shorts, jeans, byxor, t-shirts, jackor, klänningar, kjolar och skor etc. Designen är unik, ren, enkel och med avancerade funktioner som gör det enkelt för alla att surfa på sajten med största lätthet.

 

Parallax Shopify-tema – dekoration av trämöbler

Det är det bästa shopify-temat för trämöbler som är designat med hänsyn till möbelälskares behov. Ett helt responsivt tema, parallax shopify-tema är väl lämpat för möbelaffär, inredning eller exteriördesign, och soffsalong etc. Mallen har en parallaxeffekt som är aktiverad med massor av funktioner för att göra surfandet enkelt.

 

Jacka Shop | Modebutik Shopify-tema

Ett tema som är designat med total kärlek för att erbjuda de bästa, snygga och mångsidiga funktionerna till tittarna! Den har alla funktioner för att imponera på dig som lyhörd design, helt anpassningsbar och även den stöder flera valutor. Lek med färgerna och typsnitten i detta superhäftiga modetema för att locka tittarna.

 

Navas Responsive Shopify-tema

Navas är ett coolt tema med massor av funktioner som twitter bootstrap, enastående support, fullt responsiva, anpassningsbara typsnitt och fantastiska ikoner, otaliga färgalternativ och flexibla sidlayouter etc. Skaffa detta tema och designa din alldeles egna e-handelsbutik som kommer att locka besökarna att köpa dina produkter.

 

Cosmify - Fashion Cosmetic Shopify-tema

För alla typer av kosmetika-, mode- eller doftbutiker passar cosmify-tema perfekt. Tittarna kan komma åt detta tema från PC, bärbar dator eller vilken mobil enhet som helst för att få ett kvalitetsutseende. Den har attraktiva funktioner och anpassningsbar layout som hjälper dig att redigera menyer, skjutreglage, webbteckensnitt och widgets etc. Att lägga till bildljusrutan gör också detta tema mer produktivt.

 

Foodly – ​​One-Stop Shopify livsmedelsbutik

Fresta dina tittares smaklökar genom att välja detta matbutikstema – maträtt. Det här temat är perfekt eftersom det erbjuder fullständigt responsiv vy, väldokumenterad vägledning, snabbare laddningshastighet och mycket mer till ett pris av bara 29$. De obegränsade färgalternativen och illustrationerna gör det till ett värt tema för alla som vill bygga sin egen e-butik för livsmedelsbutiker.

 

Cake Shop – Shopify-tema för bageri och café

WOW helt enkelt! Detta tema har allt. Perfekt utseende, lyhördhet och obegränsade färgprover, det här temat är bara bra för att visa upp dina bakkunskaper. Ta med din kreativitet online och förvåna världen med de bästa kakorna någonsin. Att starta en tårtbutik online är det bästa man någonsin kan göra. Den kraftfulla administratörskontrollen av detta tema hjälper dig att anpassa temat perfekt för att göra det smidigt.

 

Skateboard – Shopify-tema för sport i helskärm

Skateboard är ett stilfullt tema för surfbrädor, snowboards, skateboard och skateboardåkare etc. Visa upp din produktlista och låt tittarna se dem i helskärmsläge. Den har anpassningsbar layout med alla intressanta funktioner som gör den lätt att använda. För alla typer av sportaffärer är detta tema ett bra alternativ.

 

Quato – Shopify-tema

Ett tema som har en elegant layout med smidig funktion är Quato. Det är också en fullt lyhörd, väldokumenterad och har en kraftfull adminkontroll som ger dig fullständig kontroll över funktionerna. Anpassa den efter dina behov och gör den bästa webbdesignen.

 

Vandring & Camping- Utomhus, adventure Shopify-tema

Ha en fantastisk tur med detta shopify-tema för vandring och camping som ger dig en komplett känsla av originaliteten. Du kan visa människor en fantastisk webbplats som kan ansluta bra till din publik eftersom den har fullt lyhörd design, mycket anpassningsbar layout och stöd för flera valutor. Gör din webbplats unik och mångsidig för att få maximal uppmärksamhet.

 

 

WellDone – Material Shopify-tema

Welldone är det ljusaste shopify-temat som har de ljusa nyanserna över hela temat. Lista dina produkter i en vacker layout i återhållsamma kontorsfärger som ger webbplatsen en fantastisk tilltalande. Fullt lyhörd, installation med ett klick, obegränsade färger och bakgrunder är några av de finaste funktionerna i detta tema.

 

Hej mode | Multi-purpose Shopify Store Mall

Hi Fashion är ett coolt shopify-tema som kan användas för flera ändamål. Den har flera typer av menyalternativ, textkolumner, text med bilder och text med banners. Dessutom kan kunden komma åt varukorgen på vilken sida som helst utan att lämna den aktuella sidan. För de dagliga eller veckovisa erbjudandena kan användaren ställa in en timer och få aviseringarna.

