Sök

Amazon produktförsäljningsriktlinjer

Idag, om vi pratar om Amazon, är det den stora e-handelsmarknaden som har en familj på miljontals kunder som regelbundet handlar med en av de mest sålda webbplatserna. Denna webbsida har gjort sitt stora varumärkesrykte att alla vill vara en del av Amazon för att sälja sina produkter. Du kan vara en del av detta fantastiska varumärke genom att använda deras tjänst som heter amazon produktannons vars motiv är att driva all trafik till din webbsida som skapas på Amazon. Men tänk hur Amazon har fått så stor andel kunder så svaret är enkelt genom att visa så högkvalitativa bilder som talar om produkten. För att vara bästsäljaren på amazon måste du också presentera de bästa och högkvalitativa bilderna på Amazons webbsida som också uppfyller alla kraven för amazon. Idag kommer jag att vara din guide för att visa kraven för amazon. Om du vill visa produkten på Amazon, spara dessa rekommendationer i ditt sinne. Förbered bilderna för Amazons produktannonser

Var medveten om dessa regler och riktlinjer

Du måste ha insikt i alla regler och riktlinjer som Amazon kräver att du följer som säljare. Den viktigaste riktlinjen som måste följas är att varje produktbild måste tas med vit bakgrund, annars kommer den inte att kunna inkluderas i Amazonas nedladdningsbara säljarguide. För att bilden måste ha vit bakgrund och om du inte kan göra det själv av någon av anledningarna som att inte ha tillgång till professionell studio eller inte ha tillgång till avancerad redigeringsprogramvara är det lämpligt att ta hjälp av ett outsourcingföretag. Det är mycket svårt och också irriterande för den som inte har gått kursen i Photoshop, med vilken han kan förvandla de vanliga bilderna till extraordinära. Så han kommer definitivt att behöva ta hjälp av outsourcingföretag.

 Amazon Image riktlinjer

För att göra dina Amazon-produktannonser bra är ett krav att inte lägga till någon text eller vattenstämpel i bilderna som distraherar kunden från den verkliga produkten. Det andra kravet är att bilden måste ha en storlek på 500 pixlar på ena sidan och även ta minst 85 % av utrymmet. För att öka din produktförsäljning måste helt klart din produktbild vara sådan där kunden kan fatta rätt beslut genom att se den ordentligt. Enligt Amazons säljarguide måste din bild vara på 1000 * 1000 pixlar. Kort sagt måste du ha produktbilder av hög kvalitet som måste vara större, skarpare och färgglada om du verkligen vill öka din produktförsäljning.

Se dina Amazon-produktannonser som deras kunder

Det mest relevanta som ofta inte övervägs av många onlinesäljare. Detta är den bästa idén genom vilken du kan se kryphålen utan att förlora dina kunder. Du måste vara kund och måste besöka din webbsida som kund och måste även granska om din webbsida uppfyller alla kunders krav eller inte. Med andra ord måste du besöka din webbsida med ögonen på de kunder som landar där för att handla online. När du ställer frågor till dig själv som kund som skulle du gilla annonsen, är det något som inte är perfekt du vill lägga till eller föredrar du att köpa produkten genom att se dess produktbild etc. Svaren på dessa frågor kommer att berätta om din webbsidan och produktbilderna tydligt. Om du hittar något kryphål kan du ändra det omedelbart. Efter detta kan du även jämföra med konkurrentens webbsida för att få mer information. När du gör dig redo med din Amazon-produktförsäljningsannons, ge tillgång till kunderna och njut av bra försäljningstakt.

Slutsats

Kom ihåg att kvaliteten på bilderna verkligen stör kunderna så du måste ge den där wow-faktorn till dina bilder för att göra dem perfekta om du är intresserad av att öka försäljningen av din produkt och med det följer de nämnda riktlinjerna också.

relaterade inlägg