Sök

De bästa tjänsterna för bakgrundsborttagning för alla typer av bilder

För nya användare skulle den största distraktionen när man designar något vara den oönskade bakgrunden. Även om de inte gillar det, har de ingen aning om hur de ska ändra det. Vissa människor gillar en vanlig bakgrund, vissa genomskinlig, och de i e-handelstjänster, de föredrar en vit bakgrund.

Photoshop för borttagning av bakgrund

Medan Powerpoint kan användas för att ta bort bakgrunder från bilder, är Adobe Photoshop ett mer sofistikerat verktyg som kan användas med svåra bilder. Pennverktyget från Photoshop kan väljas för att konturera bilden. Detta kräver precision och snygga handrörelser från användarens sida. För komplexa bilder som har flera hörn och sidor kan bara en skicklig grafisk designer uppnå fantastiska resultat. Vissa bilder har både rena definierade kanter och suddiga ändar. För luddiga ändar är pennverktyget inte lämpligt eftersom det inte kan definiera kanterna väl. I så fall lösgör vi inte de delarna från bakgrunden.

En teknik som kallas fotomaskering används för att dölja sådana delar från bilden. Efter att produkten har klippts ut och placerats på en vit bakgrund, tillämpas bildmanipuleringstjänster på den. Utseendet på bilden förbättras och den är gjord för att vara attraktiv för webbvisning.

Vem kan använda tjänsterna för borttagning av bakgrund från Adobe Photoshop?

Alla

Miljontals kreativa människor och fotoredigeringsentusiaster gillar att ge enkla bilder nytt liv. Du kan lägga till intressanta element i bilden och skära bort de oönskade elementen. Människor gör kort, flygblad, broschyrer för personligt och kommersiellt bruk genom att använda tjänster för bakgrundsborttagning. Du kan till och med förbättra dina bilder på sociala medier med dessa tjänster för borttagning av bakgrund.

marknadsförare

Enligt statistik kan bilder med vit/ren bakgrund öka försäljningen med så mycket som 300 %. Nu för dessa jättestora figurer blir det ett måste för varje marknadsförare att visa sina varumärken och produkter mot den bästa bakgrunden. Företag anlitar bildbehandlingsbyråer och specialiserade fotografer som klickar och redigerar bilder så att de ser tilltalande ut. Från broschyrer, tidskrifter, tidningar till skyltar använd dessa bilder överallt för att få din produkt att uppmärksammas och säljas.

Marknadsföring online

För e-handelsprodukter blir det viktigare att placera objektet mot en lämplig bakgrund. Om bakgrunderna inte ser tilltalande ut med bilderna redigeras de och objekten placeras mot bättre bakgrunder, i redigeringsstadiet. Dessa foton bearbetas sedan genom att lägga till andra redigeringsjusteringar som färgkorrigering, bildmanipulation, restaurering, skuggtillägg och fotomaskering. Dessa tjänster tar lite tid innan bilden äntligen är redo för marknadsföring. Experterna för professionell bildredigering och bakgrundsborttagning tar betalt för sina tjänster.

Sammanfatta

Det finns många typer av bakgrundsborttagningsverktyg och applikationer tillgängliga som totalt kan förvandla dina bilder och tillföra mer värde till dem. Medan automatiska tjänster för borttagning av bakgrund kan användas för att klippa ut produkter från bilder, ger de manuella verktygen bättre resultat. De kräver erfarna proffs för att arbeta med bilderna och göra ändringarna enligt kundens krav.

relaterade inlägg