Sök

En kort recension om Sears Commerce Services Bildkrav

SEARS produktlistningskrav

 

Precis som vilken annan e-handelsportal som helst har sina bestämda krav på bildlistor, presenterar Sears dig också en uppsättning krav. Nu kör vi:

  • Webbadressen som används för bilden måste vara offentlig. Det bör inte vara lösenordsskyddat, vare sig det är värd på din webbplats eller av tredje parts värd.
  • Bilder som används bör vara i någon av tilläggen som .jpg eller .gif. När du tittar på bilden bör du ha behörighet att klicka på fliken på höger sida och öppna bildens grundläggande egenskaper.
  • Oavsett antalet webbadresser som är taggade med ett objekt, kommer systemet att validera var och en av dem. Webbadresserna är begränsade till att följa de förinställda riktlinjerna. Den överger användningen av alla specialtecken medan du ger den ett namn. De tecken som är begränsade för användning är: # $ : ; , / @ % ! [}.
  • Webbadressen som anses vara giltig kommer att ha bildtillägg som .jpg, .png, .gif, etc. Minsta tillåtna upplösning för bilderna är 1600×1600 medan den rekommenderade upplösningen är 2000 x 2000. Om du vill ha zoomfunktionen för att aktivera din bild måste du följa riktlinjerna och minst en sida av bilden måste ha en upplösning på 1600 pixlar. När bilden uppfyller alla krav på webbplatsen, aktiveras zoomfunktionen automatiskt. Detta är obligatoriskt för alla nyligen listade bilder. För de redan listade bilderna som inte följer dessa protokoll kommer zoomfunktionen automatiskt att inaktiveras från deras produkt. När det gäller visning så visas bilderna på Sears i 185×185 pixlar i kvadrat.
  • Det finns en variation från olika nischkategorier på denna plattform. För toppar och klänningar är kraven på bildernas dimensioner olika. Den föredragna visningen av bilden kommer med hastigheten 167 x 270 pixlar. För någon som inte vill redigera bilden, till exempel beskära den, måste du använda bilder av plaggen som är centrerade vertikalt. Det rekommenderas att inte visa bilden horisontellt med innehållet klottrat på vardera sidan av produkten.

Så när vi kommer till slutet av ämnet idag, skulle jag vilja säga att det här är de nödvändiga protokollen som ska följas om du vill bli associerad med Sears.com.

relaterade inlägg