Sök

En lista över Tradesy Community-riktlinjer

Tradesy Community Guideline for Photos

 

Tradesy är som bekant den snabbaste och roligaste plattformen för att sälja kläder. De medlemmar som förknippas med varumärket förväntas följa varumärkets communitypolicy. Reglerna är tänkta att följas av alla medlemmar. Det enda sättet att göra Tradesy till den bästa marknadsplatsen för köpare och säljare, du måste följa dessa riktlinjer. Dessa standarder är listade för att skapa ett kraftfullt, förtjusande och kreativt sätt att sälja och köpa. Okej, låt oss nu gå mot riktlinjerna som jag har angett nedan:

  1. Produkterna som ska presenteras på Tradesy ska vara autentiska och icke-repeterade varor. Dessutom bör förteckningen vara detaljerad och innehålla all nödvändig information om produkterna. Beskrivningen av produkten ska vara mycket exakt och produktens tydliga skick ska anges, utan några dolda aspekter.
  2. Medlemmarna uppmanas att vara spontana när de skickar svar på alla frågor eller meddelanden som skickas av andra Tradesy-medlemmar.
  3. Alla villkor som nämns på webbplatsen är angeläget för de associerade parterna. Dessa ska följas under alla omständigheter.
  4. Det rekommenderas att ha all slags interaktion med kunden på Tradesy. Kommunikationen kan innefatta köpupplevelser hos kunder och många andra saker. Någon annan typ av information som ges eller tas av kunder kommer inte att vara berättigad till skydd under några omständigheter. Du uppmanas också att undvika att skicka någon form av personlig information som kan inkludera e-post-ID, telefonnummer, adress, länkar till andra webbplatser. Om något sådant meddelande kommer in och stör Tradesys policy, kommer det inte att skickas till mottagaren. Förseningarna i meddelandet kan orsaka ytterligare förluster när du gör affären.
relaterade inlägg