Sök

50 webbutiksteman som lockar alla

Med den ökande populariteten för e-handelsportaler blir det viktigt att vända huvudet mot onlinemallar och teman. Med gratis- eller premiumteman kan du göra om en gammal portal till en helt ny webbplats med fantastiska funktioner.

Att använda förgjorda teman sparar enorm tid och pengar jämfört med att skapa en webbplats från grunden. Är du osäker på ramverket eller temat som ska användas för din onlineportal?

E-handelswebbplatser byggs på olika plattformar som Magento, Shopify och WordPress etc. I den här situationen blir det verkligen svårt att hitta den bästa plattformen för att uppfylla din webbplats behov. Jag har sammanställt en lista över 50+ webbutiksteman med olika plattformar inklusive HTML, Shopify,

Jag har sammanställt en lista över 50+ webbutiksteman med olika plattformar inklusive HTML, Shopify, Magento och WordPress, ta en titt:

Avada | Responsivt mångsidigt WordPress-tema

Avada

Ett responsivt tema från Reign Omni, det har enorma konfigurationsalternativ som skiljer detta tema från andra. Detta tema skapar ett helt nytt utseende och ger din online shoppingportal unikhet. Flera bildgallerier, breda färgval, responsiv design, skjutreglage för startsidan, olika layoutalternativ etc. är alla de spännande funktionerna i Reign Omni.

Din butik (Shopify redo)

din affär

En fullt lyhörd design, Providence inkluderar sidofält, stöd för flera valutor, variantbilder, produktbildzoom, widgetsystem och radegenskaper. Temat ser bra ut på små skärmar och skapat speciellt för proffs.

Material (Shopify Ready)

MATERIAL

Det är ett flexibelt tema som är fullmatat med funktioner. Detta tema passar alla typer av butik eftersom det är ett anpassningsbart tema. Hela hemsidans layout kan ändras enligt kraven. Snabbvy för produkter, unika rubrikstilar, menystöd, videostöd och avancerad produktfiltrering. Få dina produkter att sticka ut med detta vackra tema.

Hosoren – Responsivt Shopify-tema

hosoren

Fullt lyhört och anpassningsbart tema är Cypern. Den har vacker estetik med organisatoriska funktioner och det är också ett enkelt tema att använda.

Avenue (Shopify Ready)

Avenue

Fullt packat med funktioner som responsiv, flervaluta, zoombara bilder, snabba vyer, bildspel i full bredd och sorterade samlingar, det här temat matchar ditt varumärke bra.

Market (WordPress, Joomla, Magento, OpenCart-version redo)

marknad

Det är en gratis bootstrap-mall designad för e-handelsportaler. Telefonbutiker, tillbehörsbutiker eller digitala butiker kan använda detta tema eftersom det har extra funktioner som gratis frakt, säkra betalningar, returer och kontaktinformation. Dessutom visas vackra bilder på startsidan med tillagd text.

MaxShop (WordPress, Joomla, Magento, OpenCart-version redo)

maxshop

Ett annat tema för e-handelsportaler är MaxShop. Det är en snygg mall för detaljhandeln onlinebutiker och har också en fantastisk funktionslista. Ny, fräsch och vacker design som passar nästan alla typer av produkter.

Dilima (HTML5, WordPress, Joomla, Magento, PrestaShop Version Ready)

dilima

Det är en elegant och ren design med en fullt responsiv funktion. Mallen anpassar sig till varje skärmstorlek och är mest lämplig för män, kvinnor, barn, skor, sport, klockor, smycken och möbelaffärer. Dessutom kan temat anpassas efter behoven. Ett stort bildspel har lagts till på hemsidan för att ge en fantastisk känsla med fina bilder.

Stol (HTML5 och Shopify Ready)

stol

Stol är ett lyhört tema för att ge ett professionellt utseende. Detta tema är speciellt designat för möbel- eller skoaffär och kan anpassas beroende på dina krav. Du kan också skapa ett nytt färgschema om du vill!!

