Sök

10 mobilvänliga Shopify-teman för e-butiker

När det gäller att välja ett perfekt tema för din butik, har Shopify täckt dig. Den har många teman i sin kattunge för människor som vill starta sin egen e-handelsportal. Dessutom, med den ökande populariteten för mobilshoppare, blir det ännu viktigare att optimera din butik på det sättet. Här har jag handplockat några av de finaste, vackra, betalda och gratis Shopify-teman som också är mobilvänliga:

Loft

På varje skärmupplösning fungerar Loft utmärkt eftersom den har flexibiliteten att anpassa sig till varje gadget. På demoskärmen, ändra storlek på webbläsaren och se hur fantastiskt det fungerar. Färgerna, typsnitten och bilderna är också lätta att anpassa.

Kingdom

För de små företagen är Kingdom ett perfekt tema som gör att hela butiken ser fantastisk ut. Hemsidan kan arrangeras om och produkten kan visas från mitten och framsidan. Förutom det har Kingdom en responsiv design och många andra standardfunktioner som är vackert implementerade.

Minimal

Minimal ser vacker ut på alla enheter eftersom den har den vackra och berömvärda layouten. Webbutiken om den är anpassad med detta tema fungerar bra. Det här temat har fantastiska funktioner och är tillräckligt flexibelt för att tillgodose dina krav. Navigeringsstil, produktvyer, layoutalternativ och typografi etc. är allt du får i detta tema.

Supply

Om du har ett stort lager är Supply det lämpliga temat. Gör din butik lätt att bläddra i med detta tema eftersom det möjliggör snabb navigering genom kategorierna och produktsidan.

Demonstrera

Använd dina egna bilder på helskärm när du har Showcase-tema installerat. Det fungerar utmärkt för hantverkare, hantverkare, nystartade butiker och andra nya satsningar. Helskärmsproduktgallerier, flernivåmenyer, näthinnagrafik och andra sådana enastående funktioner gör detta tema till ett mångsidigt. För att ställa ut produkterna på ett unikt sätt, använd Showcase!

Retina

Ännu ett fantastiskt tema för att ge din e-handelsbutik ett färdigt utseende. Retina är ett graciöst tema som stöder responsiv layout, produktbilder av högsta kvalitet och produktvideor etc.

Starta

Lägg till en ny känsla av stil till din onlinebutik med starttemat. En häpnadsväckande nivå av flexibilitet erbjuds butiken med sin modulära hemsida. Lägg till dina anpassade eller små mängder produkter eftersom Startup är ett coolt val för många nya butiker.

Parallax

Ett annat lovvärt tema, Parallax stöder långformat hemsida. Den har flera bakgrunder som är utrustade med en unik funktion att röra sig i olika hastigheter. Detta är ett exceptionellt element som skapar ett djup till hela din butikslayout och med användningen av flera parallaxsektioner ges en fin utsikt till shoppare.

Blockshop

Blockshop-tema är ett rymligt och anpassningsbart tema som erbjuder en minimal användargränssnittsdesign för att uppmuntra enkelhet och stil. Den har en responsiv layout och näthinna redo grafik för att ge en fantastisk shoppingupplevelse. Oavsett om du är ett nystartat företag eller ett etablerat företag är funktionerna i Blockshop oändliga.

Alkemi

För Shopify-butikerna är Alechemy ett perfekt tema som är laddat med fantastiska funktioner. Det finns också med parallaxhuvud, radordning och förberedd grafik etc. Ett tema fullt av otroliga element får du inte missa till varje pris om du planerar att starta din onlinebutik.

Så hittade du ditt drömtema från listan? Låt mig veta i kommentarerna nedan!

relaterade inlägg