 

E-handel Shopify-tema Modeslipsar för män

Detta tema har en avancerad adminmodul som enkelt kan anpassas. Dessutom är den lätt att använda och kan öppnas på alla typer av prylar som mobil, surfplatta, iPad eller bärbar dator på grund av dess lyhördhet. För varje typ av butik passar det och är ett bra tema att komma igång med. Detta tema har ett rullgardinsmenystöd som gör det till ett fullt funktionellt och ett vackert tema.

 

Responsivt minimalistiskt Shopify-tema för interiör

Minimalistisk Shopify-tema är ett responsivt tema som designades 2015. Det är ett användarvänligt tema med W3C, HTML, CSS3 och mobilkompatibilitet etc. För webbplatser som salonger, inredningsarkitekter, skrivbord, arbetsbord, lyxbutiker eller stolkontor etc. ., det här temat fungerar utmärkt. Den har en prenumeration på nyhetsbrev och avancerade filter som gör det enkelt för människor att surfa på sajten. Unik, ren och modern design!

 

Funify – Minimal Responsive Furnitur Shopify-tema

Funify är ett möbelshopify-tema som har ett elegant utseende. Det ser bra ut för onlinebutiker eftersom kunderna njuter av de underbara reglagen som är perfekta för att förstärka hela webbplatsens tilltalande. Funktionerna som byte av lista/rutnät, klibbig meny, produktzoomning och megamenyer etc. ser eleganta och vackra ut. Detta tema hjälper dig att designa den pålitliga och bästa webbplats du någonsin har föreställt dig.

 

Coolbaby – Elegant Shopify-tema

Coolbaby är ett trevligt tema för att visa upp produkter på ett elegant sätt. Det är ett helt responsivt tema med helt optimerade bilder, 12 fördefinierade skal, flytande rutsystem och otaliga färgalternativ etc. Det erbjuder också SEO-vänlig design och kompatibilitet över webbläsare för en användarvänlig upplevelse.

 

Toxi Responsive Skater Shopify-tema

Få din webbplats att se snygg ut med detta Toxi-responsiva skater shopify-tema eftersom det är perfekt för att visa upp skateboards, surfbrädor, skateboardare och snowboards etc. Tack vare det helt anpassningsbara alternativet gör detta tema e-handel lätt för hand. Dessutom ser det bara så elegant och intuitivt ut som ger en evig inverkan på tittarna. Skapa en professionell onlineportal idag!

 

Canifa – Shopify-tema

Canifa är ett ljust shopify-tema som visar produkterna på ett förbättrat sätt som för en onlinebutik, produkter betyder mycket. Det är ett modetema som förenklar tittarnas problem genom att erbjuda en ljus plattform att handla på. Det är också bra att anpassa för alla andra onlinebutiker eftersom det är utrustad med obegränsade färger, kraftfull administratörskontroll och alternativ för rubrikstil.

 

Lena – Shopify-tema

Lena är ett modetema som används för skor, hattar, handgjorda föremål eller något sådant. Den är utrustad med 6 hemlayouter som är lika unika för att ge webbplatsen ett enastående utseende. En modern layout, detta tema har en avancerad kraftfull administratörskontroll med ett fantastiskt inbyggt reglage. Oavsett om det är vilken onlinebutik som helst, det här temat är bara fantastiskt.

 

DEShop – Responsiv Shopify-butiksmall

För onlinebutiker som digitala prylar, kläder, mode eller möbler är Deshop ett coolt tema. Den har mångsidig design, snyggt utseende och lättanpassad layout som gör det till ett mångsidigt tema. Aktiverat med funktioner som CSS3, lagerreglage, anpassad logotyp, snygg reglage, unik portföljdesign, detta tema har allt.

 

Läder - Responsivt mode Shopify-tema

Läder är ett shopify-tema med flera koncept som kommer laddat med många otroliga funktioner. För butiker som skönhet, kosmetika, detaljhandel, blommor, barn och mode etc. är detta tema värt det. Det gör shopping till en enkel syssla även för nybörjare och har också ett professionellt utseende för att locka tittarna.

 

Novetty - Responsivt Shopify-tema

Novetty är det hetaste shopify-temat som har en responsiv design och en färgstark layout. Det erbjuder en användarvänlig upplevelse som gör det till det bästsäljande temat och även detta tema håller besökarna fasta på din webbplats.

 

YourStore – Premium Shopify-tema

Yourstore är det bästa premium shopify-temat som har ett stort antal layouter och alternativ att välja mellan. Den är aktiverad med användbara funktioner, ren och elegant design och avancerad funktionalitet etc. Den kommer också med omfattande dokumentation och support som gör det till ett prisbelönt tema.

 

Emigo – Shopify-tema

Emigo är ett multikoncept shopify-tema som är designat specifikt för skor, mode, accessoarer och kosmetiska onlinebutiker. Laddad med några av de eleganta funktionerna, den har en modern stil att surfa. Det är ett överraskningspaket med alla nödvändiga funktioner som ger ett enormt uppsving för din försäljning eftersom människor tycker att det är lätt att surfa på din webbplats. Även om du inte kan kodningsdelen, fungerar det här temat perfekt.

Kolla listan ovan för att hitta ett passande tema för din webbutik till ett fantastiskt pris på 29$/månad...

relaterade inlägg