Bella (HTML, WordPress redo)

bellashop

Ytterligare ett stilfullt och moderiktigt tema är Bella. Det är ett paket med 8 hemsidemallar inklusive verktyg, mode, varuhus, elektronik, smycken och kläder etc.

Mango (HTML, WordPress, Magento Ready)

mango

Det är en snygg och professionell webbplatsmall designad för att sälja produkter online. För att skapa en webbplats med en snygg kombination av vacker design och spännande funktioner, använd Mango-tema.

EDO (HTML, Magento Theme Ready)

EDO

Fullt responsivt tema, EDO är en ren och modern design som använder HTML. Den har en fantastisk funktionslista som gör underverk på nästan alla typer av enheter och skärmstorlekar. För spelbutik, matbutik, digitalbutik, modebutik, hushållsapparater och mycket mer kan butiker ställas in med EDO-tema.

KuteShop (HTML, WordPress, Opencart, Prestashop Ready)

KuteShop

Kuteshop är ett modernt tema som passar alla enheter och skärmar. Använd detta tema för att få din webbplats att se fantastisk ut oavsett om den är relaterad till kläder, skor, accessoarer, mat eller digitala föremål.

Sauget (HTML, WordPress, Magento Ready)

Sauget

Baserat på bootstrap är Sauget-tema en fullt lyhörd mall. Detta tema är väl lämpat för alla typer av enhetsbutiker. Den är designad för accessoarbutiker, klädaffär, digital, skor, mode, smyckesbutik och så vidare.

UniCase (HTML, WordPress redo)

unicase

För alla elektroniska onlineportaler är detta tema perfekt. Unicase-tema har otroliga funktioner och är designat med moderna och användarvänliga funktioner.

Mode (Shopify Ready)

mode

För att skapa din onlinebutik som passar alla smaker, säsonger och stilar är Mode en påkostad temamall. Det här temat har murverksfunktioner och gör att folk är anslutna till din webbplats och hjälper till att berätta en historia. Den inbyggda integrationen av twitter och Instagram gör det till ett efterfrågat tema.


Quickshop (Shopify Ready)

Quickshop

Som namnet antyder är detta tema väl lämpat för klädportaler. Anpassad för stationära datorer, surfplattor och telefoner, den har många funktioner inklusive bildzoom, layouter och lyhördhet. Förutom dessa läggs en uppsjö av andra funktioner till på hemsidan för att få detta tema att se fantastiskt ut och förbättra den övergripande shoppingupplevelsen.

FlowMaster (Redo för WooCommerce)

Flödesmästare

Din sökning är över här om du letar efter ett elegant och stilrent tema. Coola färger i detta tema bidrar till det unika och exceptionella som ser bra ut. Responsiva funktioner i detta tema är perfekta för att fungera på alla enheter och skärmar. Gör bara några små justeringar och anpassningar för att lägga till dina egna saker. Listrutor, färger, typsnitt, produkter och bildspel på hemsidan kan alla läggas till enligt ditt val.

Start – Hem (Shopify Ready)

start

Starttema är utformat för att ge en unik nivå av flexibilitet och detaljer till tittarna. Hemsidan är ett riktigt mästerverk som erbjuder varje detalj på egen hand. För att sälja en liten mängd produkter, tjänar detta tema ändamålet väl. Dessutom är det flexibelt att driva ditt företag som du alltid drömt om.

Showcase – Native (Shopify Ready)

visa

Showcase är ett tema som perfekt passar nystartade företag som hantverkare, butiker eller hantverkare etc. Visa dina produktbilder på helskärm och låt människor njuta av den unika upplevelsen av näthinnagrafik, flernivåmenyer, produktgallerier och mycket mer. Anta ett nytt sätt att visa ditt produktsortiment med Showcase.

Expression – Oxford (Shopify Ready)

Uttrycket

Den erbjuder en exceptionell tittarupplevelse över flera enheter och skärmstorlekar. Detta tema har en rik färglayout för att skapa en unik dramatisk effekt. För detta krävs ingen erfarenhet av kodning och ingen professionell hjälp behövs. Expression Oxford har allt, inklusive rullgardinsmenyn för navigering, kampanjer i sidfältet, unika produktvisningar, delningsmöjligheter och 150 anpassade inställningar. Tack vare Expression!!

Sunrise – Digital (Shopify Ready)

soluppgång

Ge detta tema ett försök en gång eftersom det är perfekt för iPhone eller iPads. Du kan enkelt ändra utseendet och utseendet på typsnitten och färgerna för att skapa en annan känsla. Varumärkesrullare, produktbildszoomning, sidofältsmeny, Google-teckensnitt, kundkonton, sociala länkar och nyhetsbrevsformulär är några av de fantastiska funktionerna i detta vackra tema. Missa inte det dock!!

Alchemy – CloudBreak (Shopify Ready)

alkemi

Det är ett fantastiskt vackert tema för alla stilälskare. Kraftfylld med full av funktioner som näthinnagrafik, parallaxhuvud och radordning, är detta tema premium för premiumanvändare. Testa detta tema för att se en ny revolution i typen av teman.

Testamentet (Shopify Ready)

testament

Med optimala samlingslayouter har detta tema en responsiv modelook. Produktkarusell, bildspel på hemsidan, stort innehållsområde, videosamlingar etc. är funktionerna i detta tema. Om du letar efter ett snyggt tema, så har det allt i ett tema.

KALLYAS – Responsivt mångsidigt WordPress-tema

Kalleyas

Ett prisvinnande tema, Kallyas är skapad för att skapa briljanta webbbutiker. Bäst i design, detta tema är perfekt för alla typer av e-handelsportaler. Den har nya funktioner som är väl lämpade för den nya generationen. Ganska flexibelt, detta tema stöder funktioner som produktvideor, produktbilder, responsiv layout och anpassad sidofält etc.

Porto | Responsivt tema (WordPress, Magento Ready)

Leverans

Porto är ett uppdaterat tema med dynamisk bildspelsfunktion. Fullt responsiv layout, detta tema har vackra skärmar med förbättrade produktbilder. Vacker typografi, multinavigering, annonsvisning, klistermärken och MailChimp-anläggning, detta tema får du inte missa alls för e-handelsbutiker.

WooPress – Responsivt WordPress-tema för e-handel

wordpress

Med en rutnätslayout visar WooPress-tema upp en unik layout som är perfekt för e-handelsbutiker. Helskärmsbilder utstrålar ett underbart utseende oavsett om de visas på en mobil, iPad, Android eller iPhone.

Oswad-Responsive Supermarket Online (WordPress, Magento Ready)

Stormarknad

Oswad-tema är ett av dess slag och ärligt talat är jag kär i detta tema. Alla som letar efter ett urbant och skarpt tema, detta tema är designat för att hålla dig i åtanke. Inställningarna som erbjuds av detta tema låter dig styra utseendet enligt dina önskemål och önskemål.

Royal – Multi-Purpose WordPress Theme

kungliga

Ytterligare ett kraftfullt och funktionsrikt tema är Envy. Det är ett premiumtema så du måste betala för detta tema. Hemsidasreglage, sociala länkar, Google-fonter etc. är några funktioner som gör detta tema till en storsäljare. Få önskad exponering med detta tema för din nästa e-handelswebbplatsdesign.

Flatize (HTML, Joomla, Drupal, PrestaShop Ready)

Flatisera

Flatize är ett responsivt tema som passar alla shoppingsajter. Det är ett exklusivt tema för att erbjuda tittarna en exceptionell upplevelse. Låt inte tittarna må dåligt med förvirrande produktbilder. Erbjud dem briljant användbarhet eftersom webbplatsen avgör framgången och misslyckandet för ett onlineföretag.

Oxygen – WooCommerce WordPress-tema

Syre

Oxygen är ett tema som ger kreativitet till butiksägare eftersom det är inskrivet med en klibbig rubrik, klibbig sidofält, parallax-rullande bilder och mycket mer. Det skapar unika shoppingupplevelser med lätthet tack vare det ordnade arrangemanget av alla funktioner designade professionellt.

GoodStore – WooCommerce-tema

bra butik

Responsive London Stationary är ett tema som erbjuder flexibilitet med enkel åtkomst. Detta är ett av de bästa temana och ett sant krav för användare. Ett ensamt tema med justeringsmöjlighet för alla skärmstorlekar och enheter, det passar individens specifikationer genom att erbjuda olika alternativ som vacker typografi, rullgardinsmenyer, snabba butiksknappar, bildspel, valfria samlingssidofält och produktsidavideor och mycket mer.

Legenda – Responsivt mångsidigt WordPress-tema

Legend

Det är ett av de typer av responsiva teman som ger tittarna en exceptionell upplevelse. Ett rent, lyhört och modernt tema som är lätt att installera och anpassa. Det ger en oöverträffad nivå av flexibilitet genom att tillåta automatiska justeringar. Få ett fräscht utseende med dess otaliga funktioner som bildspel på startsidan, navigering, snabbvy popup-fönster, betalningsikoner, flera valutor, bakgrundsbilder, knappar, MailChimp-integration, social delning och Google-typsnitt.

XStore – Responsivt WooCommerce-tema

Xstore

XStore-tema är helt lyhörd och uppmärksammar platt design. Den har anpassningsbara layouter som är ett måste för onlinemallar. Designa den efter dina krav!! Minimalt användargränssnitt säkerställer fullständig enkelhet men erbjuder en elegant kant. Börja sälja vad som helst med detta tema eftersom det är gjort för alla!!

Utbildning Wordpress Theme

Eduma

Med formbar navigering är Eduma ett tema som stöder stora lager. Den har en vacker layout som hjälper dig att kontrollera fokus och attrahera vem som helst i den första titten.

Motorer: WordPress-tema för fordon

Motorer

Motors är en vacker skönhetsbutiksmall som ser bra ut på alla bil-, bil-, fordonsåterförsäljare och platsannonser. Det här temat har fantastiska funktioner och har ställts höga krav. Hemsidans bildspel visar ett trevligt stort foto och avsnitten nedan kommer säkerligen att locka alla öga på grund av den smarta layouten.

Onlineförsäljning (HTML, WordPress, Megento, Pestashop Ready)

onlineförsäljning

Ett kreativt tema för alla skönhetsälskare!! Designat med vacker grön färg, det här temat ser imponerande ut eftersom reglaget har tillverkats med smart teknik. Det är ett tema för möbler eller hemförbättringsbutiker på nätet.

Flatsome | Responsivt WooCommerce-tema

Flatsome

Designad för e-handelsportaler, detta är ett vackert tema för att ge din webbplats ett nytt utseende. Det är ett snyggt, exceptionellt och lättanvänt tema som kan installeras på vilken webbshop som helst.

Shopier – Responsivt mångsidigt WooCommerce-tema

shopper

Shoppier är ett tema som är byggt på wordpress. Alla som vill skapa e-handelsportaler, Shoppier erbjuder smidiga övergångar och animationer som förvånar tittarna. Hemsidans reglage är extremt vacker!!

Electro Electronics Store WooCommerce Tema

elektro

Electro är ett tema som skapar en exceptionell upplevelse tack vare sin raffinerade utsikt. Dess tidlösa design gör den överlägsen på alla sätt och kan användas i skönhets- och modebutiker. Plysch och sofistikerad look av detta tema gör det till ett idealiskt val för att visa hyllartiklar.

Lyx (HTML, Magento, Shopify Ready)

Lyx

Lyx är ett helt responsivt tema och har en kreativ layout som har fantastiska funktioner, inklusive produktsidor, navigering i sidofält, rutnätssamling, vacker galleridisplay och mycket mer utstrålar snygga och färgglada effekter.

Smile (HTML, WordPress, PestaShop Ready)

le

Smile är en HTML e-handelsmall som är 100 % responsiv. En kreativ och högupplöst mall som är populär bland användare!! Det ger 5 unika hemlayouter med många ensamma funktioner. Det är ett kraftfullt och rikt tema eftersom det ger en ren och modern layout som passar alla dina butiker.

Harvest – Multipurpose WordPress-tema

skörd

Harvest är en premiummall, speciellt för e-handelswebbplatser. Det är en mall som ger ett bländande och förtjusande utseende till webbplatser eftersom den perfekt blandar och matchar färger, banners och block. Det är en speciell bootstrap-baserad mode- och klädmall som är en bra lösning för att spara lite pengar och tid.

Glorious – Multipurpose WooCommerce Responsive Theme

Härlig

Glorious är helt responsiv och lättanvänd mall designad för e-handelswebbplatser. Få denna graciösa mall kodad med ett bootstrap-ramverk. Det är en mall som kan värderas för mode, kläder, klockor, butik och accessoarer etc. Den fungerar också för blogx/portföljsida.

Handy – Handgjord butik (WordPress, Shopify Ready)

Praktisk

Handy – Handmade Shop är en mall som är bekväm för alla typer av butiker eftersom den kan anpassas och ger enkel åtkomst också. En mall med senaste bootstrap-ramverket ger ett fantastiskt utseende. Få denna fullt lyhörda bootstrap-mall som ger en bra start för dina anpassade projekt.

Effekt (HTML, Magento, Shopify redo)

Effekt

Ett vackert och fantastiskt tema, Effect är valet av varje onlineföretagare. Den kan användas för nästan alla webbplatser och har totalt 22 sidor.

Nielsen – E-handelstema (WordPress Ready)

nielsen

Nielsen – ett utsökt tema som beskriver produkterna i en fin biografi. Detta är ett tema som presenteras med flexibel långformat hemsida. Det är ett imponerande tema som skapar effekt med flera parallax-rullningssektioner och som också ger fördelen att köpa produkter endast på hemsidan. Det är ett av de mest populära och bäst granskade teman som utformats för att ge otaliga fördelar för användarna.

GameWorld-Game Store Shopify-tema

spelvärlden

GameWorld är ett superglittrande tema. Det är ett premiumtema för varje Game Store-ägare, oavsett storleken på lagret. Dess förmåga att bygga en hemsida med rader med specifikt innehåll gör den till en idealisk. Dess funktioner som coola inställningsalternativ för megamenyer och samlingsrubriker gör den mer speciell. Så skaffa den här distinkta mallen för att ge din webbplats ett nytt utseende.

XMarket -E-handelstema (WordPress Ready)

Xmarket

XMarket är ett ovärderligt val för varje webbutik. Det är ett lyhört, anpassningsbart och widgettema som kommer med massor av funktioner som bildspel på startsidan, massor av utrymme för utvalt innehåll och en navigeringsmeny i flera nivåer. Det är en komplett blandning av raffinerad typografi och inramning. Det ger flexibilitet med en fantastisk look.

Queen (HTML, WordPress redo)

drottning

Queen - en nymodig mall för e-handelswebbplats!! Det är en mångsidig mall vars struktur är baserad på twitter bootstrap 3.1 ramverk och även tillhandahåller CSS3 och HTML för stylingändamål. Den består av 14 sidor som fungerar bra för varje e-handelsplattform.

För att kröna det hela är dessa handplockade e-handelsteman eller mallar som alla kan använda för sina egna portaler. Välj den som passar dig bäst och skapa en imponerande men ändå elegant hemsida!! Håll utkik...

relaterade inlägg